DUPROMO
 
Dr. Katušić Bašić: Cilj pomlađivanja kože lica je dobiti prirodno svjež i mladolik izgled
  13/11/2017  

Lice je naš 'portal' kroz koji predstavljamo sebe. Prvi znaci starenja kože, uzrokovani današnjim tempom života, nedostatkom sna, pušenjem, pretjeranim izlaganjem suncu, vidljivi su prvo na našem licu. "S godinama koža postupno gubi vlagu, postaje suha, opuštena, gubi volumen i elastičnost, pa bore postaju sve vidljivije. Nekad popularni kirurški zahvati, danas su zamijenjeni neinvazivnim metodama pomlađivanja s ciljem prirodnog, svježeg i vitalnog izgleda", kaže prim. dr. Jadranka Katušić Bašić.

Zašto su botox i filteri bezopasni, bezbolni i efikasniji od estetske kirurgije?

Hijaluronski dermalni fileri postali su zlatni standard kad je riječ o popunjavanju bora lica i omogućavaju postizanje prirodnog izgleda lica. Tretman Botoxom siguran je i jedan od najdjelotvornijih i najpopularnijih estetskih tretmana u zonama oko očiju i na čelu u svijetu.

Zbog potrebe za podizanjem kvalitete života kroz znanstveni pristup, u svijetu se posljednjih desetak godina udružio velik broj stručnjaka iz različitih grana medicine kako bi pronašli odgovor na pitanje: Kako se pomladiti? Tako je stvorena nova, antiage medicina koja se odupire starenju. Karakterizira ju skup postupaka koji dovode do ublažavanja procesa starenja i održavanja organizma u što boljem stanju.

Upotreba dermalnih  filera odobrena je od strane  europske i američke agencije za lijekove već 20 godina. Njihovim injiciranjem u kožu postiže se popunjavanje bora, ali i vraćanje izgubljenog volumena, stvaranje novog kolagena te rehidracija kože.

Njima se mogu tretirati: nazolabijalne bore (od nosa prema usnama),perioralne bore (pušačke bore oko usana) lifting jagodica, lifting cijelog lica i  povećanje usana.

Za razliku od filera kojima se pune bore lica, Botox je prirodni proćišćeni protein koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum koji se daje u injekciji, u izuzetno malim dozama u mišiće lica kako bi zaustavio stvaranje novih bora. U svijetu je poznat kao Botox, a u Hrvatskoj i Europi kao Vistabel. Bezbolan je, a njegova aplikacija traje svega nekoliko minuta. Najčešće se primjenjuje u situacijama:  bora između obrva tzv. „bore mrštilice“ , bora  s ugla očiju „bore smijalice“.

Svakom pacijentu pristupa se vrlo individualno, naglasila je  prim. dr. Jadranka Katušić Bašić.

Za svaku osobu osmislimo kombinaciju najprikladnijih metoda kako bi se dobio najbolji mogući rezultat. Ponekad se u svega 15-ak minuta ostvaruju nevjerojatni rezultati. Tajna zanata svakog dobrog estetskog doktora je pomladiti, naglasiti ljepotu, ali tako da sve izgleda prirodno, bez velikih promjena, bez slojeva zavoja i radikalnih promjena u izgledu.

primarius dr. Jadranka Katušić Bašić
Poliklinika za očne bolesti Katušić
Miljenka Bratoša 28
Dubrovnik
zakažite svoj termin na telefon : 020/ 311-163


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail