DUPROMO
 
Ljepota i čari darivanja počinju. Posjetite "Anabellu"!
  16/11/2017  

Zavirili smo u Parfumeriju Anabella i pronašli brojne proizvode koji su nas očarali. Bliži se vrijeme darivanja, i sigurni smo da će se Anabellina ponuda naći na listi želja za blagdane. 

Iz širokog asortimana noviteta izdvajamo neke koje bi poželio svatko. Šta se krije u Parfumeriju Anabella?! Osjetite čari blagdana, razmazite sebe i drage ljude. Na vrijeme se pobrinine za dar, izbjegnite gužve jer blagdanska kolekcija nikad ne razočara....a već je tu.

Koja boja ruža ljubi vaše usne? Volite mat ili sjajan ruž? Tekstura ovog ruža učinit će vaše usne mekima, ne rastapa se, i dugo traje. Ukoliko želite, ruž možete iskombinirati s istom bojom laka za nokte... 

I ove godine iznenadit će vas u "Anabelli" paleta odabranih nijansi sjenila i maskara u razigranim bojama. Poigrajte se s bojama, nek oko bude neodoljivo i zavodljivo.

Dobar miris u zraku... miriše na skandal. Zavodljive note novog parfema, očarat će sva čula. Zavodljiv. Samouvjeren. Sexy. Moćan. Moderan. Skandalozan. Med, pačuli, citrus i bijelo cvijeće. 

Uživajte u blagdanima u vrhunskoj preparativnoj i dekorativnoj kozmetici. Kupite prigodne setove i dobijte proizvod više... 

I za kraj, zlato... koja ga žena ne voli?

Kuća Elizabeth Arden proizvela je novi zlatni standard u anti-aging njezi lica sa Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules intenzivnim tretmanom za lice i vrat. Tretman je tehnološki reformuliran od originalnih (prethodnih) Elizabeth Arden Ceramide Time Complex Capsules, predstavljenih 1991. godine.

Skupi anti-aging sastojci su sadržani u zlatnoj kapsuli koja se koristi za jednokratnu upotrebu. Savršeno je vrijeme za Ceramide Gold Capsules, priznaje Elizabeth Park, izvršna predsjednica globalnog marketinga i General Manager Elizabeth Arden SAD: 

‘Naš tim istraživanja i razvoja razvio je formulu sa sastojcima koji, kombinirani sa našom sadašnjom ceramidnom tehnololgijom, povećava učinkovitost i koristi ovog seruma. Nove ceramidne kapsule su zaista zlatni standard u jačanju anti-aging njege lica.’

Nova Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules sa ekskluzivnim CLX kompleksom, daje povratnu snagu ceramidima i esencijalne lipide koji pomažu ojačati barijeru kože protiv vidljivih znakova starenja. Podupire prirodni kolagen, dajući čvršći izgled koži. Usredotočuje se na sitne linije i bore kako bi maksimizirao glađi, mlađi, podjednaki tonus koži. 

Zašto ne vjerovati? Probajte. Posjetiite parfumeriju Anabella u DOC-u, i uživajte u zimskim radostima.

Radno vrijeme: 8 - 20 sati

telefon: 020/435-245

Posjetite facebook stranicu Anabella Beauty Spot, i pratite novitete

instagram anabellabeautyspot


sponzorirani članak FOTO:Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!