DUPROMO
 
Vrhunske njemačke naočalne leće FORMULA DRIVE u Optikama Van Gogh
  21/11/2017  

Zasigurno ste i sami „zaškiljili“  kada Vas je tijekom noćnje vožnje zabljesnula svjetlost automobila iz suprotnog smjera te Vam je dobro poznat taj neugodan osjećaj. Uz FORMULA DRIVE naočalne leće sa specijalnom formulom za blokiranje odbljeska koje nadmašuju sve dosadašnje proizvode svojom novom kompozicijom u kombinaciji s posebnom površinskom presvlakom, možete zaboraviti na neugodne odbljeske i u potpunosti se posvetiti sigurnoj vožnji. 

Kako bismo doznali više o FORMULA DRIVE proizvodima, posjetili smo Optiku Van Gogh koja zajedno s njemačkim proizvođačem naočalnih leća Optovision promovira akciju sigurnosti u prometu, a više detalja o akciji doznali smo u razgovoru s prodajnim predstavnikom Optivision leća za Hrvatsku Marom Bulićem.

„Prema istraživanjima koja potpisuju njemački oftalmolozi oslabljeni vid uzrok je čak oko 300.000 prometnih nezgoda godišnje. To potvrđuju i podaci njemačkog autokluba ADAC-a , koji je jedan od vodećih u svijetu po istraživanjima vezanim uz sigurnost u prometu, a podaci su jasni i navode kako se 63% vozača osjeća uznemireno i uplašeno kada ih zabljesnu svjetla drugog automobila pri noćnoj vožnji ili tijekom loših vremenskih uvjeta, te ometajući svjetlosni odsjaj unutarnjih i vanjskih retrovizora kao i reflektirajući prometni znakovi", istaknuo je Bulić citirajući podatke ADAC-a.

"U neprekidnom nastojanju da našim klijentima ponudimo najbolje proizvode te suradnji s vodećim njemačkih proizvođačem naočalnih leća  optoVision odlučili smo na hrvatskom tržištu predstaviti poseban program FORMULA DRIVE naočalnih leća za vozače", rekao je Goran Rajić, vlasnik Optike Van Gogh. "FORMULA DRIVE leće testirane su pri ekstremnim uvjetima na trkaćim stazama i to na veliko zadovoljstvo profesionalnih testnih vozača. FORMULA DRIVE vozačima nudi osjetno smanjenje ometajuće blješteće svjetlosti što omogućuje opuštajuću vožnju bez naprezanja očiju", zaključio je Rajić.

CARE - naočalne leće za svakodnevni život i rad

Razvojni inženjeri u optoVisionu su mislili na baš sve pa su ovu tehnologiju materijala i legure koja je do sada bila namijenjena isključivo za potrebe leća za vožnju - prilagodili i svakodnevnici. Taj dio optiVisionovog programa pod nazivom CARE namijenjen je svima koji imaju potrebu za kvalitetnim naočalnim lećama. Novorazvijeni materijal upija sav višak svjetlosti koje ljudsko oko ne može procesuirati i čini ga umornim. Uz CARE naočalne leće oko dobiva potreban odmor od stresa kojeg svakodnevno doživljava.

Stoga, ukoliko trebate naočale za vožnju ili ugodniji pogled na svakodnevnicu – uz vrhunske njemačke naočalne leće iz programa FORMULA DRIVE / CARE od optoVisiona ste svakako na sigurnoj strani!

Posjetite optike Van Gogh i zaštitite svoje oči!
 


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail