DUPROMO
 
Čaroban prosinac u Dubrovačkim Vrtovima Sunca
  04/12/2017  

Prosinac donosi posebnu čaroliju u Dubrovačke Vrtove Sunca, gdje Vas očekuje bogat program i izbor ekskluzivnih paketa za najljepše nadolazeće periode, Sv. Nikolu i Novu godinu.

 

Povodom blagdana Svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, za najmlađe će se 9.prosinca održati čarobni program uz malu zakusku i prigodne poklone koji će izmamiti osmijehe na njihovim licima. Očekuje vas mađioničarska predstava Luke Vidovića „Magic show za cijelu obitelj“ uz obilje vrhunske zabave, smijeha i nevjerojatnih trikova! Ulaznice po cijeni od 70 HRK po djetetu možete kupiti na portalu ulaznice.hr, kod njihovih prodajnih agenata ili direktno u hotelu od 8:30 do 15 sati.

Kažu da će sljedeća godina biti onakva kakvom smo ju dočekali. Ako želite da vam 2018. bude sretna, uspješna i zabavna, Dubrovački Vrtovi Sunca pravo su mjesto za vas uz bogat novogodišnji program i prekrasno okruženje na obali mora. Nazdravite novim početcima s najmilijima, bilo da dolazite u paru, sa svojim društvom ili s obitelji.

Za provod godine na Silvestrovo očekuje vas raskošno uređena dvorana, koktel dobrodošlice, svečana večera u 6 slijedova uz veliki izbor pića, bogata lutrija te najvažnije, glazba uživo do jutra. Zvijezda ovogodišnjeg programa je jedna od najboljih hrvatskih pjevačica, Danijela Martinović, dok će ples do jutra osigurati Zaratino Band. Najmlađi mogu uživati u posebnom dočeku uz igru, ples i kostimirane likove iz omiljenih crtića. U prvom danu nove 2018. godine zabavite se sa stilom i uživajte u posebnom glazbenom doživljaju u izvedbi Tončija Huljića i Madre Badessa Banda.

„Jako se veselim što ću pjevati u Dubrovniku i što ćemo zajedno dočekati 2018 godinu. Ja sam pripremila predivan program, pregršt pjesama s kojima ćemo se veseliti i zabaviti. Baš sam sretna i vidimo se brzo! “otkrila nam je zanosna Danijela koja je nedavno objavila novi hit i pred novu godinu priprema izlazak svoj najnovijeg albuma.

Za više informacija o programu i rezervacije kontaktirajte Dubrovačke Vrtove Sunca na +385 20 361 902 ili reservations@sungardensdubrovnik.com.


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail