DUPROMO
 
ISPOD BORA: tko ne bi volio dobiti naočale s potpisom Diora ili Fendija? Moguće je, cijene su "pale"....
  08/12/2017  

Vrijeme blagdana i darivanja je pred nama. Što kupiti najdražima i sebi za poklon -  misao je koja nas svih krajem godine "opsjeda". Možda biste ove godine mogli napraviti neki iskorak i osim kapa, rukavica, šalova, novčanika i setova s proizvodima za tuširanje pokloniti nešto drukčije? Neka ove godine to budu sunčane naočale iz optike Katušić.

Naočale kao modni dodatak ove zime dolaze u odličnim različitim modelima. Uz zanimljive oblike i mogućnost biranja između mnogo boja, bit će vam lako pronaći par koji ćete ‘furati’ i koji će vam upotpuniti svaku zimsku kombinaciju.

Sunčane naočale danas su jedan od važnijih modnih detalja koji uz estetsku, ima i važnu funkciju zaštite zdravlja očiju od štetnog djelovanja ultraljubičastih zraka.

U našoj ponudi pronaći ćete najpoznatije svjetske brendove dizajnerskih sunčanih naočala!
Ali, to nije sve, jer :

Darujemo vam 30 % popusta na cijene svih sunčanih naočala i 50% popusta na sunčane naočale iz kolekcije Dior i Fendi.

Skupocjene, avangardne, upadljive – sunčane naočale s potpisom modne kuće Christian Dior ultimativni su dodatak trendsetera na svim stranama svijeta. Imati par takvih  sunčanih naočala isto je kao da posjedujete Louis Vuitton torbicu ili Prada cipele. Baš kao i navedeni komadi, takve sunčane naočale uvijek su u modi i odlično se uklapaju u svaki stil .

Sofisticirana, elegantna, ali sa pomakom – sve to u potpunosti prati viziju modne kuće Fendi. Takve  naočale uvijek su bile sinonim dobrog ukusa među ljubiteljicama mode, a nekolicinu najpopularnijih modela sunčanih naočala već godinama viđamo kao stilski odabir street style zvijezda i fashionisticama.

Posjetite optiku Katušić i pronađite idealan model za sebe i svoje drage osobe.

Miljenka Bratoša 28, 20000 Dubrovnik
telefon 020311163


sponzorirani članak FOTO:Vedran Jerinić
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail