DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
ZA BUDUĆE RODITELJE: Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja
  14/12/2017  

Sljedeći  tjedan udruga  RODA  - Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.


U ponedjeljak  18. prosinca 2017. u 16.30 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu.  Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.  Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U utorak 19. prosinca 2017. u 16.30 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku održat će se radionica o dojenju.  Predviđeno trajanje je 2 sata.  Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 091 517 66 35.

Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr  ili Facebook stranice RODA Dubrovnik.
Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na našim Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA - Roditelji u akciji.

Radionice su besplatne.


 
   
print / e-mail