DUPROMO
 
"Galebovi" izlozi pričaju lijepu božićnu priču i šalju dirljivu poruku
  15/12/2017  

Tvrtka Galeb d.d. već godinama aktivno sudjeluje u uključivanju osoba teškoćama u svakodnevni život, počevši od zapošljavanja u vlastitim redovima, pa do suradnje s mnogobrojnim udrugama. Tako bi se dala istaknuti suradnja s Centrom za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ kojima Galeb donira tekstilni materijal.

 

Temeljem godina zajedničkog rada Coo „Juraj Bonači“ i Galeb d.d. krenuli su u novi projekt i sklopili ugovor koji definira novi model suradnje čiji je cilj uključiti korisnike centra u nove aktivnosti  kako bi postali aktivni sudionici koji će se integrirati u život i rad zajednice.

Među prvim aktivnostima u koje su korisnici uključeni je uređenje svakog izloga Galeb prodavaonica s predmetima koje su oni sami osmislili i izradili.
Ovakvim projektom Galeb još jednom dokazuje da ga osim kvalitete rada i tradicije koju predstavlja karakterizira odgovornost za društvo i okolinu, dokazujući to svojim nastojanjima da se u društvo integriraju osobe sa teškoćama.

Koliko su korisnici centra bili kreativni i marljivi u božićnom duhu možete vidjeti u svim izlozima Galebovih prodajnih mjesta.


dubrovniknet team
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail