DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
RASTIMO ZAJEDNO: besplatne radionice za roditelje u Dječjem vrtiću Konavle
  19/12/2017  

Iz Dječjeg vrtića Konavle pozivaju sve roditelje djece u dobi do 7 godina na treći ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“. 


Glavni je cilj Programa stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojemu roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima:

• razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo,
• upoznaju bolje sebe kao roditelja,
• prepoznaju načine na koje se odnose prema svojem djetetu
• te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Program se sastoji od 11 radionica s 11 različitih tema, a održavat će se 1 tjedno (srijedom) u trajanju od dva sata (17 do 19 h). Planirani početak je srijeda 10.1.2018. O točnom mjestu održavanja će se naknadno dogovoriti sukladno mogućnostima roditelja.    

Na radionicama sudjeluje 8-12 roditelja, a koriste se različiti oblici rada, ovisno o cilju i sadržaju pojedine aktivnosti. Kratka predavanja uz PPT prezentacije, vježbe i rad na različitim zadacima izmjenjuju se s razgovorom na određenu temu i razmjenom iskustva. Svaka radionica „začinjena“ je i ponekom igrom i/ili kratkim filmom.

Program je za roditelje u potpunosti besplatan.

Voditeljice radionica su educirane odgojiteljice DV Konavle i stručna suradnica psihologinja.

Roditelji zainteresirani za radionice ne moraju imati djecu upisanu u DV Konavle.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail psihologinje tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Za dodatne informacije o Programu možete se također obratiti na navedeni e-mail ili telefonski broj. Više o programu Rastimo zajedno možete saznati ovdje.


 
   
print / e-mail