DUPROMO
 
Romantično Valentinovo u Dubrovačkim Vrtovima Sunca
  10/02/2018  

Dubrovački Vrtovi Sunca i ovu su zimu osmislili raznoliki izbor događanja među kojima je i poseban vikend-program povodom nadolazećeg Valentinova. Bilo da želite iznenaditi bolju polovicu ili organizirati zajednički izlazak s prijateljima, posjetite nas u subotu 17.veljače i provedite nezaboravne trenutke uz piće dobrodošlice, romantičnu večeru i dobru glazbu.

 

Večer započnite od 18 sati u opuštenoj atmosferi Maraska Lounge Bara uz aperitiv, spektakularni pogled na otok Koločep i obradi filmskih ljubavnih hitova u izvedbi kvarteta Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a nakon toga uživajte u romantičnoj večeri s početkom u 19 sati. Za odličnu atmosferu tijekom vrijeme večere pobrinut će se bend Blue Sounds Trio, a za kulinarske specijalitete naši kuhari koji su za ovu priliku pripremili poseban mesni i riblji meni po promotivnoj cijeni od 220 kuna po osobi.

Za sve dodatne informacije i prethodne rezervacije stolova možete kontaktirati Dubrovačke Vrtove Sunca na broj telefona 020 361 500 ili putem maila na info@sungardensdubrovnik.com.

A 10. ožujka, povodom Međunarodnog dana žena, očekuje vas predstava “Zlatni lanac od bižuterije” jednog od najpopularnijih glumaca današnjice, Andrije Miloševića, koja će vas zasigurno zabaviti i nasmijati. Više detalja uskoro.

 


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail