DUPROMO
 
Andrija Milošević u Dubrovačkim Vrtovima Sunca
  24/02/2018  

Kako bi obilježili Međunarodni dan žena, Dubrovački Vrtovi Sunca pripremili su 10.ožujka s početkom u 19 sati izvrsnu predstavu „Zlatni lančić od bižuterije“ u izvedbi jednog od najpopularnijih glumaca današnjice i zvijezde serije "Andrija i Anđelka" - Andrije Miloševića. 

 

Hit predstava „Zlatni lančić od bižuterije“ već je mnogo puta rasprodala dvorane u regiji i nasmijala mnogobrojnu publiku, a ovom prilikom i Dubrovčani mogu uživati u priči o muško-ženskim odnosima na balkanski način. Andrijin izraziti talent, smisao za humor te vrhunska gluma uvertira su u nezaboravnu večer. Bilo da dolazite s prijateljicama ili vašom drugom polovicom zabava vam je zagarantirana!

Ulaznice po cijeni od 110 HRK možete kupiti na portalu ulaznice.hr, kod njihovih prodajnih agenata ili direktno u hotelu od ponedjeljka do subote od 8:30 do 15 sati.

Za one koji žele nastaviti provod, organizirali smo i posebnu večeru u tri slijeda u jednom od naših restorana. Uz predočenje ulaznice, cijena večere po osobi je 180 HRK. Prethodne rezervacije stola su obavezne.

Za sve dodatne informacije i rezervacije stolova možete kontaktirati Dubrovačke Vrtove Sunca na broj telefona 020 361 500 ili putem maila na info@sungardensdubrovnik.com

prodaja ulaznica putem https://www.ulaznice.hr/beta/event/38/6022
 


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail