DUPROMO
 
Deset dana popusta u Poliklinici Marin Med!
  28/02/2018  

Predbilježite se na neki od pregleda ili tretmana, poput onog na vrlo učinkovitom uređaju  Venus Legacy s kojim se na Facebooku i Instagramu ovih dana hvale i poznate osobe javnog  života Hrvatske  Maja  Šuput i Nevena  Randeli!

Poliklinika Marin Med pridružila se akciji Hrvatske liječničke komore kojom se svim građanima želi približiti i učiniti dostupnijom vrhunska zdravstvena skrb. Tijekom trajanja projekta „Dani privatne inicijative u zdravstvu - Deset dana bez čekanja“, samo od ponedjeljka 5. ožujka do četvrtka 15. ožujka u Poliklinici Marin Med odobrava se  20% popusta na specijalističke preglede rezidentnih liječnika (ginekologija, urologija, interna,  gastroenterologija, ortopedija, dermatologija). Osim na preglede popusti se primjenjuju i na tretmane i radiološke dijagnostičke preglede (magnetska rezonancija (MR), računalna tomografija (CT) i rendgen ).

 

Među svakako zanimljivijim popustima su ortopedski pregled, kolonoskopija sa anestezijom, urološki pregled sa ultrazvukom, snimanje magnetskom rezonancijom ili rentgenom, ginekološki pregled sa ultrazvukomi PAPA testom, internistički pregled sa ultrazvukom, gastroskopski pregled, dermatološki pregled, snimanje CT-om, popust na paket tretmane na vrhunskim aparatima Venus Legacy i Dermafrac, PRP vlasišta  te trajnu depilaciju  lica, pazuha ili bikini zone.

Naručite se ODMAH! Navedeni popusti aktivni su samo od 5. do 15. ožujka, a ostvaruju se isključivo uz napomenu prilikom rezerviranja termina da se pregled/pretraga obavlja u sklopu akcije "10 dana bez čekanja". Do popunjavanja termina!
 
Više o projektu i detaljnije o popustima potražite na web, Facebook i Instagram stranici POLIKLINIKA MARIN MED te na stranici www.10dana.hr.

Provjerite koje su nam sve popuste priredili!

POLIKLINIKA MARIN MED
dr.Ante Starčevića 45, Dubrovnik

Tel: +385 (0)20 400 500
       +385(0)20 400 505

email: info@marin-med.com


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail