DUPROMO
 
Ljepota žene je u njenoj snazi
  06/03/2018  

"Htjeli mi to ili ne u životu muškarca postoji samo jedna žena, sve druge su njena sjena"...kako bi rekla modna ikona Coco Chanel. Za Međunarodni dan žena, 08.ožujak, kako ćemo pokazati poštovanje i ljubav prema ženi. U parfumeriji Anabella donosimo top 5 proivoda za poseban znak pažnje za nju...majku, prijateljicu, ženu, baku, kolegicu...koja to zaista i zaslužuje!

 

“Kada zatvorim oči i pomislim na Napulj, ovo su boje koje vidim...”
Lucia Pica, globalna kreativna makeup dizajnerica modne kuće Chanel.

U novoj kolekciji predstavljeni su makeup proizvodi za cijelo lice:
paleta sjenila Les Ombres 9
Ombre premiere sjenilo jačeg intenziteta
Mascara Dimensions’ u zeleno plavoj nijansi
Style Yeux  olovka za oči u dvije nijanse: smaragdno zelena i tamno zeleno-plava
rumenilo Joues Contraste u blago ružičastoj boji.

Nova make-up kolekcija s Diorovim potpisom - - teško će bilo koju zaljubljenicu u beauty proizvode ostaviti ravnodušnom. Proljeće 2018. Dior vidi u nježnim kolorističkim kombinacijama. Posebno će je voljeti žene koje preferiraju nježne  boje na svom licu.

Carolina Herrera Good Girl Légère parfem
EDP Légère odaje počast jakim ženama i njihovom „alegría de vivir“ konceptu življenja i poziva nas da budemo ono što želimo biti i da prihvatimo sve uloge koje želimo. Miris govori o modernoj femme fatale koja se usuđuje poigravati slatkoćom nota tonke i Dulce de Leche, senzualnog deserta od slatkog mlijeka.
“Blistavost ovog mirisa se otvara poput cvijeta i rezonira dan i noć. Ne nameće se već se prilagođava našoj kameleonskoj osobnosti. Odaje počast smionoj i snažnoj ženi. Légère (svjetlo) nije sinonim za svježe u ovom slučaju, EDP Légère je intenzivan kao i prethodni Good Girl miris. Kvaliteta sirovina je iznimna, a sam miris traje jako dugo na koži”.

Pravi dodir svježine BOSS MA VIE POUR FEMME LEAU. Nešto svježija, prozračnija i drvenastija no prethodni mirisi, otvara se cvijetom kaktusa, prelazi u ružine tonove u kombinaciji s magnolijom, te se naposlijetku zadržava na mošusnoj i cedar-bazi. 

PACO RABANNE OLYMPEA AQUA eau de parfum legere. U  karakteristične Olympea-note, Paco Rabanne je odlučio dodati i note svježine i s tim promjenama lansirati novu ediciju mnogima omiljenog mirisa.

Anabella nagrađuje vjernost svojih kupaca nagradnim karticama pri svakoj kupnji, koje donose popuste za iduću kupnju  ili gratis usluge. Kupnjom u Anabelli, osigurali ste i parking u DOC-u.

Pafrumerija Anabella, DOC, Lapad

Radno vrijeme: petak - subota: 8 - 20 sati

telefon: 020/435-245

Posjetite facebook stranicu Anabella Beauty Spot, i instagram anabellabeautyspot i pratite novitete!


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail