DUGASTRO
 
Ne propustite Dan sv.Patrika u novootvorenom Pubu
  16/03/2018  

Dan svetog Patrika većinu nas podsjeća na ispijanje piva, hranu, irsku glazbu i dobru zabavu. „I’ll be Irish in a few beers“ – izreka je koja izvrsno opisuje navike po kojima su nam Irci prepoznatljivi, a prema tradiciji staroj više od tisuću godina, 17. ožujka se u Irskoj obilježava Dan svetog Patrika.

Po prvi puta, Dan Svetog Patrika nam dolazi na otvorenje novog sportskog bara i restorana ”The Pub” u sklopu trgovačkog centra SUB City na staroj lokaciji restorana Galante u subotu, 17. ožujka.

 

Uz bogatu ponudu stranih i domaćih piva, iz ponude izdvajamo bogati meni koji uključuje gurmanske harburgere, pileča krilca te svinjska rebarca i razne deserte. Kako bi vam guštanje uz vaše omiljeno pivo te hamburger bilo što ugodnije, za vas smo osigurali praćenje sportskih događanja uživo na mnoštvu Plazma TV Screenova, tako da gdje god sjedili, nikada nećete propustiti gol ili koš u zadnjoj sekundi vaše omiljenje sportske ekipe.

Bilo da se radi o brzoj večeri, pivi ili dvije, zabavi za cijelu ekipu ili pak se želite okušati u jednom od brojnih „Food Challenga“ koje nudimo, pridružite nam se na otvorenju restorana i sportskog bara „The Pub“ s početkom u 19:00. Jesmo li spomenuli više od 20 vrsta točenih i piva u bocama?!

Vidimo se!


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail