DUPROMO
 
FOTO:Sklopivi krevet - idealno rješenje za male prostore
  19/03/2018  

Kako u nedostatku stambenog prostora, najbolje iskoristiti svaki centimetar, a da prostor i dalje bude estetski lijep i funkcionalan? Eduro ima idealno rješenje. 

FlipFlap izvlačni kreveti nameću se kao idealno rješenje za stambene objekte sa manjkom kvadrata kao i za apartmane u kojima je pomoćni ležaj potreba.

Eduro u suradnji sa tvrtkom FlipFlap nudi različite modele kreveta na izvlačenje koji se mogu uklopiti u razne prostore i prilagoditi kao sastavni dio ostalog namještaja ili kao dodatni element unutar ugradbenog ormara, biblioteke, komode-radnog stola...

 

Modularni kreveti FlipFlap dostupni su u različitim dimenzijama i varijacijama izvlačenja bilo kao jednostruki ili bračni ležajevi.

U suradnji s dizajnerima, moguće su razne kombinacije prostora i interpolacije kreveta u namještaj. Npr. u biblioteke, u ormare sa kliznim vratima ili s aklasičnim zakretnim vratima.

Zašto kupiti sklopivi krevet?

Bračna soba: sa sklopivim krevetom dimenzije

160 x 200 cm štedite 3m2 stambenog prostora.

Dječja soba: s jednostrukim sklopivim krevetima postaje višenamjenska; preko dana za igru i učenje, a preko noći za odmor.

Dnevna ili radna soba: vještom interpolacijom sklopivih kreveta unutar komoda, biblioteka ili ormara, riješite problem smještaja članova obitelji ili prijatelja u posjeti.

Apartmani: dodatni sklopivi krevet Vam omogućuje nove kombinacije i izvor prihoda.

Po klasifikaciji, ova vrsta kreveta spada u pravi krevet, a prema mjestu koje Vam zauzima spada u sklopivi, “pomoćni ležaj”.

Za više informacija posjetite nas u našem prodajnom centru ili na www.eduro.hr 

Kralja Tomislava 7, DOC 1.kat
kontakt: 436 438, 091 520 5200

radno vrijeme: 09.00-18.00 (radnim danom)

                        09.00-13.00 (subotom)

 


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail