DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
BESPLATNA RADIONICA ZA MLADE: Naučite sve o 3D modeliranju i printanju
  19/03/2018  

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s RIT Croatia, Sveučilištem u Dubrovniku i CITYOS fondacijom organizira niz od sedam TECH radionice za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije.

 

Peta po redu radionica „3D modeliranje“ održati će se u dva termina 24. i 25. ožujka u prostorijama DURA-e. (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik).
Radionica je namijenjena srednjoškolcima, studentima i ostalim mladim osobama.

Na radionici će polaznici steći vještine potrebne za dizajniranje vlastitog proizvoda i njegovo ‘oživljavanje’ kroz proces 3D printanja. Naučiti će ponešto o trenutačno dostupnim uređajima te kako izraditi i pripremiti svoj 3D model za print.

PROGRAM RADIONICE:
Korak 1: Uvod u 3D printanje
Korak 2: Uvod u 3D modeliranje
Korak 3: Priprema i izrada vlastitog 3D modela

Trajanje radionica je predviđeno od 10:00 – 17:00 sati.

Predavač na radionici je Ivan Pavlović, strojarski inženjer s iskustvom u automobilskoj industriji. Radio je za sve vodeće auto proizvođače, kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Porsche... Specijaliziran je za oblikovanje proizvodnih pogona za autoindustriju: postaja na montažnim trakama, hvataljki, postaja za zavarivanje, testnih klupa, te razvoj tehničkih crteža i planova. Entuzijast je za 3D printanje. Tu je temu proteklih godina predavao kao učitelj u mnogim školama i organizacijama.  Bivši je inženjer dizajna tvrtke EZ Engineering i suosnivač tvrtke AOX Development Studio. Trenutačno radi za Rimac Automobile.

Prijavit se možete na:
Online: PRIJAVNICA
E-mail: mpuljas@dura.hr
Telefon: 099 5361 271

Požurite, broj polaznika je ograničen!


 
   
print / e-mail
KOMENTARI / Komentiraj
   
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!