DUPROMO
 
Iskoristite priliku i očistite svoje lice najprirodnijim "green pilingom"
  05/04/2018  

Medicinsko kozmetički centar Karlik poziva da osvježite svoje lice - Green peelingom, koji slavi rođendan. Naime, prije 60 god dr.med.Chistine Schrammek, postavila je temelj za izvorni tretman green peel, a riječ  je o jedinom originalnom biljnom pilingu, kojeg primjenjuju iskljucivo certificirani estetičari u centrima ljepote u više od 50 zemalja svijeta, a jedan takav centar nalazi se u našem Gradu.

 

Ove godine vlasnica i centar dobivaju zlatni certifikat kao rezultat mnogobrojnih uspješnih rješavanja različite problematike kože.

Različite doze biljne mješavine omogučuju individualne metode lječenja prilagođene stanju kože i osobnom cilju klijenata.

Iskusite snagu bilja u Medicinsko kozmetičkom centu KarliK, jedinom certificiranom schrammek centru u županiji, po promotivnim cijenama.
U ponudi su green peel classic,energy i fresh up te svi ostali tretmani derma kozmetike dr.Schrammek kao i proizvodu za njegu kod kuće.

Informirajte se i pratite novitete putem web stranice,  facebooka KarliK High Care Centar Dubrovnik, i instagrama centar Karlik

Tel : 020/550022
        0912117722
Kralja Tomislava 7(Doc 1.kat)
*** 2h besplatnog parkinga


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail