DUPROMO
 
3D vizualizacija je korak do realizacije vaše zamisli
  18/04/2018  

Virtualni prostor svoju dobru upotrebu pronašao je i u kreiranju namještaja te opremanju stambenih prostora. Korištenje modernih tehnologija već je otišlo korak dalje kako bi bio u službi ljudske mašte, a ona se u Hobby Shopu Brković tradea itekako pretvara u stvarnost. Oni znaju kako najbolje iskoristiti stambeni prostor.

Namještaj ili kuhinja u virtualnom prostoru? Pomoću najnovijeg kompjuterskog programa za 3D modeliranje CORPUS i Google Sketchup, stručni tim Hobby Shopa omogućit će vam realističan 3D prikaz vašeg namještaja ili kuhinje u željenom prostoru.

- Izrada namještaja po mjeri zanimljiv je proces kojim naši kupci ispričaju svoje želje, a mi imamo tu čast pretvoriti ih u stvarnost i napraviti sve kako bi ih potpuno iznenadili i razveselili. Naravno, mnogi žele vidjeti i potvrditi kako će to izgledati u određenom prostoru pa im zato nudimo i uslugu 3D vizualizacije kako jedan korak bliže prema samoj realizaciji i montaži u njihovom domu ili apartmanu. - ističu iz Hobby Shopa Brković

Prestanite zamišljati kako bi namještaj mogao izgledati u prostoru, prepustite se u ruke iskusnih znalaca i pripremite se da konačno vizualizirate ono što ste dugo vremena zamišljali.

Bogati dekor, široki asortiman, izuzetna kvaliteta i otpornost materijala, glavne su značajke ponude Brković tradea, a prateći trendove u suvremenom dizajnu i kontinuiranim inovacijama svakodnevno unapređuju kvalitetu svojih proizvoda.

Njihovu ponudu možete vidjeti na web stranici tvrtke ili u Župi na adresi
Zakula 28
Čelopeci (servisna zona)
svakim radnim danom od 8 do 15 sati.


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail