DUPROMO
 
Ostvarite velike popuste u tjednu FIZIKALNE TERAPIJE
  19/04/2018  

Tjedan je (p)okretljivosti u Poliklinici Marin Med. Fizikalna terapija i rehabilitacija za svoj osnovni cilj imaju poboljšanje zdravlja i stanja pacijenta. U tjednu od 23. do 29. travnja Poliklinika Marin Med provodi projekt Tjedan (p)okretljivosti kroz brojne pogodnosti za svoje sugrađane koji trebaju neki od tretmana fizikalne terapije.

 

Kupnjom FIZIKALNE ISKAZNICE ostvarujete:

- popust na paket od 10 tretmana fizikalne terapije ( pojedinačna cijena tretmana 300 kuna)
- 25 % popusta tijekom GODINU DANA  na sve usluge Poliklinike iz radiologije, kardiologije, urologije, gastroenterologije, vaskularne kirurgije, kirurgije, ginekologije, dermatologije,  opće anestezije i fizikalne terapije.
- 25 % popusta na operativne zahvate rezidentnih specijalista Poliklinike

- besplatna konzultacija liječnika tijekom terapije

Sve navedeno u Tjednu (p)okretljivosti za godišnju članarinu od 2.000 kuna ili oko 165 kuna mjesečno!! Iskoristite ovu nevjerojatnu uštedu!

U Poliklinici Marin Med u odjelu Fizikalne terapije i rehabilitacije primjenjujemo program prilagođen svakom pacijentu ponaosob. Programi fizikalne terapije i rehabilitacije formirani su za postoperativne rehabilitacije, program za artrozu, za burzitis, program za bolne sindrome vratne, torakalne i lumbalne kralježnice, za tendinitis, program za mišićne povrede, za rame, lakat, šaku, kuk, koljeno, gležanj, stopalo. Našim pacijentima osiguravamo kompletnu i kvalitetnu fizikalnu terapiju u prevenciji i liječenju bolesti lokomotornog sustava, prema najsuvremenijim standardima, a kroz individualne programe liječenja i rehabilitacije te pod stalnim nadzorom stručnog tima. Programi kroz pakete uključuju i elektroterapije, laser, ultrazvuk, magnetoterapiju te kineziterapiju, ovisno o tegobama pacijenta.

Nazovite nas i pitajte!  Zakažite svoj termin! I osjetite promjene na bolje!

Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Poliklinika Marin Med
dr.Ante Starčevića 45
Dubrovnik
Tel: +385 (0)20 400 500
       +385(0)20 400 505

www. marin-med.com
email: info@marin-med.com


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail