DUPROMO
 
EDURO – Klizne stijene, lijepe a funkcionalne
  20/04/2018  

Bilo da se radi o odvajanju prostorija ili zatvaranju niše za pohranu stvari EDURO klizna vrata su izvrsno rješenje za svaki prostor. Pored funkcionalnosti EDURO klizna vrata postaju pravi dekorativni element u interijerima. Klizna vrata često pronalaze primjenu i u uskim hodnicima gdje zbog linijskog otvaranja i praktičnosti uzak prostor ne predstavlja problem.

 

EDURO klizne stijene izrađuju se po mjeri u opciji otklizavanja na jednostrukoj ili dvostrukoj vodilici.

Kako se radi o kliznim a ne ovjesnim vratima montaža kliznih stijena se može izvesti i na lakim gipsanim konstrukcijama dok se donje vodilice po želji kupca mogu integrirati u sami pod.

Nudimo veliki izbor materijala za ispunu kliznih vrata od transparentnih, polutransparentnih i netransparentnih sigurnosnih stakala, ogledala, plexiglass-a, lexana, iverala...

Specijalni mehanizmi čiju osnovu čini aluminijski okov u pet mogućih boja i u nekoliko oblika s kvalitetnim sustavom kotačića čini EDURO klizne stijene pouzdanim i dugoročno isplativim ulaganjem.

Neovisno o odabranom tipu kliznog sistema, dimenzijama i ispunama EDURO daje svojim kupcima desetogodišnje jamstvo na klizni sistem.

Za sve informacije o EDURO programu slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u trgovačkom centru DOC – 1 kat.


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail