DUPROMO
 
CENTAR KARLIK: Beautiful lips tretman za punije i ljepše usne
  23/04/2018  

Beautiful lips tretman čini usne većima, punijima, i senzualnijima, neinvazivnom metodom. Unikatan je i dostupan samo kod Weyergans high care® cosmetics, vodeće njemačke firme za proizvodnju MEDICINSKE opreme. HIGH  CARE CENTAR  KARLIK posjeduje čak 5 takvih aparata! Jedan od njih je Beauty lips. Kako do punijh usana, većeg volumena i meke baršunaste kože?

 

Povecanje usana hialuronskom kiselinom neinjektivnom metodom. To je jedini aparat u svijetu koji zamjenjuje injekrivno punjenje usnica hyalurono Hyaluron se nanosi direktno na usne. Kreiran je na način da duboko penetrira u kožu. Njezine molekule su puno manje od klasične hyaluronske kiseline koju ubrozgavamo injekrivno tako da mogu lakše i brže prodrijeti u kožu usana. Rezultat: punije usne, veći volumen, osjećaj meke baršunaste kože, izraženije konture usana, osigurava dugotrajnu hidrataciju, spriječava dulje isušivanje i pucanje kože na usnama.

Rezultati su dugotrajni ukoliko se napravi više tretmana u kontinuitetu (6 tretmana u razdoblju svakih 2-3 dana!) Cijena takvog paketa je 1 000 kn.

Nazovite nas i rezervirajte svoj tretman! 0912117722 ili 020/550022

Informirajte se i pratite novitete putem web stranicefacebooka KarliK High Care Centar Dubrovnik, i instagrama centar Karlik

Kralja Tomislava 7(Doc 1.kat)
*** 2h besplatnog parkinga


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail