DUPROMO
 
POLIKLINIKA MARIN MED - Darija: Uz Venus Legacy „viškovi“ se tope!
  02/05/2018  

Koliko aktivnosti nam je dovoljno da poboljšamo zdravlje tijela i uma? Imamo li vremena za to? Stignemo li sve? Da, ako zaista želimo i hoćemo! I da, stignemo prije ljeta ponovno vratiti figuru za novi bikini!!

Čvrsto DA, rekla je Darija Mikulandra Žanetić koja je isprobala sve učinke revolucionarne tehnike Venus Legacy. "Ljeto se primiče i svi želimo dobro izgledati znajući da se zimi i nismo baš potrudili naporno vježbati. Za one poput mene, koji su (po)malo lijeni da bi kontinuirano vježbali, Venus Legacy je prava stvar!

 

 

Rezultati su fantastični! Polako nestaju oni kritični dijelovi na tijelu kojih se sramimo kad se trebamo svući u kupaći kostim, kao što je trbuh, celulit, i ostali "viškovi" na tijelu. Koža mi je mekana i ljepša, a centimetri se tope.

Sam tretman je predivno iskustvo, poput lagane masaže i zaista uživam u svakom momentu provedenom na tretmanima. Veseli me što se ovi tretmani mogu raditi i tijekom ljetnih vrućina tako da ne moram brinuti da sam zakasnila pripremiti se za ljeto.- kaže nam o svojim iskustvima u Poliklinici Marin Med Darija te nastavlja:
-Otkad idem na Venus Legacy počela sam se više kretati i zdravije hraniti jer sam počela i više o tome razmišljati. Vrijeme je da učinim nešto za sebe, svoj izgled i svoje zdravlje i tako nastavim i dalje.

Za mene je Venus Legacy pravo otrkiće! Potpuno neinvazivna i nekirurška metoda koju sam s veseljem dočekala. Dođeš u neke godine kada želiš vratiti koži mladenačku elastičnost i sjaj, a Venus Legacy je prava metoda za to. Otkad sam krenula na tretmane osjećam se bolje -jer činim nešto za svoje tijelo- i samim time primjenjujem i ostale zdrave navike življenja poput unosa puno vode, birane prehrane i svakodnevnog kretanja. Zaista sam oduševljena! Nakon samo par tretmana Venus Legacy za tonus kože lica, puno manje koristim make up , a osjećam se zdravo i zadovoljno. Nijedna žena nikad nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom i uvijek ima nešto što bi voljela promijeniti na sebi.

Svim djevojkama i ženama bih od srca preporučila Venus Legacy, nemojte samo pričati o tome kako biste nešto na sebi promijenili, već to i učinite!. Ovi tretmani ne samo da pomlađuju kožu već vraćaju samopouzdanje i čine nas sretnima.- zaključuje Darija Mikulandra Žanetić.

I još nešto: nazovite nas i raspitajte se za dodatne popuste uz korištenje Beauty kartice Poliklinike Marin Med.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Poliklinika Marin Med
dr.Ante Starčevića 45
Dubrovnik
Tel: +385 (0)20 400 500
       +385(0)20 400 505

www. marin-med.com
email: info@marin-med.com


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail