DUPROMO
 
Želiš punije usne? Karlik nagrađuje, javite se!
  16/05/2018  

Kako do punijh usana, većeg volumena i meke baršunaste kože? Zaigrajte nagradni natječaj s kozmetičko medicinskim centrom Karlik i portalom dubrovniknet.hr-om.

Oduševit će Vas izgled Vaših novih usana, pogotovo kada primijetite kako Vam svaki ruž bolje pristaje. Estetski popunjene usne dobit ćete na potpuno bezbolan način, iako je riječ o hijaluronskoj kiselini.

 

Beautiful lips tretman čini usne većima, punijima, i senzualnijima, neinvazivnom metodom. Unikatan je i dostupan samo kod Weyergans high care ® cosmetics, vodeće njemačke firme za proizvodnju MEDICINSKE opreme. HIGH  CARE CENTAR  KARLIK posjeduje čak 5 takvih aparata! Jedan od njih je Beauty lips.

Hyaluron se nanosi direktno na usne. Povećanje usana hijaluronskom kiselinom neinjektivnom metodom.To je jedini aparat u svijetu koji zamjenjuje injektivno punjenje usnica hijaluronom. Hijaluron se nanosi direktno na usne. Kreiran je na način da duboko prodire  u kožu. Njezine molekule su puno manje od klasične hijaluronske kiseline koju ubrizgavamo injektivno tako da mogu lakše i brže prodrijeti u kožu usana.

Rezultat: punije usne, veći volumen, osjećaj meke baršunaste kože, izraženije konture usana, osigurava dugotrajnu hidrataciju, spriječava dulje isušivanje i pucanje kože na usnama. 

Koliko je tretmana potrebni za optimalno povecanje usana?

Svoje odgovore šaljite na mail adresu igra.dubrovniknet@gmail.com pošaljite poruku (ime, prezime i kontakt broj) uz naznaku za KARLIK.

Dobitnicu ćemo obavijestiti elektronskom poštom.

Informirajte se na broj 0912117722 ili 020/550022  i pratite novitete putem web stranice facebooka KarliK High Care Centar Dubrovnik, i instagrama centar Karlik

Kralja Tomislava 7(Doc 1.kat)
*** 2h besplatnog parkinga


     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail