DUPROMO
 
Slavljenička akcija povodom 20 godina Brković tradea
  23/05/2018  

Obiteljska tradicija recept je za zadovoljne kupce i ključ uspjeha dugog dva desetljeća. Brković Trade slavi svoju dvadesetu obljetnicu uspješnog poslovanja i svojim vjernim kupcima, ali i onima koji će to tek postati u slavljeničkom mjesecu nude posebnu akciju.
Na sve narudžbe za izradu kuhinja u periodu od 01.06. do 15.07. osigurali su 20% popusta i to s rokom isporuke od 15.07. do 15.09.2018. godine. Obiteljska tradicija recept je za zadovoljne kupce i ključ uspjeha dugog dva desetljeća

 

Otvorivši svoje poslovanje 1998. godine sa samo tri zaposlenika, obitelj Brković otvorila je i vrata Hrvatskom jugu vrhunskim izvedbama namještaja za koje Dubrovčani nisu morali "potegnuti" u Trst. 2003. godine uslijedio je veliki korak i otvaranje vlastitog pogona u Župi Dubrovačkoj, koji je opremljen najmodernijom tehnologijom za proizvodnju namještaja.
Danas, 20 godina nakon, obiteljski je pogon izrastao u kvalitetnu tvrtku koja zapošljava 12 lokalnih radnika i stručnjaka.

- Od samog početka poslovanja radimo s najkvalitetnijim materijalima te surađujemo sa svjetskim brendovima poput onoga tvrtke Egger, koji su u nama prepoznali pouzdanog partnera za ovo područje Europe. - s ponosom se prisjeća Senad Brković, vlasnik Brković tradea

Tijekom uspješna dva desetljeća poslovanja, tvrtka je pratila najmodernije trendove u materijalima i okovima poput kerrocka, mdfa, fenixa, max compacta, ecora, bluma, grassa, camara i mnogih drugih, a u samoj tehnologiji proizvodnje prate u korak svjetske trendove.

- Namještaj po mjeri izrađujemo koristeći najnovije tehnologije u svim fazama proizvodnje. Prilikom dizajna namještaja koristimo se računalnom 3D tehnologijom (Google SketchUp, Corpus) kako bismo zajedno s klijentima kreirali njihov namještaj iz snova. U proizvodnji koristimo CNC (Computer Numerical Control – računalno navođene) strojeve kako bi postigli najveću moguću preciznost i kvalitetu izrade - dodaje Miran Brković, direktor Brković tradea.

Veliki broj zadovoljnih kupaca najbolja je referenca ovom Dubrovačkom proizvođaču, čiji primjerci namještaja, kuhinja i organizacijskih rješenja krase mnoge apartmane, urede i životne prostore u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i šire.

Dizajnerski raj kada su u pitanju interijeri ne trebate tražiti dalje od Župe. Vaš životni prostor ili apartman zaslužuje namještaj koji mu priliči i koji će ga još više istaknuti.

Ponudu Brković tradea možete vidjeti na web stranici tvrtke, a ovo izvrsnu slavljeničku akciju dogovorite u izložbenom salonu u Župi na adresi Zakula 28, Čelopeci (servisna zona) svakim radnim danom od 8 do 15 sati.


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail