DUPROMO
 
Prekomjerno znojenje nije samo estetski problem, u Marin Medu imaju rješenje
  14/06/2018  

Pretjerano znojenje iz nekoliko razloga zna i može biti vrlo neugodno. Moderna medicina i tome je našla lijek. U Poliklinici Marin Med botox se ne koristi samo u estetske svrhe, već i u medicinske, a najbolji rezultati su u liječenju prekomjernog znojenja. 

 

-Tretman podrazumijeva injektiranje malih količina botulin toksina u željeni mišić što dovodi do njegove relaksacije. Većina žena, ali i muškaraca na ovaj način uklanja bore, uglavnom bore na koži čela i oko očiju, kao i nabore između obrva. No, botox je izvrstan u terapiji protiv znojenja.- kaže dr. Rikard Lenz, ravnatelj Poliklinike Marin Med navodeći da su rezultati postignuti injekcijama botoxa uistinu izvrsni. Tretman traje tridesetak minuta, maksimalni efekt postiže se za nekoliko tjedana i traje 6 do 8 mjeseci. 

Rezultati terapije botoxom u borbi protiv neugodnih vlažnih fleka ispod pazuha su jako dobri: poslije sedam dana nakon intervencije, znojenje se prosječno smanji za 83 posto. Također, istraživanje pokazuje da je kod 95 posto pacijenata znojenje smanjeno najmanje 50 posto. Procedura ne daje trajne rezultate i traje 3–9 mjeseci. Da bi se zadržali efekti, botox  tretman potrebno je ponoviti 2 do 3 puta godišnje, ovisno od potrebi pacijenta.

Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Poliklinika Marin Med
dr.Ante Starčevića 45
Dubrovnik
Tel: +385 (0)20 400 500
       +385(0)20 400 505
www. marin-med.com
email: info@marin-med.com

 


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail