DUPROMO
 
Sumnjate na intolerenciju na gluten? Obavite test u Poliklinici Marin Med
  13/07/2018  

Alergije ili nepodnošenje glutena sve učestalija je pojava. Prepoznavanje ovog problema nije uvijek jednostavno jer počesto simptomi nisu specifični. Glavobolja ili migrena, nadimanje, stomačni bolovi, grčevi, zatvor ili dijareja, umor i nedostatak energije, gubitak tjelesne težine ili uporna pretilost…samo su neki od simptoma intolerancije na gluten. 

 

Navedeni simptomi javljaju se i kod drugih stanja i oboljenja i zato  je samo na osnovu njih teško posumnjati da se radi o ovom problemu.

Osluškujući potrebe pacijenata, Poliklinika Marin Med uvela je test intolerancije na gluten. Riječ je o jednom od najpouzdanijih svjetskih testova na gluten.

Analizom krvi za petnaestak minuta moguće je utvrditi prisustvo intolerancije na gluten. Ovaj test je visoko pouzdan i pogodan za sve uzraste, kao i za testiranje  djece, ali i ranu dijagnozu celijakije.

Inoleranciju na gluten ili celijakiju  zovu i „kameleonska” bolest, a može se pojaviti u svakom životnom dobu i kroz razne simptome od kojih se neki teško povezuju sa nepodnošenjem glutena.

Nazovite nas i dodatno se raspitajte! Zakažite svoj termin!
Pratite nas na našoj web, Facebook i Instagram stranici! POLIKLINIKA MARIN MED

Vaša pitanja, narudžbe i informacije:

Poliklinika Marin Med
dr.Ante Starčevića 45
Dubrovnik
Tel: +385 (0)20 400 500
        +385(0)20 400 505

www. marin-med.com
email: info@marin-med.com


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail