DUPROMO
 
Zaštite kožu tijekom ljeta
  16/07/2018  

Iako se naš organizam prilagođava promjenama godišnjeg doba, ponekad mu je potrebna pomoć. Hidratantni proizvodi nezamjenjivi u pripremi kože za tople dane. Za ljetne dane preporučuje se korištenje laganijih fluida, krema i gelova koji vlaže kožu, sadrže UV filtere i odgovaraju svim tipovima kože, koja je sklona pojačanom gubljenju vlage. Takve proizvode možete kupiti u centru Karlik, isprobati ih, posavjetovati se s nama, pomoći ćemo vam u odabiru proizvoda koji je baš za vas.

Naši su proizvodi dermatološki  sigurni, kvalitetni i visoko koncentrirani. Uz njih  možete biti sigurni da ćete dobiti najbolji izbor cijene i kvalitete. A možete birati između svjetski poznatih marki: DR.Schrammek, dr.Babor, GUINOT,GERnetic, Pandhys...

U posljednje vrijeme aktualni su raspršivači za vlaženje koji imaju i umirujuće djelovanje na kožu.

Čišćenje mlijekom koje ostavlja masne tragove treba izbjegavati, sapune također, jer su agresivni za kožu.

Gelovi za svakodnevno dubinsko čišćenje idealni su jer sadrže sva tri elementa neophodna za temeljno čišćenje, a da nisu agresivni i ne isušuju kožu. Izdvajamo nezamjenjivi GEL SUPER PURIFIANT (dr.Schrammek). Dokazano je da se koži treba posvetiti posebna pažnja i njega tijekom ljetnog perioda. Obično se svi toga sjetimo tek kada odlazimo na more ili bazene.

Visoke ljetne temperature, ma koliko zvučale primamljivo, na čovjeka djeluju stresno. Stoga, s velikim oprezom s velikom dozom opreza treba iskoristiti more i sunce kako ne biste umjesto preplanule kože zaradili opekotine. Korištenje zaštitnog faktora od sunca je obavezno, a u periodu od 11 do 16 sati tijekom ljeta najbolje je ne izlagati se izravno suncu. U centu Karlik svi proizvodi za zaštitu od sunca su sniženi 50% , iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Još jedan negativan učinak pretjeranog izlaganja kože suncu je stvaranje bora, a samim time i starenje kože. Pogrešno je mišljenje da je dovoljno staviti kremu s visokim zaštitnim faktorom ujutro i da će vas ta krema štititi tijekom cijelog dana. Zaštitne kreme treba stavljati isključivo kad hoćete da izađete na sunce, jer one poslije dva sata gube svojstvo, a pogotovu ako se oznojite ili ste bili u moru. Osim ovoga, kreme sa zaštitnim faktorom nikako ne mogu zamijeniti vašu dnevnu kremu, već ih treba nanositi preko nje, i to nekoliko puta u toku dana, naročito na moru i na plaži kad nam je i inače neophodna pojačana hidratacija. Sunce, more, slana voda, visoke temperature faktori su koji dovode do pojačanog isušivanja, dehidratacije i bržeg starenja kože. Zato je potreban poseban oprez. Preporučuje se korištenje antiage kreme sa zaštitnim faktorom tijekom dužeg perioda ne samo kalendarski kada je ljeto.

Potražite tretmane i proizvode u High care centru Karlik vaša koža će vam biti zahvalna.

Informirajte se i pratite novitete putem web straniceFacebooka Karlik High Care Centar Dubrovnik, i Instagrama centar Karlik

Tel: 020/550022
Mob:  0912117722
Kralja Tomislava 7(Doc 1.kat)


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail