DUPROMO
 
Dani za ljepotu u Karlik centru, osvježite svoju kožu!
  30/08/2018  

Želite probati tretmane francuskom GERnetic kozmetikom, pravo je vrijeme da se uvjerite u njezin učinak u Karlik centru od 9 do 12.rujna. Kad probate jednom znat ćete zašto je najbolja, prirodna, jedinstvena, medicinska, profesionalna kozmetika. Pribilježite se za besplatne "blic" tretmane, konsultacije te osigurajte 20% popusta za puni tretman. 

U svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja informacija o brizi kože u rujnu se odžavaju Dani GERnetic kozmetike u centru Karlik. gdje je gošća glavna zastupnica gernetic kozmetike u Hrvatskoj Draženka Pleško, mr.ing. asc., voditelj O Zone Centra , dustributer i edukator za GERnetic kozmetiku u hrv.

Tretmani za ljepotu kože:

  • Double Up OXYGENATING.

Idealan tretman za kožu nakon sunčanja. Vraća svježinu, sjaj i mekoću, koža postaje sjajnija, zdravija i vidljivo ljepša odmah nakon tretmana. Vitaminski koktel je u obliku preparata sa enzimima, oligo elementima, amninokiselinama i biljnim ekstraktima. Svi proizvodi prodiru duboko u kožu svoje svoje nanomolekulske.

  • Detox SPA  tretman tijela morskim algama

Piling, Lympho tonik i Morske alge i Adipo Gasta kremu samo na stražnji dio. Adipo Gasta je  "čarobna" krema za mršavljenje jer svojim aktivnim sastojcima suzbija pretjeranu želju za slatkim, za zasićenim mastima, pomaže u mršavljenju i procesu probave. Aktivni sastojci kreme su morska trava i prirodni ekstrakt kepla, organski jojid, divlji kesten, ulje slatkog badema.

  • TRETMAN ZA GRUDI

-učvršćivanje opuštenih grudi(kod APTOZE 70%)

-smanjenje grudi (kod HIPERTROFIJE 15%)

-povećanje grudi (kos ATROFIJE 15%)

Potpuno bezbolan, neinvanzivan tretman bez kiruških zahvata, siguran i prirodan. Krema za njegu grudi MACRO 2000 najprodavanija krema u svijetu u kategoriji krema za grudi.

Tretmani su u ponudi 10.11. i 12.rujna
-tretmani su besplatni/potreno je rezervirati termin (0912117722)
-konzultacije su moguće o bilo kojoj problematici kože (strije,akne,ožiljci,celulit....) i besplatne su, uz prethodnu najavu
.

Iskoristite Dane GERnetic kozmetike u Karlik centru, častite svoje tijelo, kupiti preparate i tretmane po promotivnim cijenama!

 

Provjerite zašto je Gernetic najbolja kozmetika na tržištu. Otkrijte povijest kozmetike s juga Francuske, osjetite dašak prirode na svoj koži i uživajte u omiljenim tretmanima po promotivnim cijenama.

Volite svoju kožu i pridružite nam se u centru Karlik u Dubrovniku!

Kralja Tomislava 7(Doc 1.kat)

091 211 77 22, 020/550 022

*** 2h besplatnog parkinga


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail