DUPROMO
 
Idealno je vrijeme da se posvetite svojoj koži i to microneedlingom!
  20/11/2018  

Na današnjem tržištu dostupni su razni tretmani, navodna brza rješenja (neki upitno niske cijene a neki previsoke) gdje je teško utvrditi koji će Vam donijeti željeni rezultat, kratko vrijeme oporavka i isto tako vrijednost za novac. U zadnjih smo godinu dana bili u potrazi za najboljim tretmanom koji želimo uvrstiti u našu ponudu. Testirali smo na svojoj koži razne uređaje te utvrdili da microneedling postupak sa orginalnim Dermapen uređajem je tretman koji zadovoljava našu visoku ljestvicu zahtjeva i kvalitete.

 

Microneedling je postupak koji sitnim ubodima iglica stimuliraju proizvodnju kolagena te se na prirodan način koža regenerira i pomlađuje. Microneedling tretman je idealan za tretiranje akni, bora te hipepigmnentacije na koži lica, a na tijelu je učinkovit u tretiranju strija i postoperativnih ožiljaka i opeklina. Čak i kod osoba koji nemaju većih problema sa kožom lica tretman vraća svježinu i hidrataciju licu.

Kvaliteta samog uređaja i još važnije kvaliteta nastavka (iglice) je to što čini razliku između tipskog microneedlinga i vrhunskog microneedlinga koji pruža Dermapen. Probali smo i druge microneedling uređaje ali niti jedan nije donio rezultate kao orginalni Dermapen. Uz sve to njegov dizajn omogučuje  lakše dopiranje do teško dostupnih mjesta (oko očiju, usana i nosa).

Microneedling sam po sebi je vrlo učinkovit međutim u kombinaciji s pomno odabranim aktivnim sastojcima rezultati se pospješuju jer se sa uređajem aktivni sastojci mogu unijeti duboko u kožu, te dopiru do slojeva do kojih ne može niti jedna krema. S ovim na umu u suradnji sa renomiranom firmom Reviderm izabrali smo aktivne sastojke koje se koriste u njihovim poliklinikama (uključujući Poliklinika Bagatin gdje se koristi isti Dermapen aparat i Reviderm sastojke kao u našem salonu).

Za najbolje rezultate Dermapen tretmana preporučena su 3 - 4 tretmana sa razmakom od 21-28 dana između tretmana. Ovo nije tretman gdje su vidljivi rezultati kratkotrajni, s obzirom da koži je potrebno 21-28 dana da se potpuno regenerira najbolji rezulatati se vide 10-21 dana nakon tretmana. Za razliku od nekih drugih intenzivnih tretmana vrijeme oporavka je minimalno te ovisno o tipu kože traje 1-3 dana.

Ukoliko želite intenzivniju kuru tretmana preporučujemo kombinaciju Dermapen microneedling uz seriju Dermalogica kemijskog pilinga. Tretmani se odrađuju svako dva tjedna. Na ovaj način ubrzava se postupak obnove kože i dolazi do boljeg prodiranja preparata što u konačnici daje brže i učinkovitije rezulatate.

Dermapen tretman (60 min): 750 kuna
Paket 3 Dermapen tretmana sa  gratis Reviderm Post Needling Kit: 2.250 kuna

Posebna ponuda black Friday week provjerite na našoj facebook stranici.

Za više informacija posjetite našu stranicu ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža.
http://www.spaberkeley.com/
https://www.facebook.com/spaattheberkeley/


sponzorirani članak
     
MULTIMEDIJA

   
 
   
print / e-mail