DUPROMO
 
Odvažite se, i zakažite probnu vožnju nove Suzuki Vitare
  20/11/2018  

Već tri godine gospodari hrvatskim, a posebno dubrovačkim tržištem automobila. Od 2015. godine Suzuki Vitara je primat u kupovini među privatnim kupcima, a uz to je lani bila šesti najprodavaniji model u Hrvatskoj. Zato je dolazak osvježene Vitare bio i za očekivati.

 

Nova Vitara se nudi s pogonom 4x4 te je jedini model u klasi u kombinaciji malog turbomotora i pogona na sve kotače. Uz njega nam dolazi i snažniji 1.4-litreni 4-cilindarski turbobenzinac sa 140 KS i okretnim momentom od 220 Nm. Oba motora se mogu nabaviti ili u opciji 4 x 4 (All Grip) ili isključivo s prednjim pogonom.

Ako se klijent odluči za pogon na sve kotače, uz odabir režima rada motora moći će odabrati vrstu pogona, ovisno o podlozi i vremenskim prilikama. Nova Vitara je ‘ušminkana’ te su ispravljeni dosadašnji ‘nedostaci’. Već na sami pogled izvana, Vitarin prednji dio izgleda agresivnije, dok su stražnja svjetla dobila LED tehnologiju i zanimljivu grafiku. Prednji i stražnji branik je izraženiji, a kromirana, okomito postavljena rebra maske pojačavaju dojam.

Privlačan izgled upotpunjuje novi dizajn naplataka i živahnije boje karoserije. Na kraju sve te male izmjene utječu na bolju aerodinamiku. Ugodno iznenađenje dočekat će buduće vlasnike Vitare i u unutrašnjosti koja je puno kvalitetnija. Vitara je konačno dobila mekanu plastiku armature i bogatiji sadržaj instrumentne ploče. Vitara je tehnički naprednija i standardna oprema će uključivati upozorenje kod napuštanja voznog traka i vraćanje nazad, automatsko kočenje u slučaju nužde, prepoznavanje prometnih znakova i upozorenje na vozilo u mrtvom kutu. Što se tiče cijena treba kazati kako će one ostati na razini starog modela, ovisno o paketu opreme.

Vašu probnu vožnju Vitare možete dogovoriti u salonu auto kuće ‘Auto za treće tisućljeće’ u Hladnici na adresi Josipa Kosora 18.

Tel: 020/313-636

email: dubrovnik@suzuki-split.hr

 


sponzorirani članak
 
   
print / e-mail