NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    02/01/2017  

FOTO: Tko se za Novu zabavljao u Revelinu?

Posjetitelji CC Revelin u Novu Godinu ušli sa stilom. Luksuzna pića, hrana, plesačice, akrobati i najbolji DJ-i u Hrvatskoj pokazali su se kao izvrstan odabir za proslavu najveselijeg dan u godini. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    31/12/2016  
FOTO: Spektakularni koncert Željka Joksimovića u CC Revelin

Željko Joksimović oduševio je dubrovačku publiku svojim koncertom u CC Revelin. Vjerna publika koja je stigla sa svih strana u glas je pjevala sve hitove najveće glazbene zvijezde regije. U fotogaleriji donosimo dijelić atmosfere koncerta.

  duclubbing    20/11/2016  
FOTO: Rasplesana večer uz Coloniju u Revelinu

U Culture clubu Revelin sinoć je bilo živo i rasplesano. Naime, nakon otvaranja Zimskog festivala na Stradunu, koncert Colonije je zbog lošeg vremena prebačen upravo u Revelin, pa je jedna od trenutačno najpopularnijih grupa u Hrvatskoj nastupila u nekoj vrsti uvoda u ranije najavljeni studentski party. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    05/11/2016  
FOTO: Velika studentska proslava u Revelinu

U Culture clubu Revelin održana je velika studentska proslava 20 godina Studentskog zbora i RIT-a Croatia, nazvana 'Twenty years mixed in a student party'. Studente je do ranih jutarnjih sati, uz zvukove trube, saksofona i bubnjeva, zabavljao Jagermaister Brass Band. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    16/10/2016  
FOTO: Maja Šuput rasplesala i oduševila studente u Revelinu

Brucošijada u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku, još je jedamput dokazala da studenti znaju i vole slaviti i plesati uz energičnu i vrckavu Maju Šuput do ranog jutra. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    17/09/2016  
FOTO: Publika u Revelinu plesala do ranog jutra uz glazbu Tube&Bergera

Arndt Roerig i Marko Vidović, širom svijeta poznatiji kao Tube & Berger oduševili su uni Revelin. Budući da su 2013. I 2014. Bili među najprodavanijim izvođačima na Beatportu, može se reći da su među najuspješnijim duetima na svijetu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    30/08/2016  
Paul van Dyk osvojio dubrovačku tvrđavu Revelin

Paul Van Dyk novi je gospodar tvrđave Revelin. Tako bismo, naravno metaforički mogli najbolje opisati nastup proslavljenog njemačkog Dja u dubrovačkom Culture clubu Revelin proteklog vikenda. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    22/08/2016  
FOTO: Claptone je publiku u Revelinu uveo u trans

Bio bi ovo još jedan izvještaj iz dubrovačkog Culture cluba Revelin, da nije riječ o stvarno posebnom događaju, gostovanju jednog od najpopularnijih, pa i najkontroverznijih DJa današnjice. U Revelinu je, naime, gostovao Claptone, čovjek koji samom pojavom i maskom ptice, misterijom koju oko sebe gradi, brojnim nastupima po svim svjetskim klubovima, a onda, naravno i glazbom koju donosi, stvara vjernu publiku po cijelom svijetu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    13/08/2016  
FOTO: Alex Adair oduševio i rasplesao prepuni Revelin

Druge večeri Revelin festivala u dubrovačkom je Culture clubu Revelin opet bilo vruće. Naime, na pozornicu je stigao Alex Adair, producent i DJ koji se u svijetu, između ostaloga, proslavio remiksom velikog hita Eda Sheerana, 'Thinking out loud'. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    12/08/2016  
FOTO: Dubrovnik, Fedde Le Grand i Revelin se vole

'Ne znam riječima objasniti zašto sam toliko zaljubljen u Dubrovnik i Hrvatsku'. Te su riječi nizozemskog DJa, Fedde Le Granda, možda i najbolje definirale pravu ljubav, onu koju ne možete objasniti, onu koja se pokazuje. U slučaju prvog dana Revelin festivala, ljubav je dokazana prepunim klubom oduševljene publike koja od prvog Feddeovog pojavljivanja na pozornici kluba smještenog u petstotinjak godina staroj tvrđavi, vrišti, pleše, smije se i ljubi. 

OPŠIRNIJE »


 
  1 / 2 / 3 / 4 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU