NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    20/08/2017  

Dubrovčani obožavaju Secret:Illumina show

Druga po redu produkcija showa "Secret:Illumina" predstavljena je sinoć u Revelinu. Odličan glazbeno-scenski spektakl za čiju se ideju i postavljanje može i treba pohvaliti Revelinov kreativan tim. Produkcija koja je svjetsku premijeru imala upravu u Dubrovniku, govori dovoljno o važnosti Revelina kao jednog od najboljih klubova u svijetu. Posebna priča i ljubav krije se između ovog showa i Dubrovčana, koji su i sinoć prepunili Revelin kako bi prisustvovali ovom spektaklu, u kojem je prikazan drugi nastavak ovog showa. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    19/07/2017  
VIDEO/FOTO: Spektakularno otvorenje DU-EL festivala

Spektakularno otvorenje Dubrovnik Electronic Festivala uz Mahmuta Orhana koji je priredio sinoć odličan party u Revelinu. Prvi veliki glazbeni festival u Dubrovniku koji će u pet dana dovesti više od petnaest poznatih DJ-eva.  Večeras je na rasporedu nastup Nizozemca Ferrecka Dawna, pobjednika DU-EL natječaja DJ Danny Black, te DJ Yakka.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    09/07/2017  
VIDEO/FOTO: Secret show impresionirao publiku u Revelinu - danas i sutra besplatan ulaz za domaće

Premijera show-a Secret, održala se sinoć u klubu Revelin. Maske, odlični kostimi, impresivna scenografija i svaki poseban detalj doprinijeli su odličnoj atmosferi i nezaboravnoj zabavi. Tajna koju ova zabava nosi, nastavit će se uskoro u Revelinu. Besplatan ulaz za sve domaće osiguran je večeras i sutra. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    05/07/2017  
FOTO: Afrojack u Revelinu

Planetarno popularni DJ Afrojack sinoć je nastupio u Culture Clubu Revelin, što je ujedno bio i njegov prvi nastup u jednom od klubova u ovom dijelu regije. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    24/06/2017  
FOTO:"Fresh Island" u Revelinu - hip-hoperi uživali

Culture Club Revelin ugostio je najveći europski Hip-Hop festival "Fresh Island", a zabava s najboljim hitovima izvođača koji nastupaju na festivalu bila je nevjerojatna. Večeras se nastavlja odličan show, koji će imati svoju premijeru. "Shoot Me - Botox " u produkciji talijana predstavlja i dvije pjevačice na pozornici Revelina uz DJ JohnnY I, DANCElectricPHILIPE-a, te neviđene plesne performanse i akrobacije koje večeras ne smijete propustiti. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    17/06/2017  
FOTO: ESQUIRE napravio zabavu za pamćenje

Još jedno odlično gostovanje DJ-a sinoć u Revelinu. Esquire, poznati britanski DJ, priredio je odličnu  zabavu i rasplesao sve koji su odlučili večer provesti u Revelinu. Zabava se nastavlja i večeras od 23 sata.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    13/05/2017  
FOTO: Studentska zabava u Revelinu

Posljednja studentska zabava u ovoj akademskoj godini održana je sinoć u CC Revelin. Vrhunski efekti nadopunjeni senzacionalnim plesnim izvedbama oduševili su sve koji su petak, 12. svibnja proveli u Revelinu. 

  duclubbing    17/04/2017  
FOTO: Tko je sve sinoć pjevao s Rozgom u Revelinu?

Jelena Rozga održala je spektakularni koncert u prepunom Revelinu. Odlična atmosfera, raspjevana publika i pjesme uz koje se svi vole proveseliti.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    16/04/2017  
FOTO: Zagrijavanje za koncert Jelene Rozge uz najveće trash hitove

Trash Party kao uvod u blagdanski vikend kluba Revelin odličan je pokazatelj kakav nas koncert na sam Uskrs čeka. Nabrijana atmosfera i ekipa željna dobre zabave napravili su nezaboravan party uz dobro poznate malo starije hitove u novijem ruhu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    02/01/2017  
FOTO: Tko se za Novu zabavljao u Revelinu?

Posjetitelji CC Revelin u Novu Godinu ušli sa stilom. Luksuzna pića, hrana, plesačice, akrobati i najbolji DJ-i u Hrvatskoj pokazali su se kao izvrstan odabir za proslavu najveselijeg dan u godini. 

OPŠIRNIJE »


 
  1 / 2 / 3 / 4 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU