NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    17/06/2017  

FOTO: ESQUIRE napravio zabavu za pamćenje

Još jedno odlično gostovanje DJ-a sinoć u Revelinu. Esquire, poznati britanski DJ, priredio je odličnu  zabavu i rasplesao sve koji su odlučili večer provesti u Revelinu. Zabava se nastavlja i večeras od 23 sata.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    13/05/2017  
FOTO: Studentska zabava u Revelinu

Posljednja studentska zabava u ovoj akademskoj godini održana je sinoć u CC Revelin. Vrhunski efekti nadopunjeni senzacionalnim plesnim izvedbama oduševili su sve koji su petak, 12. svibnja proveli u Revelinu. 

  duclubbing    17/04/2017  
FOTO: Tko je sve sinoć pjevao s Rozgom u Revelinu?

Jelena Rozga održala je spektakularni koncert u prepunom Revelinu. Odlična atmosfera, raspjevana publika i pjesme uz koje se svi vole proveseliti.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    16/04/2017  
FOTO: Zagrijavanje za koncert Jelene Rozge uz najveće trash hitove

Trash Party kao uvod u blagdanski vikend kluba Revelin odličan je pokazatelj kakav nas koncert na sam Uskrs čeka. Nabrijana atmosfera i ekipa željna dobre zabave napravili su nezaboravan party uz dobro poznate malo starije hitove u novijem ruhu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    02/01/2017  
FOTO: Tko se za Novu zabavljao u Revelinu?

Posjetitelji CC Revelin u Novu Godinu ušli sa stilom. Luksuzna pića, hrana, plesačice, akrobati i najbolji DJ-i u Hrvatskoj pokazali su se kao izvrstan odabir za proslavu najveselijeg dan u godini. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    31/12/2016  
FOTO: CC Revelin pjevao uz hitove Željka Joksimovića

Željko Joksimović oduševio je dubrovačku publiku svojim koncertom u CC Revelin. Vjerna publika koja je stigla sa svih strana u glas je pjevala sve hitove najveće glazbene zvijezde regije. U fotogaleriji donosimo dijelić atmosfere koncerta.

  duclubbing    20/11/2016  
FOTO: Rasplesana večer uz Coloniju u Revelinu

U Culture clubu Revelin sinoć je bilo živo i rasplesano. Naime, nakon otvaranja Zimskog festivala na Stradunu, koncert Colonije je zbog lošeg vremena prebačen upravo u Revelin, pa je jedna od trenutačno najpopularnijih grupa u Hrvatskoj nastupila u nekoj vrsti uvoda u ranije najavljeni studentski party. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    05/11/2016  
FOTO: Velika studentska proslava u Revelinu

U Culture clubu Revelin održana je velika studentska proslava 20 godina Studentskog zbora i RIT-a Croatia, nazvana 'Twenty years mixed in a student party'. Studente je do ranih jutarnjih sati, uz zvukove trube, saksofona i bubnjeva, zabavljao Jagermaister Brass Band. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    16/10/2016  
FOTO: Maja Šuput rasplesala i oduševila studente u Revelinu

Brucošijada u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku, još je jedamput dokazala da studenti znaju i vole slaviti i plesati uz energičnu i vrckavu Maju Šuput do ranog jutra. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    17/09/2016  
FOTO: Publika u Revelinu plesala do ranog jutra uz glazbu Tube&Bergera

Arndt Roerig i Marko Vidović, širom svijeta poznatiji kao Tube & Berger oduševili su uni Revelin. Budući da su 2013. I 2014. Bili među najprodavanijim izvođačima na Beatportu, može se reći da su među najuspješnijim duetima na svijetu.

OPŠIRNIJE »


 
  1 / 2 / 3 / 4 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU