NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    31/12/2016  

FOTO: CC Revelin pjevao uz hitove Željka Joksimovića

Željko Joksimović oduševio je dubrovačku publiku svojim koncertom u CC Revelin. Vjerna publika koja je stigla sa svih strana u glas je pjevala sve hitove najveće glazbene zvijezde regije. U fotogaleriji donosimo dijelić atmosfere koncerta.

  duclubbing    20/11/2016  
FOTO: Rasplesana večer uz Coloniju u Revelinu

U Culture clubu Revelin sinoć je bilo živo i rasplesano. Naime, nakon otvaranja Zimskog festivala na Stradunu, koncert Colonije je zbog lošeg vremena prebačen upravo u Revelin, pa je jedna od trenutačno najpopularnijih grupa u Hrvatskoj nastupila u nekoj vrsti uvoda u ranije najavljeni studentski party. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    05/11/2016  
FOTO: Velika studentska proslava u Revelinu

U Culture clubu Revelin održana je velika studentska proslava 20 godina Studentskog zbora i RIT-a Croatia, nazvana 'Twenty years mixed in a student party'. Studente je do ranih jutarnjih sati, uz zvukove trube, saksofona i bubnjeva, zabavljao Jagermaister Brass Band. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    16/10/2016  
FOTO: Maja Šuput rasplesala i oduševila studente u Revelinu

Brucošijada u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku, još je jedamput dokazala da studenti znaju i vole slaviti i plesati uz energičnu i vrckavu Maju Šuput do ranog jutra. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    17/09/2016  
FOTO: Publika u Revelinu plesala do ranog jutra uz glazbu Tube&Bergera

Arndt Roerig i Marko Vidović, širom svijeta poznatiji kao Tube & Berger oduševili su uni Revelin. Budući da su 2013. I 2014. Bili među najprodavanijim izvođačima na Beatportu, može se reći da su među najuspješnijim duetima na svijetu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    30/08/2016  
Paul van Dyk osvojio dubrovačku tvrđavu Revelin

Paul Van Dyk novi je gospodar tvrđave Revelin. Tako bismo, naravno metaforički mogli najbolje opisati nastup proslavljenog njemačkog Dja u dubrovačkom Culture clubu Revelin proteklog vikenda. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    22/08/2016  
FOTO: Claptone je publiku u Revelinu uveo u trans

Bio bi ovo još jedan izvještaj iz dubrovačkog Culture cluba Revelin, da nije riječ o stvarno posebnom događaju, gostovanju jednog od najpopularnijih, pa i najkontroverznijih DJa današnjice. U Revelinu je, naime, gostovao Claptone, čovjek koji samom pojavom i maskom ptice, misterijom koju oko sebe gradi, brojnim nastupima po svim svjetskim klubovima, a onda, naravno i glazbom koju donosi, stvara vjernu publiku po cijelom svijetu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    13/08/2016  
FOTO: Alex Adair oduševio i rasplesao prepuni Revelin

Druge večeri Revelin festivala u dubrovačkom je Culture clubu Revelin opet bilo vruće. Naime, na pozornicu je stigao Alex Adair, producent i DJ koji se u svijetu, između ostaloga, proslavio remiksom velikog hita Eda Sheerana, 'Thinking out loud'. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    12/08/2016  
FOTO: Dubrovnik, Fedde Le Grand i Revelin se vole

'Ne znam riječima objasniti zašto sam toliko zaljubljen u Dubrovnik i Hrvatsku'. Te su riječi nizozemskog DJa, Fedde Le Granda, možda i najbolje definirale pravu ljubav, onu koju ne možete objasniti, onu koja se pokazuje. U slučaju prvog dana Revelin festivala, ljubav je dokazana prepunim klubom oduševljene publike koja od prvog Feddeovog pojavljivanja na pozornici kluba smještenog u petstotinjak godina staroj tvrđavi, vrišti, pleše, smije se i ljubi. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    31/07/2016  
CC REVELIN: Aliens show kao uvod u kolovoz pun svjetskih zvijezda

Mnogi su Dubrovčani i strani gosti, zadnje jutro srpnja dočekali rasplesani na novom izdanju plesno akrobatskog showa, 'Aliens Hybrid', talijanskog brenda Visionair. Bogati kostimi, novi light show, glazba koju je puštao DJ Keller, glas Ellys Leon i naravno publika u jednom od najboljih klubova na svijetu, još su jedanput ovog ljeta stvorili atmosferu u kojoj bi svatko poželio provoditi vruće noći zasluženog odmora. 

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU