NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    30/08/2016  

Paul van Dyk osvojio dubrovačku tvrđavu Revelin

Paul Van Dyk novi je gospodar tvrđave Revelin. Tako bismo, naravno metaforički mogli najbolje opisati nastup proslavljenog njemačkog Dja u dubrovačkom Culture clubu Revelin proteklog vikenda. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    22/08/2016  
FOTO: Claptone je publiku u Revelinu uveo u trans

Bio bi ovo još jedan izvještaj iz dubrovačkog Culture cluba Revelin, da nije riječ o stvarno posebnom događaju, gostovanju jednog od najpopularnijih, pa i najkontroverznijih DJa današnjice. U Revelinu je, naime, gostovao Claptone, čovjek koji samom pojavom i maskom ptice, misterijom koju oko sebe gradi, brojnim nastupima po svim svjetskim klubovima, a onda, naravno i glazbom koju donosi, stvara vjernu publiku po cijelom svijetu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    13/08/2016  
FOTO: Alex Adair oduševio i rasplesao prepuni Revelin

Druge večeri Revelin festivala u dubrovačkom je Culture clubu Revelin opet bilo vruće. Naime, na pozornicu je stigao Alex Adair, producent i DJ koji se u svijetu, između ostaloga, proslavio remiksom velikog hita Eda Sheerana, 'Thinking out loud'. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    12/08/2016  
FOTO: Dubrovnik, Fedde Le Grand i Revelin se vole

'Ne znam riječima objasniti zašto sam toliko zaljubljen u Dubrovnik i Hrvatsku'. Te su riječi nizozemskog DJa, Fedde Le Granda, možda i najbolje definirale pravu ljubav, onu koju ne možete objasniti, onu koja se pokazuje. U slučaju prvog dana Revelin festivala, ljubav je dokazana prepunim klubom oduševljene publike koja od prvog Feddeovog pojavljivanja na pozornici kluba smještenog u petstotinjak godina staroj tvrđavi, vrišti, pleše, smije se i ljubi. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    31/07/2016  
CC REVELIN: Aliens show kao uvod u kolovoz pun svjetskih zvijezda

Mnogi su Dubrovčani i strani gosti, zadnje jutro srpnja dočekali rasplesani na novom izdanju plesno akrobatskog showa, 'Aliens Hybrid', talijanskog brenda Visionair. Bogati kostimi, novi light show, glazba koju je puštao DJ Keller, glas Ellys Leon i naravno publika u jednom od najboljih klubova na svijetu, još su jedanput ovog ljeta stvorili atmosferu u kojoj bi svatko poželio provoditi vruće noći zasluženog odmora. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    28/07/2016  
Spektakularni kraj srpnja: R3HAB i Aliens u dubrovačkom Revelinu

Ovih se dana, točnije noći, u dubrovačkom Culture clubu Revelin partija gotovo bez prestanka. Izvođači i programi sve su atraktivniji, publike je svake noći sve više, programi privlače i poznate, pa ne prođe noć da dolazak ne najavi neka od sportskih, glumačkih ili glazbenih zvijezda. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    24/07/2016  
FOTO: DJ s fom Mars usijali atmosferu u CC Revelin

Bolji kraj trodnevnog festivala pod pokroviteljstvom britanskog časopisa za elektronsku glazbu, DJ Mag, Revelin tim nije mogao niti zamisliti. Kad se na pozornicu jednog od sto najboljih klubova na svijetu popnu dva talijanska DJa s kutijama na glavama, svjetski poznati DJs from Mars, kad krenu obrade velikih hitova Metallice, Lady Gage, Michaela Jacksona i ostalih,, onda publika u punom klubu - 'poludi'. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    17/07/2016  
FOTO: Grand hotel još jednom oduševio Revelin

Druga izvedba plesno-akrobatskog spektakla Grand hotel, talijanskog brenda Visionair, napunila je dubrovački Culture club Revelin. Plesači, DJ Mappa, pjevačica Mary Dima i akrobati i ovog su puta publiku prenijeli u odaje starog hotela koje su ugostile političare, glumce i ljubavnice.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    03/07/2016  
FOTO: Perišić, Kalinić i Džeko uživali u Aliens spektaklu u Revelinu

Sada, nakon druge epizode, sasvim je sigurno da je kretivni tim Culture cluba Revelin, angažiranjem talijanskog partnera Visionair, napravio pravi potez i podigao program ljetne sezone na višu razinu. Na drugom izdanju plesno akrobatskog showa 'Aliens', klub je bio pun, a u spektaklu plesa i glazbe uživali su i hrvatski reprezentativci, na zasluženom odmoru. U VIP dijelu kluba bili su Nikola Kalinić i Ivan Perišić, kao i reprezentativac BiH i igrač Rome, Edin Džeko. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    19/06/2016  
FOTO: Klupski performance kakav Dubrovnik još nije vidio

Klupski performance kakav Dubrovnik još nije vidio. Tako bismo najkraće mogli definirati premijernu izvedbu plesno akrobatskog showa 'Grand hotel' u Culture clubu Revelin.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU