NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    05/06/2016  

FOTO:Otvorena ljetna sezona zabave u Revelinu

U dubrovačkom je Culture clubu Revelin, spektakularnim programima, uz kamere i foto objektive dvadesetak domaćih i inozemnih medija, u dvije večeri otvorena ljetna sezona 2016. I petak i subotu navečer doslovno se tražila ulaznica više, jer je 75. najbolji klub na svijetu bio pun rasplesanih Dubrovčana i gostiju sa svih strana svijeta.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    04/06/2016  
FOTO: Cele i La Bodega otvorili sezonu ljetnih zabava

Ljetnu sezonu zabava otvorili su večeras Caffe bar Cele i La Bodega. Okupljeni su se zabavljali uz ritmove DJ Speeda, Zokkya i Ines, te zvukove saksofona Željka Barača. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    02/05/2016  
FOTO: Spring break student party u Revelinu

Izvrsna ideja, još bolji party! 'Spring break student party' u Revelinu prvi je puta okupio sve studente Dubrovnika željne dobre klupske zabave. Rezultat je mnoge iznenadio, klub je bio pun izvrsno raspoloženih mladih ljudi, plesalo se do
ranih jutarnjih sati i odmah je, na zahtjev studenata, zakazan novi veliki party, za petak, 13. svibnja. U fotogaleriji pogledajte kako je bilo na studentskoj.

  duclubbing    28/03/2016  
FOTO: Jole raspjevao Revelin

Tako se slavi Uskrs. Prva je to rečenica koja se nameće nakon spektakularnog koncerta Jole u dubrovačkom Culture clubu Revelin, na sam Uskrs navečer. Pun klub sretnih, raspjevanih i rasplesanih ljudi, Joletova energija i repertoar koji iz pjesme u pjesmu diže atmosferu, pokazali su se još jedanputa pravim receptom. 'Kada žene tulumare', 'Nosi mi se bila boja', 'Zove, zove, Jole, Jole', Kamatarka', 'Duša od papira', 'Ja ti mogu biti tata', ali i brojne obrade koje splitski majstor zabave izvodi, publika jednostavno voli bez zadrške. 

 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    07/02/2016  
FOTO: Zdravko Čolić oduševio prepuni Revelin

Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora - Zdravko Čolić održao je sinoć koncert u prepunom  Culture clubu Revelin.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    02/01/2016  
FOTO: Željko Joksimović u Revelinu: nježniji spol "okupirao" stoljetnu tvrđavu

Sintagma pun klub do pravog izražaja dolazi kad u dubrovački Culture club Revelin dođe Željko Joksimović. Prvu večer 2016., jedan od najpopularnijih pjevača ovih prostora, oduševio je publiku, naravno, u najvećem postotku žensku. Kao i u svibnju prošle godine, fascinantno je bilo gledati tu neobjašnjivu povezanost publike s tekstovima Joksimovićevih hitova, pa i poneku suzu na licu neke od ljubavlju ranjenih duša u punom Revelinu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    01/01/2016  
FOTO: Gate Resurrection 2016 NYE u Lazaretima

Partyem pod nazivom "Gate Resurrection 2016 NYE" sinoć je i u Klubu Lazareti dočekana Nova godina. Okupljene su rasplesali Miss Sunshine, Lemon, Torres, Čx, Maroje i S. Sage. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    25/12/2015  
FOTO: Ivan Zak u Revelinu

U Culture clubu Revelin u prve je minute Božića publiku uveo Ivan Zak. Bila je to promocija njegova ove godine objavljenog albuma “Usne varane”, ali i prigoda dapublika čuje sve njegove hitove, “Ne pitaš za mene”,“Tetovaža", "Bolja od najbolje”, “Naučila si me”, Tko mi te krade”, “Ilegala"  i mnoge druge. Na koncert su stigle kamere Nove Tv i još nekih televizija, pa će se atmosferu s koncerta moći vidjeti i u njihovim programima, osim u foto galeriji koju donosimo.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    06/12/2015  
FOTO: Život u ritmu muzike za ples

Jura Stublić sa znatno pomlađenom grupom Film sinoć je nastupio u Revelinu. Prije 12 godina izdao je svoj posljednji album, no njegovi hitovi i danas su aktualni kod svih generacija. Iako ne nastupa često Jura Stublić i u svojim poznim godinama na pozornici se pretvara u mladića, a publika uistinu osjeća njegove "dobre vibracije". Koncert je završio pjesmom "Ej moj druže beogradski", a iza grupe se na video zidu pokazala velika hrvatska trobojnica.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    08/11/2015  
FOTO: Maja Šuput rasplesala Revelin

Maja Šuput je, kako se moglo i očekivati, zapalila dubrovački klub Revelin brojnim hitovima i energijom koja se teško može usporediti s nekom drugom pjevačicom na glazbenoj sceni. Plesalo se i pjevalo do ranog jutra,a Maja je još jedanputa dokazala da ne štedi ni sebe niti glazbenike, festa je bila kakva se samo poželjeti može.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU