NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    28/07/2016  

Spektakularni kraj srpnja: R3HAB i Aliens u dubrovačkom Revelinu

Ovih se dana, točnije noći, u dubrovačkom Culture clubu Revelin partija gotovo bez prestanka. Izvođači i programi sve su atraktivniji, publike je svake noći sve više, programi privlače i poznate, pa ne prođe noć da dolazak ne najavi neka od sportskih, glumačkih ili glazbenih zvijezda. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    24/07/2016  
FOTO: DJ s fom Mars usijali atmosferu u CC Revelin

Bolji kraj trodnevnog festivala pod pokroviteljstvom britanskog časopisa za elektronsku glazbu, DJ Mag, Revelin tim nije mogao niti zamisliti. Kad se na pozornicu jednog od sto najboljih klubova na svijetu popnu dva talijanska DJa s kutijama na glavama, svjetski poznati DJs from Mars, kad krenu obrade velikih hitova Metallice, Lady Gage, Michaela Jacksona i ostalih,, onda publika u punom klubu - 'poludi'. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    17/07/2016  
FOTO: Grand hotel još jednom oduševio Revelin

Druga izvedba plesno-akrobatskog spektakla Grand hotel, talijanskog brenda Visionair, napunila je dubrovački Culture club Revelin. Plesači, DJ Mappa, pjevačica Mary Dima i akrobati i ovog su puta publiku prenijeli u odaje starog hotela koje su ugostile političare, glumce i ljubavnice.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    03/07/2016  
FOTO: Perišić, Kalinić i Džeko uživali u Aliens spektaklu u Revelinu

Sada, nakon druge epizode, sasvim je sigurno da je kretivni tim Culture cluba Revelin, angažiranjem talijanskog partnera Visionair, napravio pravi potez i podigao program ljetne sezone na višu razinu. Na drugom izdanju plesno akrobatskog showa 'Aliens', klub je bio pun, a u spektaklu plesa i glazbe uživali su i hrvatski reprezentativci, na zasluženom odmoru. U VIP dijelu kluba bili su Nikola Kalinić i Ivan Perišić, kao i reprezentativac BiH i igrač Rome, Edin Džeko. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    19/06/2016  
FOTO: Klupski performance kakav Dubrovnik još nije vidio

Klupski performance kakav Dubrovnik još nije vidio. Tako bismo najkraće mogli definirati premijernu izvedbu plesno akrobatskog showa 'Grand hotel' u Culture clubu Revelin.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    05/06/2016  
FOTO:Otvorena ljetna sezona zabave u Revelinu

U dubrovačkom je Culture clubu Revelin, spektakularnim programima, uz kamere i foto objektive dvadesetak domaćih i inozemnih medija, u dvije večeri otvorena ljetna sezona 2016. I petak i subotu navečer doslovno se tražila ulaznica više, jer je 75. najbolji klub na svijetu bio pun rasplesanih Dubrovčana i gostiju sa svih strana svijeta.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    04/06/2016  
FOTO: Cele i La Bodega otvorili sezonu ljetnih zabava

Ljetnu sezonu zabava otvorili su večeras Caffe bar Cele i La Bodega. Okupljeni su se zabavljali uz ritmove DJ Speeda, Zokkya i Ines, te zvukove saksofona Željka Barača. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    02/05/2016  
FOTO: Spring break student party u Revelinu

Izvrsna ideja, još bolji party! 'Spring break student party' u Revelinu prvi je puta okupio sve studente Dubrovnika željne dobre klupske zabave. Rezultat je mnoge iznenadio, klub je bio pun izvrsno raspoloženih mladih ljudi, plesalo se do
ranih jutarnjih sati i odmah je, na zahtjev studenata, zakazan novi veliki party, za petak, 13. svibnja. U fotogaleriji pogledajte kako je bilo na studentskoj.

  duclubbing    28/03/2016  
FOTO: Jole raspjevao Revelin

Tako se slavi Uskrs. Prva je to rečenica koja se nameće nakon spektakularnog koncerta Jole u dubrovačkom Culture clubu Revelin, na sam Uskrs navečer. Pun klub sretnih, raspjevanih i rasplesanih ljudi, Joletova energija i repertoar koji iz pjesme u pjesmu diže atmosferu, pokazali su se još jedanputa pravim receptom. 'Kada žene tulumare', 'Nosi mi se bila boja', 'Zove, zove, Jole, Jole', Kamatarka', 'Duša od papira', 'Ja ti mogu biti tata', ali i brojne obrade koje splitski majstor zabave izvodi, publika jednostavno voli bez zadrške. 

 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    07/02/2016  
FOTO: Zdravko Čolić oduševio prepuni Revelin

Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora - Zdravko Čolić održao je sinoć koncert u prepunom  Culture clubu Revelin.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU