NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    25/10/2015  

FOTO: Puni Revelin uz Željka Bebeka plesao do zore

Niti Željko Bebek niti Dubrovnik nisu valjda mogli zamisliti bolji početak proslave njegovh 40 godina na sceni. Dovoljno je reći da je prije samo dva i pol mjeseca pjevao na Lokrumu, a da to nimalo nije utjecalo na posjetu i raspoloženje dubrovačke publike, upravo suprotno. Na njegove 'Tijanu', 'Noćas sam pola kafane popio', 'Ne spavaj mala moja'', 'Gdje sam bio s kim sam pio', 'Doživjeti stotu' i sve ostale pjesme, publika bi se propinjala pjevajući i plešući. Svi su zajedno vraćeni na zimsko računanje vremena, ali se pjevalo do te nove zore. Doslovno. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    04/10/2015  
FOTO: Završila ljetna sezona zabave u Revelinu

Još je jedna ljetna sezona Culture cluba Revelin privedena kraju. Na završnoj večeri nastupio je DJ Chris Twist i rasplesao publiku koja je na zadnjem ljetnom partyju stvarno davala sve od sebe, kao da želi zadržati vrijeme i ostati u najtoplijem dijelu godine. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    27/09/2015  
FOTO: Rock spektakl u Revelinu uz Iana Paicea

Povodom 35. godišnjice smrti legendarnog bubnjara grupe Led Zeppelin, Johna Bonhama, sinoć je u Culture clubu Revelin, održan koncert pod nazivom “Celebrating John Bonham”  na kojemu je nastupio jedan od najboljih bubnjara svih vremena, Ian Paice.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    19/09/2015  
FOTO:Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno

Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno. Bilo je to jasno već i na zadnjem njegovu nastupu prije nekoliko godina, ali je definitivno potvrđeno sinoćnjim velikim partyjem koji je ispunio dubrovački Culture club Revelin. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    13/09/2015  
FOTO: Dugo, toplo ljeto u Revelinu

Za sve suočene s brigama koje većini donosi rujan, najbolja bi terapija i pomoć bio dolazak u dubrovački Culture club Revelin. Naime, tamo ljeto kao da nema namjeru proći. Svaku večer prostor u sklopu 500 godina stare tvrđave ispune lijepi i dobro raspoloženi mladi ili nešto manje mladi ljudi, spremni uhvatiti od života što se može. Sudeći prema fotografijama nije teško zaključiti da se dobrom glazbom, plesom i druženjem itekako može otjerati jesenske oblake i prevariti vlastiti bioritam.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    12/09/2015  
FOTO: Posljednja večer Toolroom recordsa u Revelinu

U dubrovačkom je Culture clubu Revelin održana četvrta i posljednja ovoljetna rezidencijalna večer svjetski poznatog Toolroom recordsa. Nastupili su domaćin cijelog projekta Mark Knight i dvojac Prok & Fitch, a završna je večer samo potvrdila da je publika prepoznala činjenicu da su tijekom ljeta rezidenciju Toolroom recordsa, osim Dubrovnika, imala samo još dva grada na svijetu. Pun klub, izvrsna atmosfera, očito publika koja je znala kakvu glazbu očekivati, sve se jedanaeste večeri rujna poklopilo i pretvorilo u petak za pamćenje. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    10/09/2015  
Četvrti i zadnji ovoljetni party Toolroom recordsa

U Culture clubu Revelin u petak, 11. ovog mjeseca, velikim partyjem uz Marka Knighta, završava rezidencijski program jedne od vodećih svjetskih izdavačkih kuća, Toolroom records. Pod dirigentskom palicom domaćina projekta “Toolroom live residency, Summer 2015. edition”, spomenutog Marka Knighta i njegovih gostiju koji su se izmjenjivali sa svakim novim izdanjem, publika je tijekom ljeta mogla uživati u vrhunskim “clubbing” izdanjima.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    08/09/2015  
FOTO: "Monday funday" - novi hit program Culture cuba Revelin

"Monday funday", novi je hit program dubrovačkog Culture cuba Revelin, koji je čak i u ponedejeljak uspio napuniti prostor jednog od stotinu najboljih klubova na svijetu. Publika voli doći I dobro se zabaviti čak i ponedjeljkom, koji su mnogi proglasili danom kad su izlasci I dobar provod u drugom planu. Turisti I domaći gosti očito koriste svaku priliku plesom rastjerati brige i iskoristiti svaku sekundu za uživanje u dobroj glazbi i druženju.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    30/08/2015  
FOTO: Violonist Miguel Lara i La Fiesta show oduševili Revelin

Violonist Miguel Lara i La Fiesta show s plesačicama i akrobatima ostat će jedan od simbola vrućeg ljeta u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Naime na prvi zvuk njegove violine, u spoju s elektronskom glazbom pale se mobiteli, uključuju kamere i kreće luda zabava, veliki show koji niti ovog puta nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pubika u punom Revelinu se, kad na scenu izađu Miguel i egzotične plesačice, zaljulja u žestokom ritmu i taj ples ne staje do ranog jutra. Kao da publika i performeri La Fiesta showa ne dopuštaju ljetu da prođe, kao da plesom žele zaustaviti vrijeme i beskrajno uživati.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    26/08/2015  
FOTOGALERIJA: Garden of art party i ovog utorka protresao Revelin

Nessum dorma. Nitko neće spavati. Tako bismo mogli nazvati sva izdanja Garden of art partyja koji su svakog utorka protresli Culture club Revelin u Dubrovniku. Jer, stvarno se do zore nije pomišljalo na spavanje, odaziv publike na taj program pun egzotičnih plesačica, izvrsno građenih akrobata, dobre glazbe i publike spremne na dobru zabavu, bio je izvrstan.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU