NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    02/01/2016  

FOTO: Željko Joksimović u Revelinu: nježniji spol "okupirao" stoljetnu tvrđavu

Sintagma pun klub do pravog izražaja dolazi kad u dubrovački Culture club Revelin dođe Željko Joksimović. Prvu večer 2016., jedan od najpopularnijih pjevača ovih prostora, oduševio je publiku, naravno, u najvećem postotku žensku. Kao i u svibnju prošle godine, fascinantno je bilo gledati tu neobjašnjivu povezanost publike s tekstovima Joksimovićevih hitova, pa i poneku suzu na licu neke od ljubavlju ranjenih duša u punom Revelinu.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    01/01/2016  
FOTO: Gate Resurrection 2016 NYE u Lazaretima

Partyem pod nazivom "Gate Resurrection 2016 NYE" sinoć je i u Klubu Lazareti dočekana Nova godina. Okupljene su rasplesali Miss Sunshine, Lemon, Torres, Čx, Maroje i S. Sage. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    25/12/2015  
FOTO: Ivan Zak u Revelinu

U Culture clubu Revelin u prve je minute Božića publiku uveo Ivan Zak. Bila je to promocija njegova ove godine objavljenog albuma “Usne varane”, ali i prigoda dapublika čuje sve njegove hitove, “Ne pitaš za mene”,“Tetovaža", "Bolja od najbolje”, “Naučila si me”, Tko mi te krade”, “Ilegala"  i mnoge druge. Na koncert su stigle kamere Nove Tv i još nekih televizija, pa će se atmosferu s koncerta moći vidjeti i u njihovim programima, osim u foto galeriji koju donosimo.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    06/12/2015  
FOTO: Život u ritmu muzike za ples

Jura Stublić sa znatno pomlađenom grupom Film sinoć je nastupio u Revelinu. Prije 12 godina izdao je svoj posljednji album, no njegovi hitovi i danas su aktualni kod svih generacija. Iako ne nastupa često Jura Stublić i u svojim poznim godinama na pozornici se pretvara u mladića, a publika uistinu osjeća njegove "dobre vibracije". Koncert je završio pjesmom "Ej moj druže beogradski", a iza grupe se na video zidu pokazala velika hrvatska trobojnica.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    08/11/2015  
FOTO: Maja Šuput rasplesala Revelin

Maja Šuput je, kako se moglo i očekivati, zapalila dubrovački klub Revelin brojnim hitovima i energijom koja se teško može usporediti s nekom drugom pjevačicom na glazbenoj sceni. Plesalo se i pjevalo do ranog jutra,a Maja je još jedanputa dokazala da ne štedi ni sebe niti glazbenike, festa je bila kakva se samo poželjeti može.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    25/10/2015  
FOTO: Puni Revelin uz Željka Bebeka plesao do zore

Niti Željko Bebek niti Dubrovnik nisu valjda mogli zamisliti bolji početak proslave njegovh 40 godina na sceni. Dovoljno je reći da je prije samo dva i pol mjeseca pjevao na Lokrumu, a da to nimalo nije utjecalo na posjetu i raspoloženje dubrovačke publike, upravo suprotno. Na njegove 'Tijanu', 'Noćas sam pola kafane popio', 'Ne spavaj mala moja'', 'Gdje sam bio s kim sam pio', 'Doživjeti stotu' i sve ostale pjesme, publika bi se propinjala pjevajući i plešući. Svi su zajedno vraćeni na zimsko računanje vremena, ali se pjevalo do te nove zore. Doslovno. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    04/10/2015  
FOTO: Završila ljetna sezona zabave u Revelinu

Još je jedna ljetna sezona Culture cluba Revelin privedena kraju. Na završnoj večeri nastupio je DJ Chris Twist i rasplesao publiku koja je na zadnjem ljetnom partyju stvarno davala sve od sebe, kao da želi zadržati vrijeme i ostati u najtoplijem dijelu godine. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    27/09/2015  
FOTO: Rock spektakl u Revelinu uz Iana Paicea

Povodom 35. godišnjice smrti legendarnog bubnjara grupe Led Zeppelin, Johna Bonhama, sinoć je u Culture clubu Revelin, održan koncert pod nazivom “Celebrating John Bonham”  na kojemu je nastupio jedan od najboljih bubnjara svih vremena, Ian Paice.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    19/09/2015  
FOTO:Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno

Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno. Bilo je to jasno već i na zadnjem njegovu nastupu prije nekoliko godina, ali je definitivno potvrđeno sinoćnjim velikim partyjem koji je ispunio dubrovački Culture club Revelin. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    13/09/2015  
FOTO: Dugo, toplo ljeto u Revelinu

Za sve suočene s brigama koje većini donosi rujan, najbolja bi terapija i pomoć bio dolazak u dubrovački Culture club Revelin. Naime, tamo ljeto kao da nema namjeru proći. Svaku večer prostor u sklopu 500 godina stare tvrđave ispune lijepi i dobro raspoloženi mladi ili nešto manje mladi ljudi, spremni uhvatiti od života što se može. Sudeći prema fotografijama nije teško zaključiti da se dobrom glazbom, plesom i druženjem itekako može otjerati jesenske oblake i prevariti vlastiti bioritam.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU