NOĆNI ŽIVOT
GRADA
 
  duclubbing    13/09/2015  

FOTO: Dugo, toplo ljeto u Revelinu

Za sve suočene s brigama koje većini donosi rujan, najbolja bi terapija i pomoć bio dolazak u dubrovački Culture club Revelin. Naime, tamo ljeto kao da nema namjeru proći. Svaku večer prostor u sklopu 500 godina stare tvrđave ispune lijepi i dobro raspoloženi mladi ili nešto manje mladi ljudi, spremni uhvatiti od života što se može. Sudeći prema fotografijama nije teško zaključiti da se dobrom glazbom, plesom i druženjem itekako može otjerati jesenske oblake i prevariti vlastiti bioritam.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    12/09/2015  
FOTO: Posljednja večer Toolroom recordsa u Revelinu

U dubrovačkom je Culture clubu Revelin održana četvrta i posljednja ovoljetna rezidencijalna večer svjetski poznatog Toolroom recordsa. Nastupili su domaćin cijelog projekta Mark Knight i dvojac Prok & Fitch, a završna je večer samo potvrdila da je publika prepoznala činjenicu da su tijekom ljeta rezidenciju Toolroom recordsa, osim Dubrovnika, imala samo još dva grada na svijetu. Pun klub, izvrsna atmosfera, očito publika koja je znala kakvu glazbu očekivati, sve se jedanaeste večeri rujna poklopilo i pretvorilo u petak za pamćenje. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    10/09/2015  
Četvrti i zadnji ovoljetni party Toolroom recordsa

U Culture clubu Revelin u petak, 11. ovog mjeseca, velikim partyjem uz Marka Knighta, završava rezidencijski program jedne od vodećih svjetskih izdavačkih kuća, Toolroom records. Pod dirigentskom palicom domaćina projekta “Toolroom live residency, Summer 2015. edition”, spomenutog Marka Knighta i njegovih gostiju koji su se izmjenjivali sa svakim novim izdanjem, publika je tijekom ljeta mogla uživati u vrhunskim “clubbing” izdanjima.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    08/09/2015  
FOTO: "Monday funday" - novi hit program Culture cuba Revelin

"Monday funday", novi je hit program dubrovačkog Culture cuba Revelin, koji je čak i u ponedejeljak uspio napuniti prostor jednog od stotinu najboljih klubova na svijetu. Publika voli doći I dobro se zabaviti čak i ponedjeljkom, koji su mnogi proglasili danom kad su izlasci I dobar provod u drugom planu. Turisti I domaći gosti očito koriste svaku priliku plesom rastjerati brige i iskoristiti svaku sekundu za uživanje u dobroj glazbi i druženju.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    30/08/2015  
FOTO: Violonist Miguel Lara i La Fiesta show oduševili Revelin

Violonist Miguel Lara i La Fiesta show s plesačicama i akrobatima ostat će jedan od simbola vrućeg ljeta u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Naime na prvi zvuk njegove violine, u spoju s elektronskom glazbom pale se mobiteli, uključuju kamere i kreće luda zabava, veliki show koji niti ovog puta nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pubika u punom Revelinu se, kad na scenu izađu Miguel i egzotične plesačice, zaljulja u žestokom ritmu i taj ples ne staje do ranog jutra. Kao da publika i performeri La Fiesta showa ne dopuštaju ljetu da prođe, kao da plesom žele zaustaviti vrijeme i beskrajno uživati.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    26/08/2015  
FOTOGALERIJA: Garden of art party i ovog utorka protresao Revelin

Nessum dorma. Nitko neće spavati. Tako bismo mogli nazvati sva izdanja Garden of art partyja koji su svakog utorka protresli Culture club Revelin u Dubrovniku. Jer, stvarno se do zore nije pomišljalo na spavanje, odaziv publike na taj program pun egzotičnih plesačica, izvrsno građenih akrobata, dobre glazbe i publike spremne na dobru zabavu, bio je izvrstan.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    26/08/2015  
FOTOGALERIJA: Nastupom DJ Krydera završen četverodnevni Dubrovnik electronic festival

U prepunom Culture clubu Revelin, nastupom britanskog DJ Krydera, završen je četverodnevni Dubrovnik electronic festival. Sve je počelo još jednim nezaboravnim nastupom Fedde Le granda, nakon čega su uslijedili novi miljenici publike, DJs from Mars, Marco Bailey, da bi sinoć domaću i inozemnu publiku oduševio Kryder.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    23/08/2015  
FOTO: Revelin napunio talijanski DJ Manuel De La Mare

Dubrovački je Culture club Revelin, predzadnje subote kolovoza napunio talijanski DJ Manuel De La Mare. Osnivač labela "303lovers", surađivao je s velikim imenima poput Marka Knighta, Fedde Le Granda i Johna Acquavive, a na prvom je nastupu u Dubrovniku, osim zbog izvođenja svog seta, bio kako bi predstavio suradnju s domaćim residentom DANCElecrtic PHILIPE-om. Naime, zajedno su objavili EP nazvan "Bird song" s dvije trake, "Why so serious" i "Bird song", pa je publika u Revelinu imali prilke vidjeti tu suradnju na djelu. 

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    23/08/2015  
FOTO: DJ Seamus Haji nastupio u Banje Beach clubu

Jedan od najutjecajnijih UK remixera, producenata i DJa - Seamus Haji nastupio je sinoć u Banje Beach clubu i rasplesao okupljene do ranih jutarnjih sati.

OPŠIRNIJE »
  duclubbing    22/08/2015  
La Fiesta u Revelinu:ljeto bez kraja!

Kažu neki da ljeto ide kraju. Ali, to izgleda nitko nije rekao publici u Culture clubu Revelin jer su se uz plesačice, španjolskog DJa, akrobate i violinistu  La Fiesta showa zabavljali do ranog jutra, kao da je sezona tek počela. Kažu da se vraća lijepo vrijeme, pa o kraju ljeta nećemo više govoriti. 

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / sljedeća >>  
 

VAŠE FOTOGRAFIJE
SVE FOTOGRAFIJE / PREDAJ FOTOGRAFIJU