DUGASTRO
 
  dugastro    28/06/2013  

Uz dobru hranu i vino svake večeri glazba uživo u Mimozi

Dubrovački restoran Mimoza koji je nedavno proslavio svoj 60. rođendan ugošćuje tijekom cijele godine i Dubrovčane i njihove goste od 29. lipnja priprema i jednu novost u svojoj ponudi. Uz tradicionalno dobru domaću hranu i vina u Mimozi ćete od ovog vikenda moći uživati u glazbi u živo svake večeri.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    22/05/2013  
Slavonska kuhinja u restoranu Mimoza

U restoranu Mimoza tijekom vikenda od 24. do 26. svibnja 2013. uživajte u slavonskim specijalitetima i vinima  Belje po posebnim cijenama. Atmosferu će upotpuniti glazba uživo. Posebna ponuda je: kilogram mesa 120 kuna.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    20/05/2013  
Novo u restoranu Kopun: lagani ručak od 12 do 18 sati

Restoran Kopun od početka svibnja je u svoju dnevnu ponudu ubacio lagani ručak od 75kn po osobi. Ponuda uključuje jedno jelo i desert pa tako gosti restorana, ovisno o danu, mogu uživati u rižotu s plodovima mora, svježim mušulama na buzaru, prženim srdelama sa salatom od patata, šporkim makarulima i sličnim domaćim jelima.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    09/05/2013  
Svi u "Mimozu" na fetu orhana!
Svježa pošiljka pravih "bokuna" orhana i zubataca stigla je ovih dana u Restoran "Mimoza" na Pilama. Iz mora, ukusne, spravljene "po domaću", nude se na pjatu "Mimoze" po povoljnim cijenama.
OPŠIRNIJE »
  dugastro    22/04/2013  
Posebno mjesto za posebne trenutke - Špilja bar More
Nakon duge zime u hotelu More, Špilja bar je ponovno otvoren za Dubrovčane i sve one sve one koji ga žele posjetiti. Bilo da odlučite uživati u prirodnoj ljepoti špilje ili na taraci uz samo more zasigurno ćete provesti romantične i opuštajuće trenutke.
OPŠIRNIJE »
  dugastro    21/04/2013  
Taj Mahal uskoro i u Hotelu "Lero"
Bosanska kuhinja ima poseban okus iz jednostavnog razloga - priprema se bez žurbe, s mnogo strpljenja, pažnje i ljubavi. Jednako je bitna i umjetnost polaganog uživanja u jelu i piću, popularno zvane "meza". Ponekad u Bosni takva druženja potraju i cijeli dan, što bi bilo lijepo, da je moguće, i u dubrovačkom kutku bosanskih slasnih obroka. Restoranu Taj Mahal!
OPŠIRNIJE »
  dugastro    28/03/2013  
Počastite se za Uskrs u restoranu Kopun
U restoranu Kopun, koji se nalazi unutar zidina na Boškovićevoj poljani, pripremili su poseban prigodni meni za dane koji su pred nama. Na Veliki petak u Kopuna možete kušati posni riblji meni, dok na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak možete uživati u bogatom blagdanskom objedu ili večeri.
OPŠIRNIJE »
  dugastro    25/03/2013  
Uskrsni popust u "Mimozi"
Restoran "Mimoza" misli na svoje sugrađane i u vrijeme blagdana. Možda i više nego inače. Za Uskrs nitko ne treba biti sam. U Mimozi će naići na domaću, ugodnu atmosferu kakvu su se u obiteljskim domovima trudile upriličiti none i majke, izborom slastica koje su bile sastavni dio tradicionalne uskrsne trpeze.
OPŠIRNIJE »
  dugastro    18/03/2013  
Kamenica smiruje, osvježava i potiče na ljubav
Svježe izvađene iz mora, netom otvorene s malo limuna ili ljute naranče, zalivene crnim pelješkim vinima, stonske kamenice jedinstvene su u svijetu. Stari Iliri, Mlečani, bosanski kraljevi, dubrovačka vlastela, Francuzi i austrougarski plemenitaši uživali su u njihovom neponovljivom okusu. U Vili Koruni u Malome Stonu kamenice se spravljaju na puno raznih načina, a u ovo doba oko blagdana Svetoga Josipa prepune su nektara i najukusnije.
OPŠIRNIJE »
  dugastro    17/03/2013  
Culto - value for money
Bistro pizzeria "Culto" u ex zgradi DTS-a, postaje sve omiljenije odredište domaćim ljudima, ali i strancima, koji na njega "nalete" dok pustolovno otkrivaju Grad i okolicu, a onda se u njega vraćaju. Zbog atmosfere, ljubaznog osoblja, odlične hrane i - odličnih cijena.
OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / sljedeća >>  
 
Tavern Arka - Zaton Dubrovnik