DUGASTRO
 
  dugastro    21/08/2013  

Slasni ljetni jelovnik u restoranu na Banjama

Kuhinju East west beach cluba Banje već četiri godine vodi šef  Tomislav Auguštan. Svoj zanat šef Auguštan učio je kroz dugogodišnji rad u Njemačkoj te raznim restoranima u Zagrebu. Ovom prigodom za naš Dugastro otkrio je neke svoje tajne.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    03/08/2013  
Nova jela na jelovniku restorana Kopun

Uz već dobro poznati „dubrovački popust“ od 30 posto, gost iz Grada je rado viđen u restoranu Kopun. Za sve svoje stalne goste i prijatelje, kao i one koji će to tek postati, ovogodišnji jelovnik restorana donosi i neke novitete. U kategoriji hladnih predjela, tu je izbor morskih plodova. Pjat prepun najljepših morskih delicija uključuje hobotnicu, marinirane inćune, kozice, te svježe kamenice.Pročitajte što vam još u Kopna pripremili.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    21/07/2013  
Taverna Marijin Dvorac - Grand hotel Park

Taverna Grand Hotela Park, "Marijin dvorac"smješten je u jednom od najljepših dijelova grada Dubrovnika, u mirnoj oazi mediteranskog parka i kamenih vila, a uz samu šetnicu Uvale Lapad. U intimnoj atmosferi taverne možete uživati u romantičnoj večeri u društvu dragih osoba, ali i organizirati privatne zabave, domjenke i vjenčanja koji će ostati u sjajnim sjećanjima i najzahtjevnijih uzvanika.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    18/07/2013  
Posebna vikend ponuda u restoranu Eastwest Banje beach cluba

U deset godina postojanja, Eastwest Banje beach club, smješten na jednoj od najljepših plaža u Hrvatskoj, postao je prestižno mjesto i okupljalište lokalnog stanovništva  i inozemnih  gostiju, a dobru zabavu su tamo često potražili i poznati iz cijele Europe i svijeta. Omiljena plaža s jedinstvenim pogledom, kao i dobro spravljeni specijaliteti,  dovoljni su razlozi zašto posjetiti restoran Eastwest beach cluba na Banjama, koji tijekom vikenda ima posebnu gastro ponudu.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    15/07/2013  
Taj Mahal od sada i u Hotelu Lero

Palača ljubavi prema hrani Taj Mahal, otvorila je svoja vrata i u Hotelu Lero. Supružnici Macanović vlasnici restorana iznimno su ponosni na ovaj prostor, koji se strpljivo i detaljno uređivao. Ono što je dobro, ne treba mijenjati, pa će se i ponuda zadržati u temelju jelovnika "Taj Mahala" i izvornoj bosanskoj hrani.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    12/07/2013  
Posebna ponuda u Mimozi- morski meni za 99 kuna

Restoran Mimoza pripremio je posebnu "morsku"ponudu za svoje posjetitelje, koja uključuje i file od svježih jadranskih barakuda. Dubrovniknet i mimoza nagradit će jednog našeg čitatelja večerom za dvoje u restoranu Mimoza. Večera uključuje slijed jela u nastavku.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    28/06/2013  
Uz dobru hranu i vino svake večeri glazba uživo u Mimozi

Dubrovački restoran Mimoza koji je nedavno proslavio svoj 60. rođendan ugošćuje tijekom cijele godine i Dubrovčane i njihove goste od 29. lipnja priprema i jednu novost u svojoj ponudi. Uz tradicionalno dobru domaću hranu i vina u Mimozi ćete od ovog vikenda moći uživati u glazbi u živo svake večeri.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    22/05/2013  
Slavonska kuhinja u restoranu Mimoza

U restoranu Mimoza tijekom vikenda od 24. do 26. svibnja 2013. uživajte u slavonskim specijalitetima i vinima  Belje po posebnim cijenama. Atmosferu će upotpuniti glazba uživo. Posebna ponuda je: kilogram mesa 120 kuna.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    20/05/2013  
Novo u restoranu Kopun: lagani ručak od 12 do 18 sati

Restoran Kopun od početka svibnja je u svoju dnevnu ponudu ubacio lagani ručak od 75kn po osobi. Ponuda uključuje jedno jelo i desert pa tako gosti restorana, ovisno o danu, mogu uživati u rižotu s plodovima mora, svježim mušulama na buzaru, prženim srdelama sa salatom od patata, šporkim makarulima i sličnim domaćim jelima.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    09/05/2013  
Svi u "Mimozu" na fetu orhana!
Svježa pošiljka pravih "bokuna" orhana i zubataca stigla je ovih dana u Restoran "Mimoza" na Pilama. Iz mora, ukusne, spravljene "po domaću", nude se na pjatu "Mimoze" po povoljnim cijenama.
OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / sljedeća >>