DUGASTRO
 
  dugastro    16/02/2013  

Restoran Kopun - mirisi i okusi tradicionalne kuhinje
Još u vrijeme Marina Držića u Dubrovniku je kopun, ili kapon, kako su ga stari Dubrovčani nazivali, bio poseban specijalitet. Danas ga rijetko možemo naći na jelovnicima dubrovačkih restorana. Rijetko, ali ne i nemoguće. Restoran Kopun koji se smjestio na poljani Ruđera Boškovića u Gradu diči se baš ovom delicijom po kojoj je dobio i ime.
OPŠIRNIJE »
  dugastro    13/02/2013  
Bistro pizzeria "Culto" - Jelovnik s place
Kuhinja je izazov, mašta i bogatstvo okusa. Jednom rječju, avantura, koja, barem kada je Hasan Čampara za špaherom u bistro-pizzeriji Culto u bivšoj zgradi DTS-a, uvijek završava s blaženim izrazom na licima zadovoljnih posjetitelja i konzumenata.
OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 10 / 11 / 12 / 13 /