DUGASTRO
 
  dugastro    15/09/2017  

"Langusto" u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik - jer vi zaslužujete takav gastro doživljaj!

A la carte Restoran Langusto u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik na Babinom kuku, mjesto je koje samo sebe najbolje preporučuje - ukusna, maštovito složena i svježa hrana, fina glazba, prostrana taraca s koje, ako stignete u svijetlo doba dana, uživate u pogledu na more i Elafitsko otočje. 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    29/07/2017  
Doživite Dubrovnik na pjatu

Ako želite doživjeti domaću tradicionalnu kuhinju na moderan način, zavirite u gastro ponudu restorana Amoret, skrivenom u jezgri grada s najljepšim pogledom. Bili ljubitelj morskih ili mesnih delicija, ponuda je raznolika i zadovoljit će i najzahtjevnije nepce.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    04/07/2017  
Morski specijaliteti, šum prirode, glazba uživo - Solitudo Beer&Grill

Gdje ćete osjetiti čari ljeta, uživati u morskim specijalitetima, zaplesati uz živu glazbu....doživjeti prirodu. Ovog ljeta nezaobilazno mjesto je Solitudo Beer & Grill na Babinom kuku. Zasladit će nepce i najzahtjevnijih gurmana.  

OPŠIRNIJE »
  dugastro    13/06/2017  
Restoran Amoret - Nema iskrenije ljubavi, od ljubavi prema hrani

Restoran Amoret, restoran s ljubavlju prema svakom gostu otvorio je svoja vrata i poziva Vas da uz laganu muziku, divno okruženje i odabrano društvo uživate u specijalitetima kuće. 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    09/06/2017  
Beer & Grill Solitudo - U hladovini čempresa miriše peka

Svima je potreban bijeg od užurbane i stresne svakodnevnice, a ponekad sve što nam treba tek je malo tišine, čist zrak i uživanje u vrhunski pripremljenoj hrani. „Beer & Grill Solitudo“ skriven u prirodnoj oazi Babinog Kuka pravo je gastronomsko utočište gdje ćete s lakoćom zaboraviti na gradsku vrevu, a bogat izbor probranih specijaliteta po povoljnim cijenama oduševiti će i najistančanija nepca.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    23/05/2017  
Steak house Linđo - gurmanski doživljaj kakav zaslužujete

Dobra vijest za gurmane. Svima poznati restoran Linđo na Babinom Kuku postao je mjesto na kojem možete kušati mesne i riblje odreske spravljene od namirnica vrhunske kvalitete i maštovito servirane u skladu sa suvremenim trendovima gastronomije. Želite li uživati u intimnom obroku za dvoje ili u društvu prijatelja, poslovnih partnera ili obitelji, svratite na Mali Stradun. 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    13/04/2017  
"Galante" - novi chef, novi okusi

Restaurant & lounge bar Galante, pored nezaobilaznog sushia uveo je nove okuse. Novi chef Lovre Paponja osmislio je jelovnik baziran na  tradicionalnim namirnicama pripremljenim na suvremen način. Restoran Galante u Srebrenom svojom će ponudom zasigurno zadovoljiti i najzahtijevnije gurmane i to uz pristupačne cijene.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    07/04/2017  
Tuna je na redu...u konobi Monković

Za tunu kažu da je morski biftek! U konobi Monković dođite ovaj vikend i probajte tunu na više načina. U pripremanju specijaliteta talijanskog chefa, uz kapljicu vina iz Konavoskog polja i najzahtjevniji gurmani će zadovoljiti svoja nepca.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    30/03/2017  
Talijanska kuhinja u srcu Konavala

Ne znate gdje za vikend? Dosta vam je kuhanja? Pobjegnite u Konavle! U konobi Monković tijekom vikenda u petak uvečer i subotu i nedelju tijekom cijelog dana uživajte u talijatelama, njokama, pasti uz različite umake, koje za Vas priprema talijanski chef. Kombinirajte dva slijeda po promotivnoj cijeni od 100 kn

OPŠIRNIJE »
  dugastro    24/03/2017  
Festa od kamenica u Tavern Arka

Povodom Feste od kamenica u Stonu i Malom Stonu, Tavern Arka Restoran u Zatonu nudi posebnu ponudu za vrijeme kada su kamenice najzrelije i najukusnije. Napravite rezervaciju i uživajte još ovog vikenda u cijenjenom afrodizijaku uz ponudu od 12 svježih stonskih kamenica za samo 100 kn! Ukoliko niste od kamenica, Tavern Arka nudi 15 % popusta na cjelokupni račun za jela iz À la carte jelovnika, uz bogati izbor hladnih i toplih predjela, glavnih jela i deserta.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / sljedeća >>