DUGASTRO
 
  dugastro    20/11/2016  

Novootvoreni restoran Marianno – po mjeri hedonista

Uvala Lapad, obogaćena je novim mjestom za gastro hedoniste -  restoran Marianno. Restoran Marianno kraj hotela Park - spoj modernog interijera i tradicionalne izvorne kuhinje, zadovoljit će i najzahtjevnije nepce.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    18/11/2016  
Tavern Arka - pretvorite jelo u gastro doživljaj

Tavern Arka, uz obalu zatonskog zaljeva novo je mjesto za sve ljubitelje dobre hrane. Ambijent koji je uskladio moderno s tradicionalnim, pruža zadovoljstvo svakom gostu. Želite pobjeći od gradske gužve, nadomak 10tak minuta od grada, tavern Arka je pravi izbor.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    03/10/2016  
U Galanteu nema zime! Cijene padaju, temperature rastu!

"Galante sushi i lounge" u Srebrenom je osmislio zimski program koji će svakom posjetitelju tijekom predstojećih mjeseci, podići temperaturu - super povoljnom ponudom, zabavom i čitavim nizom besplatnih usluga kojima žele pokazati svojim gostima koliko im je stalo do njih. Sve počinje sutra, u srijedu, 5. listopada s "Božanstvenim menijem".....    

OPŠIRNIJE »
  dugastro    01/10/2016  
Taverna Arka - novo mjesto susreta ljubitelja dobrog zalogaja

U Zatonu, u novotvorenoj taverni Arka, priređen je domjenak na kojemu su se u ugodnoj atmosferi okupili brojni uzvanici, uz dobru kapljicu i ukusan zalogaj. Dobrodošlicu je svakom ponaosob poželio vlasnik restorana g.Petar Matković, a za dobro raspoloženje pobrinula se klapa Raguza.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    29/09/2016  
Amoret - restoran sa začinom ljubavi

Restoran Amoret prava je gastronomska oaza mesnih i ribljih specijaliteta te vrhunskih delicija pripremljenih s nepogrješivim začinom - s ljubavlju. Amoret, prema rimskom bogu ljubavi, idealan je za sve vrste okupljanja. Posebna pogodnost za domaće je 20% popusta.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    03/08/2016  
Uz živu muziku uživajte u svakom zalogaju

Kako se zabaviti, i iskoristiti lijepe ljetne noći - znaju u konobi Linđo, pivnici Dubrava i restoranu Orsan. Živa glazba će pridonjeti da vaš ljetni izlazak uz bogat izbor mesnih i ribljih delicija, kapljicu vina, soka ili piva bude pravi izbor za provod s ljepšom polovicom, obitelji, prijateljima. 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    25/07/2016  
Sv.Ana se slavi u Popretu na Brgatu

Povodom proslave sv. Ane na Brgatu u utorak 26.srpnja, u Konobi Popret pozivaju na dobar zalogaj. Vrtit će se janjci cijeli dan na ražnju. Biftek će biti po promotivnoj cijieni od 100 kn, a svi koji slave imendan će imati besplatan desert po izboru!
 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    20/07/2016  
Restoran Amoret - s ljubavlju prema svakom gostu

U moru restorana i konobi, pronaći ono posebno mjesto gdje svatko nađe nešto po svom gustu zbilja je neprocjenivo. Restoran Amoret, prema rimskom Bogu ljubavi, pravi je romantični kutak za sve one koji vole birana jela i pića, a posebno su dobrodošli domaći sladokusci kojima je osiguran popust od 20%.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    19/07/2016  
Sorgo Palace - palača odmora i odlične kuhinje u srcu Stona

Nekada davno, u doba srednjeg vijeka, između plemićkih familija koje su vladale Dubrovačkom Republikom bila je i familija Sorkočević (tal. Sorgo). U srcu malog povijesnog gradića, u Širokoj ulici u Stonu pripadala im je palačica koja je danas pod državnom zaštitom kao spomenik nulte  kategorije.
U današnje vrijeme, baš u toj palačici nalazi se obiteljski hotel Sorgo Palace.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    14/07/2016  
Restoran Orka - mjesto gastronomskog užitka

Želite iznenaditi Vaše nepce odabranim jelima poznatog chefa Zdravka Tomšića, i osvježiti se uz vrhunsku kapljicu vina u ugodnom ambijentu?! Posjetite restoran Orka na Lapadskoj obali.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / sljedeća >>