DUGASTRO
 
  dugastro    03/03/2017  

Živa glazba i dobra hrana - Taverna Arka

Želite razveseliti svoju djevojku, ženu ili one vas? I sve to 8. ožujka, na Dan žena? Taverna Arka otvorit će tog dana širom svoja vrata, za sve one koji se žele dobro zabaviti uz živu glazbu i sjajnu hranu koja je ovaj gastro kutak i dovela u sami vrh dubrovačke ugostiteljske ponude.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    09/02/2017  
Ne stignete do Japana za Valentinovo? Dođite u Takenoko

Ususret Valentinovu, japanski restoran Takenoko na Pločama priprema prigodne jelovnike po cijeni od 150 kn u razdoblju od 11.do 14.veljače. Neka dan ljubavi bude pravi povod da odvojite vrijeme i provedete ga sa svojom voljenom osobom. Pravo mjesto za romantiku je Takenoko. U novom gastro kutku Dubrovnika neka i stara ljubav postane nova.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    07/02/2017  
Restoran Sorgo u znaku ljubavi cijeli mjesec

Ljubav ne bira ni mjesto, ni vrijeme...ako je prava slavimo je svaki dan. Ipak pred nama je mjesec kad slavimo Valentinovo, dan zaljubljenih, i nastojimo iznenaditi svoje voljene. U Restoranu Sorgo u Stonu, zasigurno ćete uživati u ljubavnoj noti kroz cijelu veljaču.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    07/12/2016  
Tavern Arka u Zatonu - počastite se morskim specijalitetima po promotivnoj cijeni

Tavern Arka u Zatonu je pripremila poseban meni sastavljen od morskih specijaliteta. Razveselite sebe i svoje najdraže objedom u tri slijeda po promotivnoj cijeni od 140 kuna po osobi.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    20/11/2016  
Novootvoreni restoran Marianno – po mjeri hedonista

Uvala Lapad, obogaćena je novim mjestom za gastro hedoniste -  restoran Marianno. Restoran Marianno kraj hotela Park - spoj modernog interijera i tradicionalne izvorne kuhinje, zadovoljit će i najzahtjevnije nepce.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    18/11/2016  
Tavern Arka - pretvorite jelo u gastro doživljaj

Tavern Arka, uz obalu zatonskog zaljeva novo je mjesto za sve ljubitelje dobre hrane. Ambijent koji je uskladio moderno s tradicionalnim, pruža zadovoljstvo svakom gostu. Želite pobjeći od gradske gužve, nadomak 10tak minuta od grada, tavern Arka je pravi izbor.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    03/10/2016  
U Galanteu nema zime! Cijene padaju, temperature rastu!

"Galante sushi i lounge" u Srebrenom je osmislio zimski program koji će svakom posjetitelju tijekom predstojećih mjeseci, podići temperaturu - super povoljnom ponudom, zabavom i čitavim nizom besplatnih usluga kojima žele pokazati svojim gostima koliko im je stalo do njih. Sve počinje sutra, u srijedu, 5. listopada s "Božanstvenim menijem".....    

OPŠIRNIJE »
  dugastro    01/10/2016  
Taverna Arka - novo mjesto susreta ljubitelja dobrog zalogaja

U Zatonu, u novotvorenoj taverni Arka, priređen je domjenak na kojemu su se u ugodnoj atmosferi okupili brojni uzvanici, uz dobru kapljicu i ukusan zalogaj. Dobrodošlicu je svakom ponaosob poželio vlasnik restorana g.Petar Matković, a za dobro raspoloženje pobrinula se klapa Raguza.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    29/09/2016  
Amoret - restoran sa začinom ljubavi

Restoran Amoret prava je gastronomska oaza mesnih i ribljih specijaliteta te vrhunskih delicija pripremljenih s nepogrješivim začinom - s ljubavlju. Amoret, prema rimskom bogu ljubavi, idealan je za sve vrste okupljanja. Posebna pogodnost za domaće je 20% popusta.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    03/08/2016  
Uz živu muziku uživajte u svakom zalogaju

Kako se zabaviti, i iskoristiti lijepe ljetne noći - znaju u konobi Linđo, pivnici Dubrava i restoranu Orsan. Živa glazba će pridonjeti da vaš ljetni izlazak uz bogat izbor mesnih i ribljih delicija, kapljicu vina, soka ili piva bude pravi izbor za provod s ljepšom polovicom, obitelji, prijateljima. 

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / sljedeća >>