DUGASTRO
 
  dugastro    25/07/2016  

Sv.Ana se slavi u Popretu na Brgatu

Povodom proslave sv. Ane na Brgatu u utorak 26.srpnja, u Konobi Popret pozivaju na dobar zalogaj. Vrtit će se janjci cijeli dan na ražnju. Biftek će biti po promotivnoj cijieni od 100 kn, a svi koji slave imendan će imati besplatan desert po izboru!
 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    20/07/2016  
Restoran Amoret - s ljubavlju prema svakom gostu

U moru restorana i konobi, pronaći ono posebno mjesto gdje svatko nađe nešto po svom gustu zbilja je neprocjenivo. Restoran Amoret, prema rimskom Bogu ljubavi, pravi je romantični kutak za sve one koji vole birana jela i pića, a posebno su dobrodošli domaći sladokusci kojima je osiguran popust od 20%.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    19/07/2016  
Sorgo Palace - palača odmora i odlične kuhinje u srcu Stona

Nekada davno, u doba srednjeg vijeka, između plemićkih familija koje su vladale Dubrovačkom Republikom bila je i familija Sorkočević (tal. Sorgo). U srcu malog povijesnog gradića, u Širokoj ulici u Stonu pripadala im je palačica koja je danas pod državnom zaštitom kao spomenik nulte  kategorije.
U današnje vrijeme, baš u toj palačici nalazi se obiteljski hotel Sorgo Palace.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    14/07/2016  
Restoran Orka - mjesto gastronomskog užitka

Želite iznenaditi Vaše nepce odabranim jelima poznatog chefa Zdravka Tomšića, i osvježiti se uz vrhunsku kapljicu vina u ugodnom ambijentu?! Posjetite restoran Orka na Lapadskoj obali.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    08/07/2016  
Zamirisao "Ruzmarin" u Srebrenom


Novi gastro bar "Ruzmarin" otvorio je svoja vrata u Srebrenom u Župi dubrovačkoj, te odmah na početku privukao veliki broj stranih, ali i domaćih gurmana. 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    29/06/2016  
Restoran Amoret - okusite zalogaj ljubavi

Restoran Amoret koji je dobio ime po rimskom Bogu ljubavi, odiše s ljubavlju prema dobroj hrani, kapljici vina i pažnjom prema svakom gostu. 

OPŠIRNIJE »
  dugastro    27/06/2016  
Konoba Linđo na Babinom kuku - kuća pršuta, sira, maslina i vina

Konoba Linđo na Babinom Kuku novi je i pravi izbor za ugodno druženje u dvoje ili u većem društvu uz ukusne zalogaje pršuta, sira, maslina te velikom izboru vina, koji ljubitelje ovog božanskog nektara neće ostaviti ravnodušnim.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    08/06/2016  
Konoba Linđo-za uživanje, zabavu i dobar zalogaj

Dosta vam je gužve i užurbanosti grada, a sezona je tek počela? Imamo savršeno mjesto za vas - Babin Kuk! Na Malom Stradunu već nam mirišu pršut, sir, masline i vino - u Konobi Linđo!

OPŠIRNIJE »
  dugastro    29/04/2016  
Domaći ugođaj, domaći zalogaj - bistro Popret na Brgatu

Pobjeći daleko od gradske vreve i buke, okružiti se dragim ljudima i uživati u domaćoj hrani. Ako je to vaša ideja ugodnog dana, večeri i odmora, posjetite bistro Popret na Brgatu. U ugodnom ambijentu ove obiteljske konobe svaki objed ili večera, bilo da je riječ o posebnim prigodama ili samo druženju s dragim osobama, postat će prava svečanost.

OPŠIRNIJE »
  dugastro    25/04/2016  
Restoran Orka – idealno mjesto za privatna, poslovna i obiteljska druženja

Malo tko od nas je imun na gastronomske užitke. Dapače, mnogi će idealno druženje zamisliti uz drage prijatelje i rodbinu, fine zalogaje i pokoju čašu dobrog vina. Upravo time se vodila obitelj Miletić pri upuštanju u svoju novu životnu avanturu zvanu Restoran Orka. Osmisliti ugodan prostor u kojem će gosti uživati u pomno osmišljenim jelima i probranim vinima bio je veliki izazov. Ono što su od početka znali je da će odabirom pravih suradnika biti sigurni da će njihova vizija poprimiti jasne konture i ubrzo postati stvarnost.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / sljedeća >>