DUPROMO
 
  dupromo    28/11/2016  

Dani otvorenih vrata peljeških podruma. Uzdravlje!

U organizaciji Udruge Plavac mali - Pelješac, Peljeških vinskog puta, HGK - Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko - neretvanske župannije, pod pokroviteljstvom predsjednika Sabora Republike Hrvatske Boža Petrova, Dubrovačko - neretvanske županije, Turističke zajednice županije te u suorganizaciji peljeških turističkih zajednica i općina: Stona, Janjine, Trpnja i Orebića. Nastavljajući iznimno uspješna dosadašnja iskustva, pelješki vinari i ove godine otvaraju vrata svojih podruma kako bi omogućili brojnim vinoljubcima kušnju mladih i starih vina na jedanaestoj manifestaciji koja  će se održati 2. i 3. prosinca.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/11/2016  
Adventska čarolija u Cvijetnom studiju Lavanda

Sveta Kate kokošica najavljuje još samo mjesec dana do Božića. Početkom Adventa u naše domove unosimo ugođaj najljepšeg razdoblja godine. Zima počinje, a obitelj i prijatelji se okupljaju. Unesite čaroliju blagdanskog ozračja iz Cvijetnog studija Lavanda u svoj dom.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    23/11/2016  
Dan iz snova u Hotelima Maestral po najpovoljnijim cijenama


Dan Vašeg vjenčanja je dan koji ćete pamtiti cijeli život. Ukoliko želite da sve bude savršeno obratite se Hotelima Maestral. Uz najbolju kuhinju u gradu i najljepši zalazak sunca te pogled na Elafitsko otočje, započnite zajednički život na najljepši mogući način u hotelu Adriatic.  Izaberite jedan od svadbenih menija, i uživajte u ponudi. Sve to i još puno više za mladence i njihovu pratnju nude Hoteli Maestral.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    22/11/2016  
Black Friday u Anabelli traje najduže - tri dana velikih popusta

"Crni petak" (Black Friday) označava početak blagdanske kupovine, ali i velikih popusta. U parfumeriji Anabella crni petak započinje 23. studenog, a veliki promotivni popusti trajat će sve do subote 26.studenog. Iskoristite priliku i već na početku adventa po povoljnim cijenama kupite blagdanske darove za svoje najmlije.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    15/11/2016  
Plavi taxi je obradovao građane Dubrovnika: vozimo po atraktivnim cijenama!

Uprava Plavog taxija donijela je odluku - s početkom Zimskog festivala 19.studenog, vozit će po atraktivnim cijenama. Start 12 kn, te 6 kn za svaki prijeđeni kilometar. Plavi taxi je in, budite i vi i koristite besplatnu aplikaciju za narudžu taksia INTAXI. Aplikacijom rasteretite rad dispečerskog centra. Doći će i po pozivu na već dobro poznati telefon 020 33 22 22.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    08/11/2016  
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Estee Lauder make up radionica u "Anabelli"

Želite se okušati u svijetu make up-a, te naučiti istaknuti najljepše dijelove svoga lica? U četvrak, 10.studenog, dođite u parfumeriju Anabella. Este Lauder trenerica predstavit će novitete branda, prestižnu Re-nutrive liniju, pokazati make up tehnike koje ćete moći primjeniti na sebi.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    28/10/2016  
Za najmilije koji nisu s nama - cvjećara Lavanda

U cvjetnom studiju Lavanda izaberite prigodni buket svježeg cvijeća, aranžman za naše najmilije. Ukrasite njihova vječna počivališta lampionima, nek svijeća sja u sjećanje na njih.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    26/10/2016  
Links slavi 15 godina uz rođendanske cijene i više od 50 nagrada

Informatička trgovina Links slavi svoj 15.-ti rođendan! Za posjetitelje i kupce Links poslovnice u Dubrovniku pripremila je dodatnu nagradu - I.onik tablet računalo!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/10/2016  
Želite besplatnu promjenu frizure, novu svečanu frizuru za vašu dugu kosu? Javite se u Frizerski studio Zrinka

Najnoviji tehnike šišanja i bojanja kose te šminkanja dubrovački frizeri i kozmetičari Dubrovačko-neretvanske županije moći će besplatno naučiti na seminaru „Look &Learn Materclass“, koji organizira Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Dubrovnik. Iz Frizerskog studija Zrinka pozivaju djevojke koje bi htjele promjenu frizure, boje kose ili svoj izgled prepustiti vrhunskom frizeru da se jave na casting, koji će se održati u Frizerskom salonu Zrinka u Lapadu (DOC) u subotu 29. listopada 2016. u 11 sati.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/10/2016  
"Lavanda" – cvjetni trenutak uz tužni dan

Bliži se dan kad obilazimo vječna počivališta svojih bližnjih, zapalimo svijeću, ostavimo cvijet, barem na trenutak prestanemo žuriti i razmislimo o životu... Kažu kako čovjek umre u onom trenutku kada se prestane na njega misliti... cvijeće i svijeće znak su da ih nismo zaboravili.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / sljedeća >>