DUPROMO
 
  dupromo    16/03/2018  

Bole vas leđa? Rezervirajte pregled kod vrhunskog stručnjaka za kralježnicu u Marin Medu

Veliki broj pacijenata radije trpi bolove u leđima nego da se prepusti operativnom zahvatu kojim će otkloniti bol. No, zahvaljujući galopirajućem medicinskom napretku, eliminiranje bolova u leđima tj. kralježnici, uvelike je olakšano minimalno invazivnim zahvatima koje se već niz  godina obavljaju u Dubrovniku. Dubrovački Centar za kralježnicu Poliklinike Marin Med  prepoznat je  kao jedan od centara za minimalno invazivne zahvate na kralježnici. International Spine Center Marin Med u svom sastavu ima nedvojbeno najiskusniji liječnički tim domaćih i stranih stručnjaka, potpomognut vodećom medicinskom tehnologijom.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    15/03/2018  
-30% VIKEND AKCIJA ARMANI EXCHANGE kolekcija SS'18 u Borza Grupi!

Ne propustite 30% ARMANI EXCHANGE vikend akciju od petka 15.03. do nedjelje 18.03. u Borza Style trgovini!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    15/03/2018  
Vaše zamisli postaju stvarnost u Hobby Shopu Brković tradea

Da se u Dubrovniku može pronaći kvalitetan partner koji će vaše želje pretvoriti u stvarnost potvrđuje Brković trade d.o.o. koji od 1998. godine nudi izradu kvalitetnog i moderno dizajniranog namještaja po mjeri.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    14/03/2018  
Dubrovkinje, jeste spremne? Bobbi Brown dolazi kod vas samo na dva dana!

Proljeće je i želite osvježiti svoje lice? Parfumerija Anabella ima rješenje i novu formulu kojom će vaša koža biti oduševljena. Novi, čarobni Bobbi Brown je stigao, ali samo na dva dana u parfumeriju Anabella! Puder Bobbi Brown ima formulu koju će vaša koža zasigurno voljeti... Požurite, uvjerite se u njegovu kvalitetu na promociji Bobby Brown koja će se održati u Anabelli 16. i 17.ožujka. Jedinstvena prilika u kojoj će Dubrovkinje  savjetovati BB make up artisti…

OPŠIRNIJE »
  dupromo    13/03/2018  
POLIKLINIKA KATUŠIĆ: Tjedan pred nama posvećen je glaukomu, zaštitite se pravovremenim pregledom očiju

U tjednu posvećenom glaukomu, od 11. do 17. ožujka, Poliklinika za očne bolesti Katušić poziva na pregled vida i mjerenje očnog tlaka. Glaukom je očna bolest povezana s povećanjem očnog (intraokularnog) tlaka koji posljedično dovodi do pojačana pritiska na očni živac, oštećenja i propadnje živca i na kraju postupnim gubitkom vida te sljepoćom. Ranim otkrivanjem mogućnost liječenja je veća i bolja. 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    09/03/2018  
Frizerski studio Zrinka zapošljava, budi dio tima!

Želite raditi u kreativnom i ugodnom radnom okruženju? Voljni ste učiti i usavršavati se? Frizerski studio Zrinka traži frizerku ili frizera za stalni radni odnos!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    09/03/2018  
Senzacija na jugu zove se – Suzuki

Gotovo je nemoguće ostati skroman kada na zahtjevnom automobilskom tržištu nadmašite najbližeg konkurenta za dvostruko, na jedno vozilo koje on proda vi prodate dva, pa onda stvarno nema smisla pokušati nemoguće. Ovdje je riječ o poslovnom uspjehu Suzukija, konkretno njihovoj prodaji za veljaču u Splitsko – dalmatinskoj županiji kada je prodano 60 vozila, dok je drugi lider na tržištu prodao 31 vozilo.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/03/2018  
Dan žena - Van Gogh, nove naočale? Odlično!

Optika Van Gogh povodom Dana žena poziva sve muškarce da počaste svoje drage majke, seste, žene, bake s novim naočalama. Od 8. do 12. ožujka izaberite sunčane ili naočale za vid uz popust od 30 %. Ne čekajte "njih", drage gospođe, signorine dođite same...uz stručan savjet ljubaznog osoblja, vašu intuiciju za lijepo, imat ćete nove naočale ovog proljeća.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    06/03/2018  
Ljepota žene je u njenoj snazi

"Htjeli mi to ili ne u životu muškarca postoji samo jedna žena, sve druge su njena sjena"...kako bi rekla modna ikona Coco Chanel. Za Međunarodni dan žena, 08.ožujak, kako ćemo pokazati poštovanje i ljubav prema ženi. U parfumeriji Anabella donosimo top 5 proivoda za poseban znak pažnje za nju...majku, prijateljicu, ženu, baku, kolegicu...koja to zaista i zaslužuje!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    28/02/2018  
Deset dana popusta u Poliklinici Marin Med!

Predbilježite se na neki od pregleda ili tretmana, poput onog na vrlo učinkovitom uređaju  Venus Legacy s kojim se na Facebooku i Instagramu ovih dana hvale i poznate osobe javnog  života Hrvatske  Maja  Šuput i Nevena  Randeli!

Poliklinika Marin Med pridružila se akciji Hrvatske liječničke komore kojom se svim građanima želi približiti i učiniti dostupnijom vrhunska zdravstvena skrb. Tijekom trajanja projekta „Dani privatne inicijative u zdravstvu - Deset dana bez čekanja“, samo od ponedjeljka 5. ožujka do četvrtka 15. ožujka u Poliklinici Marin Med odobrava se  20% popusta na specijalističke preglede rezidentnih liječnika (ginekologija, urologija, interna,  gastroenterologija, ortopedija, dermatologija). Osim na preglede popusti se primjenjuju i na tretmane i radiološke dijagnostičke preglede (magnetska rezonancija (MR), računalna tomografija (CT) i rendgen ).

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / sljedeća >>