DUPROMO
 
  dupromo    22/11/2018  

BLACK FRIDAY u Galeb shopu

Vaš omiljeni domaći brend Galeb časti Vas Black Friday akcijom 2+1 GRATIS u svim Galeb shopovima  na novu kolekciju te s 30% popusta za online kupovinu na shop.galeb.hr.

Na internet trgovini smo pripremili i specijalni popust koji se ne propušta - čak 80% popusta na Galeb Outlet!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/11/2018  
Odvažite se, i zakažite probnu vožnju nove Suzuki Vitare

Već tri godine gospodari hrvatskim, a posebno dubrovačkim tržištem automobila. Od 2015. godine Suzuki Vitara je primat u kupovini među privatnim kupcima, a uz to je lani bila šesti najprodavaniji model u Hrvatskoj. Zato je dolazak osvježene Vitare bio i za očekivati.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/11/2018  
Idealno je vrijeme da se posvetite svojoj koži i to microneedlingom!

Na današnjem tržištu dostupni su razni tretmani, navodna brza rješenja (neki upitno niske cijene a neki previsoke) gdje je teško utvrditi koji će Vam donijeti željeni rezultat, kratko vrijeme oporavka i isto tako vrijednost za novac. U zadnjih smo godinu dana bili u potrazi za najboljim tretmanom koji želimo uvrstiti u našu ponudu. Testirali smo na svojoj koži razne uređaje te utvrdili da microneedling postupak sa orginalnim Dermapen uređajem je tretman koji zadovoljava našu visoku ljestvicu zahtjeva i kvalitete.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    19/11/2018  
Super popusti u Galeb shopu

Od 17. do 21. studenoga krećemo sa super popustima. Kupite li u trgovinama Galeba dva artikla iz nove kolekcije, darujemo vam 50% popusta na drugi artikal. A na našem web shopu imamo za vas 20% popusta na novu kolekciju za jesen i zimu. 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    15/11/2018  
Imate ortopedski problem? Dođite na pregled ili drugo mišljenje

Imate ortopedski problem? Dođite u Polikliniku Marin Med na pregled ili po drugo mišljenje! Pregledat će vas  zagrebački ortoped prim.dr. Radić koji ima višegodišnje iskustvo u operacijama muskuloskeletne traume i športske traumatologije te endoprotetike kuka i koljena, artroskopijama ramena, koljena i gležnja. 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    31/10/2018  
Promotivni popust na najfiniji materijal u Galeb shopu

Ovaj mjesec Galeb Vam daje promotivni popust na fino pleteni ekološki materijal, svilenkast na dodir- MICROMODAL!

Iskoristite 20 % popusta na micromodal asortiman od 1.11. do 30.11.2018. i osjetite na svojoj koži luksuzan osjećaj mekoće.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    31/10/2018  
Poliklinika Marin Med - specijalizirani za minimalno invazivne zahvate na kralježnici

Bole vas leđa? Veliki broj pacijenata radije trpi bolove u leđima nego da se prepusti operativnom zahvatu kojim će otkloniti bol. No, zahvaljujući galopirajućem medicinskom napretku, eliminiranje bolova u leđima tj. kralježnici, uvelike je olakšano minimalno invazivnim zahvatima koje se već niz  godina obavljaju u Dubrovniku. 

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    24/10/2018  
U poliklinici Marin Med izliječite aritmiju postupkom ablacije

Aritmije nisu samo neugodne! One mogu izazvati gubitak svijesti, ali i moždani udar ili biti životno ugrožavajuće. 
Za liječenje aritmija specijalizirani su posebni kardiolozi aritmolozi. U RH postoji svega nekoliko certificiranih aritmologa ovlaštenih za obavljanje zahvata liječenja aritmije ablacijom.

Poznati zagrebački kardiolog dr. sc. Vjekoslav Radeljić u Polikliniku Marin Med dolazi povremeno. Osim specijalističkog kardiološkog pregleda dr. Radeljić je u Poliklinici  počeo obavljati i radiofrekventne ablacije te krioablacije.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    15/10/2018  
EDURO & FLIP FLAP - Noviteti na sajmu In Dizajn - Festival modernog doma 2018

Brend Eduro prisutan već 21 godinu na tržištu i zahvaljujući zadovoljnim kupcima nastavlja i dalje svoj razvoj te od 2014. započinje suradnju s brendom Flip Flap.

Flip Flap sklopivi kreveti nameću se kao kvalitetna alternativa za interijere u kojima nedostaje dovoljno životnog prostora.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    02/10/2018  
Galebov rođendanski popust

Domaći brend Galeb uskoro slavi svoj 67 rođendan. Tom prilikom vas daruje s 20% popusta na cjelokupan asortiman s kupnjom iznad 100 kn. Akcija vrijedi od 1.10.2018. do 30.10.2018.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / sljedeća >>