DUPROMO
 
  dupromo    01/12/2016  

Petak u parfumeriji Anabella - popusti su tu

Prosinac je tu. Mjesec darivanja započnite u Anabelli u DOC-u. Sutra vas očekuju popusti od 20 do 40 posto.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    01/12/2016  
Blagdanski popust cijeli mjesec!

Galeb Vas daruje s 20% popusta na iznos preko 200kn  od 01.12. do 31. 12. 2016. na cijeli asortiman Galeb, Adriatic i GLB.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    30/11/2016  
Blagdanski popusti u multibrand store u Luži

Modni salon Marina Rinaldi, pored branda O Bag od sada je bogatiji za još jednu modnu marku Sisley. Od sutra vas očekuje blagdanska akcija u "Multibrand store" u Luži. Dođite po svojih 20% popusta od srijede do nedjelje i vrijeme darivanja započnite sa sobom.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    28/11/2016  
Dani otvorenih vrata peljeških podruma. Uzdravlje!

U organizaciji Udruge Plavac mali - Pelješac, Peljeških vinskog puta, HGK - Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko - neretvanske župannije, pod pokroviteljstvom predsjednika Sabora Republike Hrvatske Boža Petrova, Dubrovačko - neretvanske županije, Turističke zajednice županije te u suorganizaciji peljeških turističkih zajednica i općina: Stona, Janjine, Trpnja i Orebića. Nastavljajući iznimno uspješna dosadašnja iskustva, pelješki vinari i ove godine otvaraju vrata svojih podruma kako bi omogućili brojnim vinoljubcima kušnju mladih i starih vina na jedanaestoj manifestaciji koja  će se održati 2. i 3. prosinca.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/11/2016  
Adventska čarolija u Cvijetnom studiju Lavanda

Sveta Kate kokošica najavljuje još samo mjesec dana do Božića. Početkom Adventa u naše domove unosimo ugođaj najljepšeg razdoblja godine. Zima počinje, a obitelj i prijatelji se okupljaju. Unesite čaroliju blagdanskog ozračja iz Cvijetnog studija Lavanda u svoj dom.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    23/11/2016  
Dan iz snova u Hotelima Maestral po najpovoljnijim cijenama


Dan Vašeg vjenčanja je dan koji ćete pamtiti cijeli život. Ukoliko želite da sve bude savršeno obratite se Hotelima Maestral. Uz najbolju kuhinju u gradu i najljepši zalazak sunca te pogled na Elafitsko otočje, započnite zajednički život na najljepši mogući način u hotelu Adriatic.  Izaberite jedan od svadbenih menija, i uživajte u ponudi. Sve to i još puno više za mladence i njihovu pratnju nude Hoteli Maestral.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    22/11/2016  
Black Friday u Anabelli traje najduže - tri dana velikih popusta

"Crni petak" (Black Friday) označava početak blagdanske kupovine, ali i velikih popusta. U parfumeriji Anabella crni petak započinje 23. studenog, a veliki promotivni popusti trajat će sve do subote 26.studenog. Iskoristite priliku i već na početku adventa po povoljnim cijenama kupite blagdanske darove za svoje najmlije.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    15/11/2016  
Plavi taxi je obradovao građane Dubrovnika: vozimo po atraktivnim cijenama!

Uprava Plavog taxija donijela je odluku - s početkom Zimskog festivala 19.studenog, vozit će po atraktivnim cijenama. Start 12 kn, te 6 kn za svaki prijeđeni kilometar. Plavi taxi je in, budite i vi i koristite besplatnu aplikaciju za narudžu taksia INTAXI. Aplikacijom rasteretite rad dispečerskog centra. Doći će i po pozivu na već dobro poznati telefon 020 33 22 22.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    08/11/2016  
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Estee Lauder make up radionica u "Anabelli"

Želite se okušati u svijetu make up-a, te naučiti istaknuti najljepše dijelove svoga lica? U četvrak, 10.studenog, dođite u parfumeriju Anabella. Este Lauder trenerica predstavit će novitete branda, prestižnu Re-nutrive liniju, pokazati make up tehnike koje ćete moći primjeniti na sebi.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    28/10/2016  
Za najmilije koji nisu s nama - cvjećara Lavanda

U cvjetnom studiju Lavanda izaberite prigodni buket svježeg cvijeća, aranžman za naše najmilije. Ukrasite njihova vječna počivališta lampionima, nek svijeća sja u sjećanje na njih.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / sljedeća >>