DUPROMO
 
  dupromo    13/10/2014  

U tijeku su upisi u Progressu - Centru za strane jezike i prevođenje

Trebate poduku iz jezika za sebe, svoje dijete, zbog posla, želje za učenjem ili nekog trećeg motiva, javite se u  Centar za strane jezike i prevođenje Progresso u prostorijama Osnovne škole Ivan Gundulić u Dubrovniku. U grupama od maksimalno 8 polaznika s iskusnim profesorima Progresso Vam garantira ugodnu atmosferu i kvalitetno učenje stranih jezika. Osim podučavanja u Progressu nudi usluge prevođenja i  individualne Progresso Business i Classic grupne tečajeve stranih jezika-engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, ruskog, turskog i hrvatskog jezika za strance. Upisi su u tijeku i traju do 17. listopada.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    09/10/2014  
U butik Marella stigla je nova kolekcija jesen - zima 2014.

U butik Marella stigla je nova kolekcija odjeće jesen - zima 2014. Obnovite svoju garderobu biranim komadima iz Marelline nove kolekcije. Marella kolekcije su uvijek u korak sa svakom sezonom, ističući jednostavnost ženskog stila, dok su boje uvijek u skladu s trendovima. U fotogaleriji pogledajte što sve možete naći u butiku Marella na Putu Iva Vojnovića 71.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    06/10/2014  
VIDEO:Kako do subvencija za Daikinove uređaje grijanja i hlađenja?

Hladnije vrijeme sve nam je bliže, pa je svakako idealan je trenutak za nabavu sustava za grijanje.
A ako niste znali, putem subvencija, možete povoljno nabaviti Daikinove uređaje za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode uz poticajna sredstva od 40-80%. Daikin nudi dva programa proizvoda koji su obuhvaćeni programima sufinanciranja - program korištenja obnovljivih izvora energije i program poboljšanja energetske učinkovitosti. Ovi programi, koje sprovodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost omogućuju vlasnicima obiteljskih kuća izuzetno povoljnu nabavu opreme za energetsku obnovu.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    03/10/2014  
Urban Shoes-i vaša stopala zaslužuju samo najbolje!

Za svaku sezonu, za svako godišnje doba i za sve prevrtljive jesenske dane postoji rješenje - Urban shoes! Od slobodnog vremena i rekreacije, preko poslovnog, casual ili elegantnog looka, i vaša stopala moraju biti IN! Ove jeseni nosi se sve, a sve ima upravo Urban Shoes!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    02/10/2014  
IANA-Raj za mališane u bojama jeseni i zime

Oni su najmanji, ali najvažniji, i njihova je udobnost najvažnija. Da su na toplome, u suhome i da im ništa ne smeta-to su prioriteti svakog roditelja kad je riječ o obući i odjeći za najmlađe. A odmah nakon toga dolazi i ona - da izgledaju lijepo i po posljednjoj modi. IANA ima upravo to - i sve to u novoj jesensko-zimskoj kolekciji u pravom malom raju za vaše najmlađe!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/09/2014  
10 godina postojanja: Hotel Uvala - po mnogočemu prvi

Ove godine Hoteli Maestral d.d. obilježavaju 10 godina od svečanog otvorenja dubrovačkog hotela Uvala s 4 zvjezdice i 10 godina rada PRVOG dubrovačkog Wellness & SPA centra Uvala.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    24/09/2014  
Galeb i Glorija u velikom jesenskom shoppingu!

Galeb shop sudjeluje u velikom jesenskom shoppingu kojeg magazin Gloria organizira u periodu od 25.9. do 1.10.2014. U tjedan dana akcije Galeb nudi 30 posto popusta donosiocu kupona iz Glorije na kompletan asortiman brendova Galeb, Adriatic i GLB koji nije na popustu...Ne propustite veliku jesensku akciju i doletite u Galeb!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    23/09/2014  
Nižić sport - spremni za rekreaciju, sport i opuštanje

Jesen je pravo vrijeme za povratak sportu i prirodi,a pravo mjesto za to je Nižić Sport!
Odsad na novoj lokaciji na adresi dr. Ante Starčevića 20 pored Down Towna pronađite sve što vam treba u novim kolekcijama najpoznatijih i najkvalitetnijih svjetskih brendova.
Nike, Reebok, Lotto, Converse...Nižić Sport ima, a vi samo izaberite.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/09/2014  
Vi samo recite DA, a Spiona će se pobrinuti za sve ostalo!

Izreći sudbonosno da možda nije lako, a odabrati lokaciju za taj veliki dan i događaj još je teže. Srećom, neka se mjesta izdvajaju sama po sebi, bez konkurencije! Jedna takva je svadbena sala Spione u Župi dubrovačkoj. Svadbeni salon, prvi takve vrste na dubrovačkom području ima zajamčeno najniže cijene i najbolju domaću i kvalitetnu hranu i uslugu. Već u prvim rečenicama sve vam je jasno - vaš izbor za najljepši dan je Spiona!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/09/2014  
Počinje nova sezona ZUMBA fitnessa

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na treninzima Zumba fitness-a koji se održavaju na tri različite lokacije:
Ilijina glavica, Župa dubrovačka i Komolac.

Treninzi započinju:
01.10.2014.- Učenički dom Paola di Rosa, Volantina 1 (Ilijina glavica) / Ponedjeljak, Srijeda, Petak u 20:00
01.10.2014.- ACI Marina Komolac (dvorac Sorkočević) / Srijeda i Subota u 18:00
02.10.2014.- O.Š. Župa dubrovačka, Mlini (Sportska dvorana stare škole) / Utorak i Četvrtak u 20:30

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / sljedeća >>