DUPROMO
 
  dupromo    12/08/2014  

Besplatno čuvanje djece u Čaroliji za korisnike Pemo club kartice

Trgovački lanac Pemo od 1. kolovoza svim svojim vjernim kupcima, korisnicima Pemo club kartice, omogućuje uslugu besplatnog čuvanja djece u dobi od 3 do 10 godina do 2 sata dnevno, od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 14 sati. U čarobnom ambijentu igraonice Čarolija vaši će se mališani zabavljati dok vi obavljate onaj dosadni dio.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    31/07/2014  
Optika Van Gogh - popust do 30 % na sunčane naočale

Sunčani dan podsjeti nas da je ipak ljeto, ali - naočale koje su in ionako se nose cijele godine, a sad je pravo vrijeme za zaviriti u bogatrstvo modela, boja i brendova koje vam nudi Optika Van Gogh! Najvrući talijanski brend Italian Independent, kao i svi ostali okviri za naočale u Van Goghu su na popustu do čak 30 posto!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    29/07/2014  
La Bodega - gradski đir sa slatkim završetkom

Za izlazak o kojem ćete dugo pričati dovoljno je dobro društvo...Možda je ova poslovica vrijedila prije...prije otvaranja La Bodege! Sad vrijedi ona - uz dobro društvo, izlazak nije izlazak ako nema dobre hrane, kvalitetnog vina, izvrsne glazbe i mjesta gdje se osjećate kao doma...

OPŠIRNIJE »
  dupromo    24/07/2014  
La Bodega - za dobro jutro, ugodno popodne, noćni život

Od ranog jutra do kasno u noć…malo je mjesta na kojima uživate u svako doba dana i noći…Samo je jedna La Bodega! S pogledom na Stradun, Sponzu i Zvonik, uz vrhunsku kapljicu i hrvatske naj-delicije - sir, pršut i maslinovo ulje, lako se zaljubiti u najbolji wine bar u Gradu -  La Bodegu! 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    23/07/2014  
Igra, učenje i uživanje-od 1. rujna i u Čaroliji!

Igrati se, učiti, družiti se i uživati moguće je odjednom, ali samo ako vaše najmlađe čuvaju u Čaroliji! Dječja igraonica Čarolija organizira boravak djece od 3. godine do polaska u školu, uz igru, edukaciju, te učenje engleskog jezika. Požurite se, jer program počinje 1.rujna i to svakim radnim danom od 7 do 16 sati.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/07/2014  
Atlant centar, boutique Đina - vaš novi ljetni look

Sezona kupanja već se zahuktala, a vi još nemate nove rekvizite za ovogodišnje izležavanje na plaži i uživanje u ljetnim radostimna? trkom u Atlant centar gdje je od danas otvoren boutique "Đina", a u Đini sve što vam za ljeto treba na jednome mjestu!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/07/2014  
V.alentina design: biti drukčiji i svoj!

Njezini su modeli djevojke savršenih proporcija, ali savršenih u stvarnom svijetu- s oblinama, prirodnih tijela kojima kvalitetno kojena kreacija stoji kao na pravoj ženi, ne kao na vješalici.  Život i posao mladog modnog dizajnera koji se tek probija u svijetu mode nije lagan, ali zato je svaki novi model, svaka nova kreacija tim veći izazov. Valentina Vukoja upravo prolazi taj izazovni put, snalazeći se u svijetu dizajna i kreiranj kao da je u njemu oduvijek. To nam je bio dovoljan povod za razgovor.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/07/2014  
Ilenia Hadžimahović ide po poklon bon od 1.500 kuna u Optiku Van Gogh!

Psi su najbolji čovjekovi prijatelji. A ovaj pas je Ilenii Hadžimahović priskrbio i bon Optike Van Gogh od 1.500 kuna za nove sunčane naočale. Upravo ova fotografija je najviše oduševila čitatelje dubrovniknet-a, osvojivši  334 lajkova.
Sretnoj dobitnici poklon-bona Optike Van Gogh čestitamo i očekujemo fotografiju i s novim naočalama koje izabere iz bogatog asortimana ovih trgovina.
Svim ostalim sudionicima također čestitamo - njima je Van Gogh namijenio poklon bonove u vrijednosti od 200 kuna. Naime, prilikom kupovine sunčanih naočala, iznos će biti umanjen za 200 kuna, ali to nije sve... na to će se obračunati i dodatni popust do 30% kojim Optika Van Gogh razveseljava svoje kupce.
 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    14/07/2014  
Lajkaj za najbolju fotografiju i poklon bon!

Možda ne znamo kakvo nas vrijeme očekuje, ali kakvo god bilo - sunce jednom mora izići! Dok ne grane, vrijeme je za igranje s Dubrovniknet.hr-om i Optikom Van Gogh! Lajkajte fotografije na Facebook stranici Dubrovniknet.hr-a, a fotografija s najviše lajkova osvojit će 1500 kuna vrijedan poklon bon-idealno za nove naočale iz Optike Van Gogh!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/07/2014  
Optika Van Gogh - malo sunca u kišnom danu

Kišno vrijeme može biti i sunčano, samo treba malo preokrenuti stvari, a kako -  zna Optika Van Gogh koja uljepšava vrijeme poklanjajući bon od 1.500 kuna za nove naočale. Ima li ljepšeg načina za tračak sunca u sivom danu? Poklon bon koji vodi prema naočalima iz novih kolekcija Van Gogh može dobiti svatko čija fotografija osvoji najviše lajkova na fb stranici dubrovnik net-a. Ali, poklon bon od 1.500 kuna nije sve. Za sve sudionike koji pošalju fotografiju na facebook stranicu dubrovniknet.hr-a (klikni ovdje) starih naočala u nekom maštovitom okruženju, Optika Van Gogh je pripremila bon od 200 kuna.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 49 / 50 / 51 / 52 / 53 / 54 / 55 / sljedeća >>