DUPROMO
 
  dupromo    31/03/2014  

Urban shoes - ukorak s proljećem i ljetom

Nova kolekcija obuće stigla je u "Urban Shoes", za žene i muškarce. Kako biti ukorak s bojama i "osjećajem" proljeća i ljeta znaju dizajneri Tommy Hilfigera i Replaya koji su osmislili elegantnu i dojmljivu kolekciju sandala, baletanki, čizmica i sportskih cipela u kojima će vaši koraci biti primjećeni.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    28/03/2014  
Dan otvorenih vrata u Spioni-nedjelja je dan za plan!

Nedjelja je dan za odmor i uživanje, alli i dan kad možete pustiti maštu na volju, osobito ako pripremate vjenčanje. Restoran Spiona ovog je tjedna zato odlučio otvoriti svoja vrata svim posjetiteljima! Ove nedjelje 30. ožujka od 9 do 18 sati dođite u novu salu restorana Spione i oduševite se širokim izborom vjenčanica, frizura i make up prijedloga koje će vam ponuditi brojni izlagači.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    26/03/2014  
Doživite Italiju u Buzz baru na Prijekome

Doživite Italiju u Dubrovniku. Buzz bar na Prijekome organizira još jednu tematsku zabavu, u subotu 29.3., ovaj put posvećenu svim ljubiteljima talijanskog jezika, glazbe i okusa. Slušat će se napolitanske canzone, talijanski pop i glazba iz najpoznatijih filmova.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    26/03/2014  
Proljetni paket uljepšavanja kose u u Studiju Zrinka

Proljeće, sve cvjeta i miriše, sipi proljetna kišica...a vama kosa poludjela od vlage!?! Proljeće je vrijeme kad se u Frizerskom studiju Zrinka takvi problem i rješavaju po kratkom postupku: bojanje, pranje, šišanje, i sušenje - sve za 290 kuna!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/03/2014  
Dubrovčani na Međunarodnom frizerskom festivalu u Rijeci

U Rijeci se proteklog tjedna održao 11. međunarodni frizerski festival – Hairstyle News 2014. . Među posjetiteljima bili su i Dubrovčani, Frizerski studio Zrinka te specijalizirana trgovina za preparate za njegu kose MP professional.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    24/03/2014  
Popust do 50% na kolekciju proljeće /ljeto 2013 u Galeb shopu

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante, Galeb Vam daruje čak do 50% popusta na kolekciju proljeće/ljeto 2013.
Uz Galeb dočekajte ljeto spremni!
Pronađite za sebe nešto iz širokog izbora naših brandova Galeb, Adriatic, GLB  i odjenite se u zdrav i kvalitetan hrvatski proizvod!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/03/2014  
Proljeće je pravo vrijeme za zabavu u Adrenalin parku Sv. Ana

Dolaskom proljeća u svima nama probudi se želja za boravkom na čistom zraku u prirodi, ako još k tome dodamo i zabavne sadržaje, pravo mjesto za izlet nameće se samo po sebi.  "Adrenalinski park - Sveta Ana" otvorio je svoja vrata i poziva vas da dođete i zabavite se. Novost ovog proljeća su rođendanske zabave za djecu i odrasle uz posebne popuste, kao i organizacija teambuildinga.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    19/03/2014  
Magic baby - svijet za najmlađe

Jeste li upoznati sa novim standardom sigurnosti djece u vožnji automobilom? Posjetite Magic Baby trgovinu u vašem gradu i saznajte kako pružiti svome djetetu najbolju sigurnost na putovanju!
Magic Baby vam donosi novitet na tržištu: 2wayFamily koncept branda Maxi-Cosi, posebno razvijen kako bi omogućio sigurno dulje putovanje u smjeru suprotnom od smjera vožnje na vrlo praktičan način. U kombinaciji s Maxi-Cosi 2wayFix bazom, auto sjedalice Pebble i 2wayPearl omogućuju vam da vozite svoju djecu u smjeru suprotnom od vožnje do dobi od oko četiri godine.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/03/2014  
AB grafika - vrhunska kvaliteta i brza usluga

AB grafika - želite li vrhunsku, kvalitetnu i brzu uslugu, obratite se nama!
Digitalni tisak posjetnica, letaka, plakata, pozivnica, brošura, memoranduma i drugih promotivnih materijala. Izrada pečata, ključeva, tisak na tekstil, laserska gravura, reklamni stalci...

OPŠIRNIJE »
  dupromo    13/03/2014  
Humanitarni vikend uz predstavu i koncert u Spioni

U organizaciji udruge "Hvala što postojiš" u subotu i nedjelju 15. i 16. ožujka u restoranu Spiona u istoimenom trgovačkom centru u Čibači održat će se humanitarna lutkarska predstava i koncert čiji će prihod biti namijenjen financiranju rada asistenata za djecu s posebnim potrebama. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da dođu i svojim prilogom pomognu.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 55 / 56 / 57 / 58 / 59 / 60 / 61 / sljedeća >>