DUPROMO
 
  dupromo    10/03/2014  

Parfumerija Mystic - svijet mirisa i make up-a

Ljepota dolazi iznutra - to i nije tajna. Ponekad je dovoljan tračak omiljenog parfema, rumenilo koje će vas učiniti svježima ili ruž koji će naglasiti ono najljepše na vašem licu. Uz savjete kako njegovati Vašu kožu u pafrumeriji  Mystic u Docu, Shisedo vizažistica vas šminka: danas od 9 - 20h i sutra od 9 - 14h, i daruju Vas prigodnim poklonima iz Shiseido make up kolekcije.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/03/2014  
Cvijećem iz cvjećarnice PatRea čestitajte Dan žena

Dan žena obilježava se u sjećanje na borbu za ženska prava, čije plodove danas u zapadnom svijetu uživaju mnoge pripadnice ljepšeg spola. 8. ožujka sjetimo se svih žena koje su nam odredile živote i darujmo ih. U Cvjećarnici PatRea u Vukovarskoj ulici, kraj RBA centra izbor raznolikog rezanog cvijeća kao i lončarica te buketa po narudžbi čeka na Vas. Darujte cvijećem žene koje su posebne u vašem životu.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/03/2014  
Frizerski salon Zrinka - feniranje 50 kn

Nastavljamo s akcijama srijedom, a zbog velikog interesa feniranje s popustom proširujemo i na subotu! Rezervirajte vaše mjesto u našem salonu gdje će vas naša ekipa razveselit i opustiti...znači,srijeda i subota sa Andreom,Tinom, Norom, Martinom i Zrinkom.. 

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/03/2014  
Vrtlar sugrađanima u petak i subotu pripremio prigodne akcije, dostava u Gradu besplatna

Međunarodni dan žena 8. ožujka dan je koji trebamo u potpunosti posvetiti ženama. Najljepši način da supruzi, majci, noni, sestri, kćeri ili prijateljici iskažete svoje divljenje i poštovanje, pokažete ljubav ili jednostavno kažete hvala za sve ono što čine za vas, oduvijek je bilo cvijeće. 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    06/03/2014  
Sretan Dan žena želi vam Galeb

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante. Galeb Vam povodom Dana žena daruje 20% popusta na cijeli Galeb asortiman koji nije na sniženju i popustu. Očekuju Vas moderni modeli rublja, spavaćeg programa, majica, trenirki...
 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    05/03/2014  
FOTO: Ultimi u Spioni

U restoranu Spiona sinoć se održao maškarani bal. Na Ultime u Župi očekivano je došlo mnoštvo maštovitih maski. Bilo je tu svemiraca, faraona, navijačica i hokejaša, lutkica i strašnih kostura. Vesele goste zabavljali su tamburaši i grupa Cabria, a  sve su maske mogle sudjelovati u nagradnoj lutriji.U našij fotogaleriji pogledajte kako je bilo sinoć u Spioni.

  dupromo    03/03/2014  
Frizerski salon Zrinka - jer žene to zaslužuju

Predah usred radnog tjedna,  frizerski studio Zrinka i feniranje za samo 50 kuna - nemoguće? Moguće je, odsad svake srijede feniranje s popustom! Uz ćakulanje, odmor i stručne ruke Andree, Nore, Martine, Tine i Zrinke.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    26/02/2014  
Frizerski studio Zrinka – pronađite idelnog frizera

Za neke  prigode u životu, kad želite zablistati u punom sjaju sigurno ćete željeti najbolje, a samo najbolju uslugu dobit ćete u Frizerskom salonu Zrinka u DOC-u u Lapadu. Vrijeme je maturalnih zabava, a svečane frizure ne moraju biti dosadne i iste,što najbolje znaju frizerke iz studija Zrinka, koje će vam predložiti najbolje frizure za vašu kosu i oblik lica. Obratite im se s povjerenjem i nećete požaliti.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/02/2014  
Beauty Line za kose sjaj

0d 01.03. do 15.03. posebna cijena bojanja kose u salonu Beauty Line:
kratka kosa - 90,00kn
srednja dužina - 100,00kn
duga kosa - 120,00kn

Nek Vaša kosa dobije sjaj s bojama iz salona Beauty Line.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    22/02/2014  
Opereta Mix i kapetanski bal u programu Dubrovnik Festa 2014.

Manifestacija Dubrovnik Fest 2014. (nastavak Dubrovnik karneval festa), koja će se održati od 26. veljače do 1. ožujka 2014., ove je godine napravila očigledan pomak u odnosu na prethodne i nema karakteristike karnevalskih priredbi, ali je sadržajno bogata i ništa manje zanimljiva. Program započinje nastupom Sandre Bagarić, naše istaknute operne pjevačice, u Kazalištu Marina Držića 26. veljače 2014. u sklopu večeri Opereta Mix IV. 

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 56 / 57 / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / sljedeća >>