DUPROMO
 
  dupromo    25/03/2014  

Dubrovčani na Međunarodnom frizerskom festivalu u Rijeci

U Rijeci se proteklog tjedna održao 11. međunarodni frizerski festival – Hairstyle News 2014. . Među posjetiteljima bili su i Dubrovčani, Frizerski studio Zrinka te specijalizirana trgovina za preparate za njegu kose MP professional.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    24/03/2014  
Popust do 50% na kolekciju proljeće /ljeto 2013 u Galeb shopu

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante, Galeb Vam daruje čak do 50% popusta na kolekciju proljeće/ljeto 2013.
Uz Galeb dočekajte ljeto spremni!
Pronađite za sebe nešto iz širokog izbora naših brandova Galeb, Adriatic, GLB  i odjenite se u zdrav i kvalitetan hrvatski proizvod!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/03/2014  
Proljeće je pravo vrijeme za zabavu u Adrenalin parku Sv. Ana

Dolaskom proljeća u svima nama probudi se želja za boravkom na čistom zraku u prirodi, ako još k tome dodamo i zabavne sadržaje, pravo mjesto za izlet nameće se samo po sebi.  "Adrenalinski park - Sveta Ana" otvorio je svoja vrata i poziva vas da dođete i zabavite se. Novost ovog proljeća su rođendanske zabave za djecu i odrasle uz posebne popuste, kao i organizacija teambuildinga.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    19/03/2014  
Magic baby - svijet za najmlađe

Jeste li upoznati sa novim standardom sigurnosti djece u vožnji automobilom? Posjetite Magic Baby trgovinu u vašem gradu i saznajte kako pružiti svome djetetu najbolju sigurnost na putovanju!
Magic Baby vam donosi novitet na tržištu: 2wayFamily koncept branda Maxi-Cosi, posebno razvijen kako bi omogućio sigurno dulje putovanje u smjeru suprotnom od smjera vožnje na vrlo praktičan način. U kombinaciji s Maxi-Cosi 2wayFix bazom, auto sjedalice Pebble i 2wayPearl omogućuju vam da vozite svoju djecu u smjeru suprotnom od vožnje do dobi od oko četiri godine.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/03/2014  
AB grafika - vrhunska kvaliteta i brza usluga

AB grafika - želite li vrhunsku, kvalitetnu i brzu uslugu, obratite se nama!
Digitalni tisak posjetnica, letaka, plakata, pozivnica, brošura, memoranduma i drugih promotivnih materijala. Izrada pečata, ključeva, tisak na tekstil, laserska gravura, reklamni stalci...

OPŠIRNIJE »
  dupromo    13/03/2014  
Humanitarni vikend uz predstavu i koncert u Spioni

U organizaciji udruge "Hvala što postojiš" u subotu i nedjelju 15. i 16. ožujka u restoranu Spiona u istoimenom trgovačkom centru u Čibači održat će se humanitarna lutkarska predstava i koncert čiji će prihod biti namijenjen financiranju rada asistenata za djecu s posebnim potrebama. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da dođu i svojim prilogom pomognu.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    10/03/2014  
Parfumerija Mystic - svijet mirisa i make up-a

Ljepota dolazi iznutra - to i nije tajna. Ponekad je dovoljan tračak omiljenog parfema, rumenilo koje će vas učiniti svježima ili ruž koji će naglasiti ono najljepše na vašem licu. Uz savjete kako njegovati Vašu kožu u pafrumeriji  Mystic u Docu, Shisedo vizažistica vas šminka: danas od 9 - 20h i sutra od 9 - 14h, i daruju Vas prigodnim poklonima iz Shiseido make up kolekcije.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/03/2014  
Cvijećem iz cvjećarnice PatRea čestitajte Dan žena

Dan žena obilježava se u sjećanje na borbu za ženska prava, čije plodove danas u zapadnom svijetu uživaju mnoge pripadnice ljepšeg spola. 8. ožujka sjetimo se svih žena koje su nam odredile živote i darujmo ih. U Cvjećarnici PatRea u Vukovarskoj ulici, kraj RBA centra izbor raznolikog rezanog cvijeća kao i lončarica te buketa po narudžbi čeka na Vas. Darujte cvijećem žene koje su posebne u vašem životu.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/03/2014  
Frizerski salon Zrinka - feniranje 50 kn

Nastavljamo s akcijama srijedom, a zbog velikog interesa feniranje s popustom proširujemo i na subotu! Rezervirajte vaše mjesto u našem salonu gdje će vas naša ekipa razveselit i opustiti...znači,srijeda i subota sa Andreom,Tinom, Norom, Martinom i Zrinkom.. 

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/03/2014  
Vrtlar sugrađanima u petak i subotu pripremio prigodne akcije, dostava u Gradu besplatna

Međunarodni dan žena 8. ožujka dan je koji trebamo u potpunosti posvetiti ženama. Najljepši način da supruzi, majci, noni, sestri, kćeri ili prijateljici iskažete svoje divljenje i poštovanje, pokažete ljubav ili jednostavno kažete hvala za sve ono što čine za vas, oduvijek je bilo cvijeće. 

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 56 / 57 / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / sljedeća >>