DUPROMO
 
  dupromo    04/02/2014  

Decking - aktualni popusti na parketarske usluge

Dosta vam je dotrajalih podova i neprepoznatljivih materijala, prostora u kojima boravite u očajnom stanju? Treba vam novi pod, hitno vam trebaju stručni ljudi, pravi materijali i kvalitetno odrađen posao - veljača je pravo vrijeme! Parketarske usluge i materijale na akciji i popustima možete pronaći u Deckingu!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    31/01/2014  
Zablistajte na maturalnoj zabavi uz Beauty Line

Maturalna zabava je vjerojatno prvi veliki događaj u životu svake djevojke -  i svaka ,naravno, želi izgledati najbolje moguće. Na Vama je da pripremite haljinu, plesne cipelice i dobro raspoloženje a mi ćemo učiti da te večeri jednostavno zablistate.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    30/01/2014  
Salon Adora - glamur i elegancija

Dan o kojemu sanjaju sve djevojke odsad može biti potpuno savršen! U potragu za haljinom koja će istaknuti sve ono što želite i sakriti sitne nedostatke ne morate daleko-samo na adresu Iva Vojnovića 52 u salon vjenčanica i večernjih haljina Adora!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    27/01/2014  
Modna kuća Krzno: otmjeno i toplo

Modna kuća Krzno organizira prigodnu prodaju kožne, krznene konfekcije, u:

KONOBI ZRINSKI
O. S. RADIĆA 33
DUBROVNIK
Od 29.01-1.02.2014.
Mogućnost plaćanja na rate AMEX, DINERS...

Najkvalitetniji i najpovoljniji u Hrvatskoj!
Mob.098/314-469 
www.krzno.hr

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/01/2014  
Salon Kristina: i muškarci moraju biti "in"

Samo je nekoliko prilika u životu u kojima jednostavno morate zablistati-maturalna zabava i vjenčanje. Upravo sad vrijeme je za jednu od njih! Salon vjenčanica Kristina spremna je udovoljiti svakoj vašoj želji. Svečane haljine za djevojke i odijela za mladiće iz Salona Kristina učinit će vas najljepšim parom na maturalnoj zabavi.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/01/2014  
Veliko sezonsko snjiženje u GALEBU!

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante, Galeb Vam daruje čak do 50% popusta na kolekciju jesen zima 2013/2014. Očekuju Vas moderni modeli rublja , spavaćeg programa, majica, trenirki.
Pronađite za sebe nešto iz širokog izbora naših brandova Galeb, Adriatic, GLB  i odjenite se u zdrav i kvalitetan hrvatski proizvod!

  dupromo    16/01/2014  
Dominium Novus d.o.o. Vama na usluzi

Dominium Novus d.o.o. za turizam i usluge, specijalizirani za on-line booking i kompletnu prodaju i marketing privatnih smještajnih kapaciteta samostalno ili preko inozemnih partnera.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    13/01/2014  
Modni salon Lapad - 20 godina vašeg povjerenja

U vremenu kad povjerenje znači malo, mi se ističemo dugogodišnjim povjerenjem svojih kupaca. U društvu u kojem je sve potrošno i jednokratno, mi se ponosimo nečime što traje. U danima kad je moda postala prevrtljiva, sve je veća potreba za nečime za čime ćete posegnuti u ormar i nakon nekoliko godina. Modni salon Lapad već je 20 godina nositelj vašeg povjerenja!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    07/01/2014  
Dominium Novus team poziva Vas na suradnju

Dominium Novus d.o.o. za turizam i usluge sa sjedištem u Dubrovniku je u 2013.godini posredovalo u preko 30.000 noćenja u privatnom smještaju u Dubrovacko-neretvanskoj županiji. Specijalizirani smo za on-line booking i kompletnu prodaju i marketing privatnih smještajnih kapaciteta samostalno ili preko inozemnih partnera. Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da nam se jave ukoliko su zainteresirani za poslovanje koje je u potpunosti besplatno.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    31/12/2013  
Magic baby - novogodišnji popusti

Gotovo je sa slavljem, vrijeme je za duge zimske šetnje, i po kiši, i po vjetru, a možda i po snijegu. Dosad smo uživali u toplom prosincu, ali u idućim mjesecima sigurno ćete poželjeti ugrijati svoje najmlađe! Magic baby pravo je mjesto za to - traju akcije sve do isteka zaliha, i cijeloga siječnja imate se pravo raspojasati na akciji s 40 posto popusta!

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 56 / 57 / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / sljedeća >>