DUPROMO
 
  dupromo    21/02/2014  

Magic baby razveselit će vaše najmlađe s popustima

Veljača je možda prevrtljiva, ali neke stvari su konstanta u vašim životima kao na primjer sigurnost vaših najmlađih. Danas svi živimo u automobilima, a najvažnije nam je mjesto gdje sjedi naše dijete. Brinemo se oko atesta, kvalitete izrade, proizvođača, a na kraju i oko cijene. Sve što valja i košta, osim kad je na popustu u Magic Baby trgovini!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/02/2014  
Masku u ruke i pravac u Spionu

Restoran Spiona vas zove na Ultime 4. ozujka u 20 sati, maškarajte se, obilježite razdoblje koje je iza vas maškaratom na vlastiti ili tuđi račun, kako vas volja! Spiona dvoje sretnih čitatelja, daruje ulaznicom. Odgovor - gdje se nalazi Restoran Spiona, pošaljite na igra.dubrovniknet@gmail.com s naznakom - maska. I, budite brzi!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    18/02/2014  
Kosa - ljepota žene

Kažu da kad žena želi promjenu u životu - najprije promijeni frizuru. Zdrava i lijepa kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. Vi je njegujte na odgovarajući način, a ona će krasiti Vas. Izraz Vašeg  raspoloženja prenesite kroz lijepu kosu. Ne morate ići tako daleko, dovoljno je promijeniti boju! Jednom kad se na takvo nešto odlučite, samo prošetajte do MP professionala na Batali i izaberete nijansu koja Vama odgovara.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    12/02/2014  
PatRea - Recite to cvijećem !

Nakit, bombonijere i crno vino zaista su romantične stvari, ali ništa se ne može mjeriti s crvenim ružama kad je u pitanju pokazivanje ljubavi. Poklanjanje crvene ruže je savršen način izražavanja ljubavi. U cvjećarnici PatRea spremni su za predstojeći Dan zaljubljenih, a crvenih ruža bit će  dovoljno.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    10/02/2014  
Valentinovo u Beauty Line - masaže, kupke, slastice

Obradujte svoje ljubljene i uživajte skupa za Velentinovo uz spa pakete Beauty line-a.

Valentinovo - Hot Stone paket za dvije osobe - 500,ookn

*Hot stone* masaža - '50
*Aromatična jacuzzi kupka *
*Čokoladne slastice ili vino*
Wellness zona osobe (dnevna karta za korištenje bazena, saune, parne
kupelji i teretane)
 


 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    10/02/2014  
Galeb vas dariva povodom Dana zaljubljenih

Valentinovo samo što nije stiglo. Ako još niste kupili darove za svoje bolje polovice predlažemo vam da se uputite u trgovinu Galeb u Mercante centru. Trgovina Galeb ima do 50% popusta na Galeb kolekciju jesen zima. Povodom Valentinova od 10.do 14. veljače daje popust od 20% na Galeb asortiman koji nije na snjiženju i popustu. Darujte svoje voljene kvalitetnim donjim rubljem.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    04/02/2014  
Decking - aktualni popusti na parketarske usluge

Dosta vam je dotrajalih podova i neprepoznatljivih materijala, prostora u kojima boravite u očajnom stanju? Treba vam novi pod, hitno vam trebaju stručni ljudi, pravi materijali i kvalitetno odrađen posao - veljača je pravo vrijeme! Parketarske usluge i materijale na akciji i popustima možete pronaći u Deckingu!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    31/01/2014  
Zablistajte na maturalnoj zabavi uz Beauty Line

Maturalna zabava je vjerojatno prvi veliki događaj u životu svake djevojke -  i svaka ,naravno, želi izgledati najbolje moguće. Na Vama je da pripremite haljinu, plesne cipelice i dobro raspoloženje a mi ćemo učiti da te večeri jednostavno zablistate.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    30/01/2014  
Salon Adora - glamur i elegancija

Dan o kojemu sanjaju sve djevojke odsad može biti potpuno savršen! U potragu za haljinom koja će istaknuti sve ono što želite i sakriti sitne nedostatke ne morate daleko-samo na adresu Iva Vojnovića 52 u salon vjenčanica i večernjih haljina Adora!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    27/01/2014  
Modna kuća Krzno: otmjeno i toplo

Modna kuća Krzno organizira prigodnu prodaju kožne, krznene konfekcije, u:

KONOBI ZRINSKI
O. S. RADIĆA 33
DUBROVNIK
Od 29.01-1.02.2014.
Mogućnost plaćanja na rate AMEX, DINERS...

Najkvalitetniji i najpovoljniji u Hrvatskoj!
Mob.098/314-469 
www.krzno.hr

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 57 / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / 63 / sljedeća >>