DUPROMO
 
  dupromo    30/12/2013  

Snjiženje od 30% na zimsku kolekciju Galeb

Darivajete svoje bližnje sa kvalitetnim hrvatskim proizvodom!
Dođite u Galeb shop u P.C. Mercante i iskoristite popust od 30% na zimsku kolekciju Galeba, koji počinje od danas 30.12.2013 godine.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    27/12/2013  
FOTO: Božić u Čaroliji

Božićna radionica u igraonici i rođendaonici Čarolija razveselila je brojne mališane. Čarolija u prosincu iz svoje je vreće za dobru djecu izvadila i predstavu "Božić djeda Martina" u izvedbi družine Kolarin, 23. prosinca stigao je Djed Božićnjak, a zabava se začinila karaokama, face paintingom, balonima i dječjim šampanjacem...

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/12/2013  
Proslavite blagdane uz čašu kuhanog vina u Buzz baru

Posljedni je vikend prije Božića i prvi dan zime. Blagdanska atmosfera već se osjeti u zraku, a tako je i u dubrovačkom Buzz baru, koji Vas poziva da tijekom ovih festa svratite i osim u atmosferi Badnjeg dana, Božića i Stare pa Nove godine uživate i u čaši toploga kuhanog vina.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/12/2013  
Poklon baš za vas- Borza grupa

Želite nekome posebnome u svome životu pokloniti nešto posebno? Obradovati tu dragu osobu poklonom koji će je učiniti modernom i jedinstvenom?
Mjesto na kojemu ćete naći idealan poklon koji želite u Božićnoj noći staviti ispod bora voljenoj osobi, definitivno su trgovine BORZA grupe na Stradunu i Pred Dvorom, te u DOC-u i RK "Minčeta".

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/12/2013  
Borza-vaša modna metropola

Dobra torbica i dobre cipele mogu "začinit" svaku modnu kombinaciju, a Borza grupa u svojim trgovinama ženama nude mogućnosti kakve imaju pripadnice ljepšeg spola u svim modnim metropolama svijeta. Trgovine prepoznate od dubrovačkih trendsetterica brendirane su vrhunskim proizvodima modnih marki koje, u ruci ili na nozi, šalju jasnu poruku – o istančanom ukusu i stilu.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/12/2013  
Najbolja ponuda igračaka u gradu - Magic baby

U Magic Baby trgovini pronađite omiiljene poklone za Vaše mališane.
Ne znate li još uvijek što pokloniti najmilijima neka odaberu sami – razveselite ih POKLON BONOVIMA!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/12/2013  
Djed Božićnjak ostavio darove dobroj djeci u butizi Mame i Bebe

Jeste li već poslali pismo djedu Božićnjaku. Sigurni smo da se upravo pripremate to i učiniti! Prije nego zalijepite marku i pošaljete svoje i želje svojih najmanjih i najdražih na daleki Sjever, sjetite se da i vi možete ispunjavati želje! Ali samo ako navratite u butig Mame i Bebe u DOC-u, koji ima sve za ispod bora za djecu od 0 do 10 godina.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/12/2013  
Vrtlarova božićna čarolija na vašem stolu

Dolazi nam najljepše doba godine, a vi se još niste potrudili oko ukrasa. Stol vam je prazan, a božićne dekoracije posljednje su vam na popisu.
Ne brinite, sve još stignete, ili barem te zadatke povjeriti nekome tko će to za vas obaviti baš onako kako vi želite. Ne trebate puno tražiti, zaputite se u Vrtlarovu cvjećarnicu - oni imaju ideje, materijale, brzinu i stručnost zbog kojih će vaš dom do Božića zablistati!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    16/12/2013  
Neka vam budu sretni blagdani uz GALEB!

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante, jer Vas Galeb ponovno daruje sa 10% popusta na cijeli Galeb asortiman.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    16/12/2013  
Dajte svojoj kosi sjaj uz MPprofessional!

Mislite da se s vašom kosom ne može puno toga učiniti? Samo zakoračite u MP professional na Batali i uvjerit ćete se u suprotno!
MP nije odredište samo za profesionalce koji se bave kosom, već za sve one koji kvalitetno brinu o svojoj kosi.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 57 / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / 63 / sljedeća >>