DUPROMO
 
  dupromo    06/03/2014  

Sretan Dan žena želi vam Galeb

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante. Galeb Vam povodom Dana žena daruje 20% popusta na cijeli Galeb asortiman koji nije na sniženju i popustu. Očekuju Vas moderni modeli rublja, spavaćeg programa, majica, trenirki...
 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    05/03/2014  
FOTO: Ultimi u Spioni

U restoranu Spiona sinoć se održao maškarani bal. Na Ultime u Župi očekivano je došlo mnoštvo maštovitih maski. Bilo je tu svemiraca, faraona, navijačica i hokejaša, lutkica i strašnih kostura. Vesele goste zabavljali su tamburaši i grupa Cabria, a  sve su maske mogle sudjelovati u nagradnoj lutriji.U našij fotogaleriji pogledajte kako je bilo sinoć u Spioni.

  dupromo    03/03/2014  
Frizerski salon Zrinka - jer žene to zaslužuju

Predah usred radnog tjedna,  frizerski studio Zrinka i feniranje za samo 50 kuna - nemoguće? Moguće je, odsad svake srijede feniranje s popustom! Uz ćakulanje, odmor i stručne ruke Andree, Nore, Martine, Tine i Zrinke.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    26/02/2014  
Frizerski studio Zrinka – pronađite idelnog frizera

Za neke  prigode u životu, kad želite zablistati u punom sjaju sigurno ćete željeti najbolje, a samo najbolju uslugu dobit ćete u Frizerskom salonu Zrinka u DOC-u u Lapadu. Vrijeme je maturalnih zabava, a svečane frizure ne moraju biti dosadne i iste,što najbolje znaju frizerke iz studija Zrinka, koje će vam predložiti najbolje frizure za vašu kosu i oblik lica. Obratite im se s povjerenjem i nećete požaliti.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/02/2014  
Beauty Line za kose sjaj

0d 01.03. do 15.03. posebna cijena bojanja kose u salonu Beauty Line:
kratka kosa - 90,00kn
srednja dužina - 100,00kn
duga kosa - 120,00kn

Nek Vaša kosa dobije sjaj s bojama iz salona Beauty Line.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    22/02/2014  
Opereta Mix i kapetanski bal u programu Dubrovnik Festa 2014.

Manifestacija Dubrovnik Fest 2014. (nastavak Dubrovnik karneval festa), koja će se održati od 26. veljače do 1. ožujka 2014., ove je godine napravila očigledan pomak u odnosu na prethodne i nema karakteristike karnevalskih priredbi, ali je sadržajno bogata i ništa manje zanimljiva. Program započinje nastupom Sandre Bagarić, naše istaknute operne pjevačice, u Kazalištu Marina Držića 26. veljače 2014. u sklopu večeri Opereta Mix IV. 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/02/2014  
Magic baby razveselit će vaše najmlađe s popustima

Veljača je možda prevrtljiva, ali neke stvari su konstanta u vašim životima kao na primjer sigurnost vaših najmlađih. Danas svi živimo u automobilima, a najvažnije nam je mjesto gdje sjedi naše dijete. Brinemo se oko atesta, kvalitete izrade, proizvođača, a na kraju i oko cijene. Sve što valja i košta, osim kad je na popustu u Magic Baby trgovini!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/02/2014  
Masku u ruke i pravac u Spionu

Restoran Spiona vas zove na Ultime 4. ozujka u 20 sati, maškarajte se, obilježite razdoblje koje je iza vas maškaratom na vlastiti ili tuđi račun, kako vas volja! Spiona dvoje sretnih čitatelja, daruje ulaznicom. Odgovor - gdje se nalazi Restoran Spiona, pošaljite na igra.dubrovniknet@gmail.com s naznakom - maska. I, budite brzi!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    18/02/2014  
Kosa - ljepota žene

Kažu da kad žena želi promjenu u životu - najprije promijeni frizuru. Zdrava i lijepa kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. Vi je njegujte na odgovarajući način, a ona će krasiti Vas. Izraz Vašeg  raspoloženja prenesite kroz lijepu kosu. Ne morate ići tako daleko, dovoljno je promijeniti boju! Jednom kad se na takvo nešto odlučite, samo prošetajte do MP professionala na Batali i izaberete nijansu koja Vama odgovara.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    12/02/2014  
PatRea - Recite to cvijećem !

Nakit, bombonijere i crno vino zaista su romantične stvari, ali ništa se ne može mjeriti s crvenim ružama kad je u pitanju pokazivanje ljubavi. Poklanjanje crvene ruže je savršen način izražavanja ljubavi. U cvjećarnici PatRea spremni su za predstojeći Dan zaljubljenih, a crvenih ruža bit će  dovoljno.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 57 / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / 63 / sljedeća >>