DUPROMO
 
  dupromo    12/02/2014  

PatRea - Recite to cvijećem !

Nakit, bombonijere i crno vino zaista su romantične stvari, ali ništa se ne može mjeriti s crvenim ružama kad je u pitanju pokazivanje ljubavi. Poklanjanje crvene ruže je savršen način izražavanja ljubavi. U cvjećarnici PatRea spremni su za predstojeći Dan zaljubljenih, a crvenih ruža bit će  dovoljno.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    10/02/2014  
Valentinovo u Beauty Line - masaže, kupke, slastice

Obradujte svoje ljubljene i uživajte skupa za Velentinovo uz spa pakete Beauty line-a.

Valentinovo - Hot Stone paket za dvije osobe - 500,ookn

*Hot stone* masaža - '50
*Aromatična jacuzzi kupka *
*Čokoladne slastice ili vino*
Wellness zona osobe (dnevna karta za korištenje bazena, saune, parne
kupelji i teretane)
 


 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    10/02/2014  
Galeb vas dariva povodom Dana zaljubljenih

Valentinovo samo što nije stiglo. Ako još niste kupili darove za svoje bolje polovice predlažemo vam da se uputite u trgovinu Galeb u Mercante centru. Trgovina Galeb ima do 50% popusta na Galeb kolekciju jesen zima. Povodom Valentinova od 10.do 14. veljače daje popust od 20% na Galeb asortiman koji nije na snjiženju i popustu. Darujte svoje voljene kvalitetnim donjim rubljem.

 

OPŠIRNIJE »
  dupromo    04/02/2014  
Decking - aktualni popusti na parketarske usluge

Dosta vam je dotrajalih podova i neprepoznatljivih materijala, prostora u kojima boravite u očajnom stanju? Treba vam novi pod, hitno vam trebaju stručni ljudi, pravi materijali i kvalitetno odrađen posao - veljača je pravo vrijeme! Parketarske usluge i materijale na akciji i popustima možete pronaći u Deckingu!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    31/01/2014  
Zablistajte na maturalnoj zabavi uz Beauty Line

Maturalna zabava je vjerojatno prvi veliki događaj u životu svake djevojke -  i svaka ,naravno, želi izgledati najbolje moguće. Na Vama je da pripremite haljinu, plesne cipelice i dobro raspoloženje a mi ćemo učiti da te večeri jednostavno zablistate.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    30/01/2014  
Salon Adora - glamur i elegancija

Dan o kojemu sanjaju sve djevojke odsad može biti potpuno savršen! U potragu za haljinom koja će istaknuti sve ono što želite i sakriti sitne nedostatke ne morate daleko-samo na adresu Iva Vojnovića 52 u salon vjenčanica i večernjih haljina Adora!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    27/01/2014  
Modna kuća Krzno: otmjeno i toplo

Modna kuća Krzno organizira prigodnu prodaju kožne, krznene konfekcije, u:

KONOBI ZRINSKI
O. S. RADIĆA 33
DUBROVNIK
Od 29.01-1.02.2014.
Mogućnost plaćanja na rate AMEX, DINERS...

Najkvalitetniji i najpovoljniji u Hrvatskoj!
Mob.098/314-469 
www.krzno.hr

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/01/2014  
Salon Kristina: i muškarci moraju biti "in"

Samo je nekoliko prilika u životu u kojima jednostavno morate zablistati-maturalna zabava i vjenčanje. Upravo sad vrijeme je za jednu od njih! Salon vjenčanica Kristina spremna je udovoljiti svakoj vašoj želji. Svečane haljine za djevojke i odijela za mladiće iz Salona Kristina učinit će vas najljepšim parom na maturalnoj zabavi.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/01/2014  
Veliko sezonsko snjiženje u GALEBU!

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante, Galeb Vam daruje čak do 50% popusta na kolekciju jesen zima 2013/2014. Očekuju Vas moderni modeli rublja , spavaćeg programa, majica, trenirki.
Pronađite za sebe nešto iz širokog izbora naših brandova Galeb, Adriatic, GLB  i odjenite se u zdrav i kvalitetan hrvatski proizvod!

  dupromo    16/01/2014  
Dominium Novus d.o.o. Vama na usluzi

Dominium Novus d.o.o. za turizam i usluge, specijalizirani za on-line booking i kompletnu prodaju i marketing privatnih smještajnih kapaciteta samostalno ili preko inozemnih partnera.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / 63 / 64 / sljedeća >>