DUPROMO
 
  dupromo    11/12/2013  

Baš kao nekad - blagdani u Cele!

U moru božićnih i novogodišnjih događanja na raznim lokacijama, svi tražimo onaj koji nam je najbliži srcu kad je u pitanju Badnji dan, Božić i Nova Godina. A gdje bi drugo to mjesto bilo nego u Gradu! Tamo gdje smo već po običaju navikli, oko Cele, gdje će se svih ovih dana pa sve do iza Nove godine odvijati program za domaću čeljad, ali i za sve koji nam dođu u Grad.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/12/2013  
Interidea – garderoba i modni dodaci sa stilom

Modni dizajn i kvaliteta materijala upravo su ono što razlikuje vrhunsku taljansku odjeću i modne dodatke od drugih. Za one koji prije svega cijene stil i kvalitetu Galerija IDEA u robnoj kući Minčeta pripremio je kolekciju za Božićne i Novogodišnje blagdane

OPŠIRNIJE »
  dupromo    09/12/2013  
Salon Kristina – haljine u kojima ćete biti primijećeni

Tražite savršenu večernju haljinu ili možda vjenčanicu, nešto što će istaknuti vašu ljepotu, a sakriti možebitne mane? Ne znate gdje tražiti? Mi znamo!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    03/12/2013  
Sveti Nikola kuca na vrata Spione

Sveti Nikola obilazi svu dobru djecu svijeta!. Ni ove godine nije zaboravio da mora svratiti u Spionu, jer zna da ga djeca već željno očekuju.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    26/11/2013  
Čarolija Božića počinje u cvjećari Patrea

Konačno! Stigla nam je zima i to odmah sa sniježnim pahuljama! Savršeno predblagdansko vrijeme pravo je vrijeme za izradu Božićnih i novogodišnjih ukrasa, sitnica uz koje ćete prikratiti duge zimske večeri, zabaviti se uz obitelj i prijatelje ili jednostavno isprobati imate li dara i strpljenja.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/11/2013  
Lakši trening uz DiSport

Najvažnija sporedna stvar na svijetu možda je sporedna vama, ali ljubiteljima sporta, osobito nogometa - nije. Ne morate lutati gradom kako biste imali sve što vam je potrebno za sport i rekreaciju - dovoljno je svratiti do Di Sport-a u Mercante centar.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    22/11/2013  
Svečane haljine u butiku Cat by Sita

Ove blagdane sve će oko vas blještati, nemojte ostati u sjeni! Zasjenite blagdane u novim haljinama butika Cat by Sita u DOC-u.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/11/2013  
Topla zima u butiku Mame i Bebe

Nezgodno je ovo vjetrovito vrijeme, smeta nas jer nam mrsi kosu, probija kroz tanku odjeću i podsjeća da je s toplom jeseni ipak gotovo. Stiže zima, a kako to u nas obično ide, odmah ćemo se morati dobro zakaputati-i sebe i svoje najmanje!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/11/2013  
Dvoumite se, klasični ili gotovi parketi?

Prilikom uređenja unutarnjeg interijera vjerojatno jedna od najvažnijih stvari je odabir podne obloge kako bi se zadovoljile sve vizije vašeg doma iz snova. Današnje tržište nudi uistinu bezbroj mogućnosti i varijacija kako bi svaka osoba pronašla idealno rješenje za svoj životni ili poslovni prostor. Biranje podova nikako ne bi trebala biti sporedna stvar već nešto što će nam omogućiti ekonomičniji i kvalitetniji život u nekom prostoru. Nove generacije parketa imaju svojstva koja su znatno unaprijeđena u odnosu na prethodne tehnike, a u tu skupinu svakako spadaju višeslojni parketi (gotovi parket)

OPŠIRNIJE »
  dupromo    19/11/2013  
Iz ponude Magic Baby trgovina za Vas izdvajamo dvije SUPER AKCIJE.

Uz kupnju Britax B-Smart dječjih kolica ostvarite 50% popusta na Römer Baby Safe plus auto sjedalicu za djecu od rođenja do 13 kg ili 12 mjeseci koja se može montirati na bazu s ISOFIX sustavom ili vezanjem na pojas od auta.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 58 / 59 / 60 / 61 / 62 / 63 / sljedeća >>