DUPROMO
 
  dupromo    21/12/2013  

Proslavite blagdane uz čašu kuhanog vina u Buzz baru

Posljedni je vikend prije Božića i prvi dan zime. Blagdanska atmosfera već se osjeti u zraku, a tako je i u dubrovačkom Buzz baru, koji Vas poziva da tijekom ovih festa svratite i osim u atmosferi Badnjeg dana, Božića i Stare pa Nove godine uživate i u čaši toploga kuhanog vina.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/12/2013  
Poklon baš za vas- Borza grupa

Želite nekome posebnome u svome životu pokloniti nešto posebno? Obradovati tu dragu osobu poklonom koji će je učiniti modernom i jedinstvenom?
Mjesto na kojemu ćete naći idealan poklon koji želite u Božićnoj noći staviti ispod bora voljenoj osobi, definitivno su trgovine BORZA grupe na Stradunu i Pred Dvorom, te u DOC-u i RK "Minčeta".

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/12/2013  
Borza-vaša modna metropola

Dobra torbica i dobre cipele mogu "začinit" svaku modnu kombinaciju, a Borza grupa u svojim trgovinama ženama nude mogućnosti kakve imaju pripadnice ljepšeg spola u svim modnim metropolama svijeta. Trgovine prepoznate od dubrovačkih trendsetterica brendirane su vrhunskim proizvodima modnih marki koje, u ruci ili na nozi, šalju jasnu poruku – o istančanom ukusu i stilu.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/12/2013  
Najbolja ponuda igračaka u gradu - Magic baby

U Magic Baby trgovini pronađite omiiljene poklone za Vaše mališane.
Ne znate li još uvijek što pokloniti najmilijima neka odaberu sami – razveselite ih POKLON BONOVIMA!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/12/2013  
Djed Božićnjak ostavio darove dobroj djeci u butizi Mame i Bebe

Jeste li već poslali pismo djedu Božićnjaku. Sigurni smo da se upravo pripremate to i učiniti! Prije nego zalijepite marku i pošaljete svoje i želje svojih najmanjih i najdražih na daleki Sjever, sjetite se da i vi možete ispunjavati želje! Ali samo ako navratite u butig Mame i Bebe u DOC-u, koji ima sve za ispod bora za djecu od 0 do 10 godina.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    17/12/2013  
Vrtlarova božićna čarolija na vašem stolu

Dolazi nam najljepše doba godine, a vi se još niste potrudili oko ukrasa. Stol vam je prazan, a božićne dekoracije posljednje su vam na popisu.
Ne brinite, sve još stignete, ili barem te zadatke povjeriti nekome tko će to za vas obaviti baš onako kako vi želite. Ne trebate puno tražiti, zaputite se u Vrtlarovu cvjećarnicu - oni imaju ideje, materijale, brzinu i stručnost zbog kojih će vaš dom do Božića zablistati!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    16/12/2013  
Neka vam budu sretni blagdani uz GALEB!

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante, jer Vas Galeb ponovno daruje sa 10% popusta na cijeli Galeb asortiman.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    16/12/2013  
Dajte svojoj kosi sjaj uz MPprofessional!

Mislite da se s vašom kosom ne može puno toga učiniti? Samo zakoračite u MP professional na Batali i uvjerit ćete se u suprotno!
MP nije odredište samo za profesionalce koji se bave kosom, već za sve one koji kvalitetno brinu o svojoj kosi.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/12/2013  
Baš kao nekad - blagdani u Cele!

U moru božićnih i novogodišnjih događanja na raznim lokacijama, svi tražimo onaj koji nam je najbliži srcu kad je u pitanju Badnji dan, Božić i Nova Godina. A gdje bi drugo to mjesto bilo nego u Gradu! Tamo gdje smo već po običaju navikli, oko Cele, gdje će se svih ovih dana pa sve do iza Nove godine odvijati program za domaću čeljad, ali i za sve koji nam dođu u Grad.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/12/2013  
Interidea – garderoba i modni dodaci sa stilom

Modni dizajn i kvaliteta materijala upravo su ono što razlikuje vrhunsku taljansku odjeću i modne dodatke od drugih. Za one koji prije svega cijene stil i kvalitetu Galerija IDEA u robnoj kući Minčeta pripremio je kolekciju za Božićne i Novogodišnje blagdane

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 59 / 60 / 61 / 62 / 63 / 64 / 65 / sljedeća >>