DUPROMO
 
  dupromo    16/12/2013  

Neka vam budu sretni blagdani uz GALEB!

Posjetite Galeb shop u P.C. Mercante, jer Vas Galeb ponovno daruje sa 10% popusta na cijeli Galeb asortiman.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    16/12/2013  
Dajte svojoj kosi sjaj uz MPprofessional!

Mislite da se s vašom kosom ne može puno toga učiniti? Samo zakoračite u MP professional na Batali i uvjerit ćete se u suprotno!
MP nije odredište samo za profesionalce koji se bave kosom, već za sve one koji kvalitetno brinu o svojoj kosi.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/12/2013  
Baš kao nekad - blagdani u Cele!

U moru božićnih i novogodišnjih događanja na raznim lokacijama, svi tražimo onaj koji nam je najbliži srcu kad je u pitanju Badnji dan, Božić i Nova Godina. A gdje bi drugo to mjesto bilo nego u Gradu! Tamo gdje smo već po običaju navikli, oko Cele, gdje će se svih ovih dana pa sve do iza Nove godine odvijati program za domaću čeljad, ali i za sve koji nam dođu u Grad.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/12/2013  
Interidea – garderoba i modni dodaci sa stilom

Modni dizajn i kvaliteta materijala upravo su ono što razlikuje vrhunsku taljansku odjeću i modne dodatke od drugih. Za one koji prije svega cijene stil i kvalitetu Galerija IDEA u robnoj kući Minčeta pripremio je kolekciju za Božićne i Novogodišnje blagdane

OPŠIRNIJE »
  dupromo    09/12/2013  
Salon Kristina – haljine u kojima ćete biti primijećeni

Tražite savršenu večernju haljinu ili možda vjenčanicu, nešto što će istaknuti vašu ljepotu, a sakriti možebitne mane? Ne znate gdje tražiti? Mi znamo!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    03/12/2013  
Sveti Nikola kuca na vrata Spione

Sveti Nikola obilazi svu dobru djecu svijeta!. Ni ove godine nije zaboravio da mora svratiti u Spionu, jer zna da ga djeca već željno očekuju.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    26/11/2013  
Čarolija Božića počinje u cvjećari Patrea

Konačno! Stigla nam je zima i to odmah sa sniježnim pahuljama! Savršeno predblagdansko vrijeme pravo je vrijeme za izradu Božićnih i novogodišnjih ukrasa, sitnica uz koje ćete prikratiti duge zimske večeri, zabaviti se uz obitelj i prijatelje ili jednostavno isprobati imate li dara i strpljenja.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    25/11/2013  
Lakši trening uz DiSport

Najvažnija sporedna stvar na svijetu možda je sporedna vama, ali ljubiteljima sporta, osobito nogometa - nije. Ne morate lutati gradom kako biste imali sve što vam je potrebno za sport i rekreaciju - dovoljno je svratiti do Di Sport-a u Mercante centar.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    22/11/2013  
Svečane haljine u butiku Cat by Sita

Ove blagdane sve će oko vas blještati, nemojte ostati u sjeni! Zasjenite blagdane u novim haljinama butika Cat by Sita u DOC-u.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/11/2013  
Topla zima u butiku Mame i Bebe

Nezgodno je ovo vjetrovito vrijeme, smeta nas jer nam mrsi kosu, probija kroz tanku odjeću i podsjeća da je s toplom jeseni ipak gotovo. Stiže zima, a kako to u nas obično ide, odmah ćemo se morati dobro zakaputati-i sebe i svoje najmanje!

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 60 / 61 / 62 / 63 / 64 / 65 / sljedeća >>