DUPROMO
 
  dupromo    30/09/2013  

Beauty line vas savjetuje: Keratinski tretman za snažnu i zdravu kosu

Vrelo ljetno sunce, boravak u zadimljenim prostorima, suhi zrak, pregrubo češljanje, česta upotreba pegle i fena te razni drugi štetni vanjski utjecaji rezultiraju beživotnom i suhom kosom ispucalih vrhova.

Takvoj kosi potrebna je dubinska obnova i hranjene pa je s odlaskom ljeta tretman keratinskom infuzijom namjenjen oživljavanju suhe i krhke kose sve traženija usluga u frizerskim salonima

OPŠIRNIJE »
  dupromo    27/09/2013  
Osvježite svoj ured i stan uz Profi Plan

Trgovina Profi Plan u trgovačkom centru Mercante nudi veliki asortiman boja, tapeta, naljepnica i alata za dekoraciju unutrašnjih i vanjskih prostora. Svi vi koji ovu jesen u svome domu želite učiniti drugačijom sad znate gdje trebate poći. Životni i poslovni prostori mogu se jednostavno i brzo osvježiti zidnim naljepnicama.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    24/09/2013  
I Severina nosi Mass

U prizemlju Robne kuće Minčeta ove je godine otvorena trgovina obućom Mass. Vodeći se svjetskim trendovima, kao i potrebama svojih vjernih kupaca Mass za jesen i zimu ponudio praktičnu i modernu kolekciju raznovrsne obuće prikladne za dnevne i večernje izazove za cijelu obitelj.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    23/09/2013  
Decking parketi u vaš dom donose toplinu i prirodu

Ako se odlučite dati toplinu svome domu parketom, Decking parketi su pravi izbor za Vas. Parketarsko podopolagačkim radovima se bavimo nešto više od 15 godina, čemu mogu posvjedočiti mnogi zadovoljni klijenti. Decking parketi idu u korak s modernom tehnologijom, te su iz tog razloga unaprijedili sve svoje alate i strojeve kako bi zadovoljili  visoke standarde koji odražavaju trenutno stanje tržišta.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/09/2013  
Žene to zaslužuju - butik "Galerija Idea"

Iako su temperature još uvijek ljetne i nose se kratki rukavi, jesenske boje samo što nisu obojile Grad. Vrijeme je da počnemo razmišljati o zimskoj odjeći i nadopunimo svoje ormare. Dodjite u staru dobru robnu kuću Minčeta, i otvorite svoje takuline.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    19/09/2013  
U butik "Cat" stigla je nova jesenska kolekcija

U našoj novoj rubrici DuPromo predstavljamo Vam butik ženske odjeće i modnih dodataka "Cat", koji se nalazi u DOC-u u Lapadu. Nova jesenska kolekcija je stigla, a mi smo za vas izdvojili nekoliko modela, kojima možete obnoviti svoju garderobu.

OPŠIRNIJE »


 
  << prethodna / 60 / 61 / 62 / 63 /