DUPROMO
 
  dupromo    21/11/2013  

Topla zima u butiku Mame i Bebe

Nezgodno je ovo vjetrovito vrijeme, smeta nas jer nam mrsi kosu, probija kroz tanku odjeću i podsjeća da je s toplom jeseni ipak gotovo. Stiže zima, a kako to u nas obično ide, odmah ćemo se morati dobro zakaputati-i sebe i svoje najmanje!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/11/2013  
Dvoumite se, klasični ili gotovi parketi?

Prilikom uređenja unutarnjeg interijera vjerojatno jedna od najvažnijih stvari je odabir podne obloge kako bi se zadovoljile sve vizije vašeg doma iz snova. Današnje tržište nudi uistinu bezbroj mogućnosti i varijacija kako bi svaka osoba pronašla idealno rješenje za svoj životni ili poslovni prostor. Biranje podova nikako ne bi trebala biti sporedna stvar već nešto što će nam omogućiti ekonomičniji i kvalitetniji život u nekom prostoru. Nove generacije parketa imaju svojstva koja su znatno unaprijeđena u odnosu na prethodne tehnike, a u tu skupinu svakako spadaju višeslojni parketi (gotovi parket)

OPŠIRNIJE »
  dupromo    19/11/2013  
Iz ponude Magic Baby trgovina za Vas izdvajamo dvije SUPER AKCIJE.

Uz kupnju Britax B-Smart dječjih kolica ostvarite 50% popusta na Römer Baby Safe plus auto sjedalicu za djecu od rođenja do 13 kg ili 12 mjeseci koja se može montirati na bazu s ISOFIX sustavom ili vezanjem na pojas od auta.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    18/11/2013  
Božić u Čaroliji

Dragi roditelji i djeco!

Bliži nam se najljepše doba godine, i sve počinje dolaskom najdražeg bradonje - Svetog Nikole 6. prosinca! Za svu dobru djecu, Sveti Nikola i Krampus posjetit će igraonicu i rođendaonicu Čarolija od 15h-19h i tako započeti božićni program svojim čarolijama.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    12/11/2013  
Bojama iz Profi shopa osvježite jesenji dan

Još jedna edukativna radionica koju Profi shop redovito organizira pokazala je bogatstvo dekora iz Art linije za interijere i eksterijere vodećeg talijanskog proizvođača San Marco. Različiti estetski zahtjevi sigurno će naći svoj odgovor u nekoj od pokazanih tehnika koji će naši meštri uspješno izvesti.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    30/10/2013  
Učimo engleski kroz igru u Čaroliji

Radionica engleskog jezika....zvuči vam preozbiljno? Nimalo, jer se ljubav prema stranom jeziku najbolje stvara kroz igru, a upravo to utorkom i četvrtkom za dvije grupe organizira igraonica-rođendaonica Čarolija u Pemo centru.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    29/10/2013  
Galeb Vas časti rođendanskim popustom

Povodom 62. rođendana, od 01. do 16. studenog Galeb Vam daruje 20% popusta na cijeli asortiman brandova Galeb, Adriatic i GLB što uključuje i novu kolekciju jesen/zima. U hladne, zimske dane neka Vas grije Vaš Galeb, kvalitetan hrvatski proizvod.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    29/10/2013  
Cvjećare Vrtlar - bogat izbor cvjetnih aranžmana

Stižu dani u kojima se cvijećem i svijećama, u tišini, prisjećamo dragih ljudi koji su nas napustili. Stiže vrijeme krizantema, cvijeta jeseni, nekada jedine vrste koja je cvala u ovo doba godine u kojemu mislimo na one kojih više nema i čije tihe domove kitimo cvijećem, simbolom ljubavi i poštovanja, paleći svijeće, u molitvi za spokoj njihovih duša.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/10/2013  
Patrea buket-neobičan, intrigantan i prelijep kao Vaš budući život

Onaj je čas u Vašoj noći, svi čekaju, djevojke strepe, ruke su spremne, on leti...Cijelu su ga večer gledale, sad ga svatko želi uhvatiti, u tom trenutku leta još uvijek je Vaš, i tom se trenu, dok leti u luku daleko od vas, zajedno s njim, ostavljate starog života, a tko ima sreće i uhvati ga, s prvim dodirom već zna da će i ona krenuti istim putem...

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/10/2013  
Čarobni svijet svoje bebe pogledajte u Magic Baby trgovini u Vašem gradu

Vjerujemo da uz puno ljubavi svojoj bebi želite pružiti sve što je potrebno kako bi joj osigurali mir i primjerene uvjete za dolazak na svijet. Stoga odsad i u ponudi Vašeg grada možete pronaći mjesto gdje mašta postaje stvarnost – Magic Baby – najvećeg zastupnika svjetskih brandova dječjeg asortimana.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 61 / 62 / 63 / 64 / 65 / sljedeća >>