DUPROMO
 
  dupromo    30/10/2013  

Učimo engleski kroz igru u Čaroliji

Radionica engleskog jezika....zvuči vam preozbiljno? Nimalo, jer se ljubav prema stranom jeziku najbolje stvara kroz igru, a upravo to utorkom i četvrtkom za dvije grupe organizira igraonica-rođendaonica Čarolija u Pemo centru.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    29/10/2013  
Galeb Vas časti rođendanskim popustom

Povodom 62. rođendana, od 01. do 16. studenog Galeb Vam daruje 20% popusta na cijeli asortiman brandova Galeb, Adriatic i GLB što uključuje i novu kolekciju jesen/zima. U hladne, zimske dane neka Vas grije Vaš Galeb, kvalitetan hrvatski proizvod.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    29/10/2013  
Cvjećare Vrtlar - bogat izbor cvjetnih aranžmana

Stižu dani u kojima se cvijećem i svijećama, u tišini, prisjećamo dragih ljudi koji su nas napustili. Stiže vrijeme krizantema, cvijeta jeseni, nekada jedine vrste koja je cvala u ovo doba godine u kojemu mislimo na one kojih više nema i čije tihe domove kitimo cvijećem, simbolom ljubavi i poštovanja, paleći svijeće, u molitvi za spokoj njihovih duša.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    21/10/2013  
Patrea buket-neobičan, intrigantan i prelijep kao Vaš budući život

Onaj je čas u Vašoj noći, svi čekaju, djevojke strepe, ruke su spremne, on leti...Cijelu su ga večer gledale, sad ga svatko želi uhvatiti, u tom trenutku leta još uvijek je Vaš, i tom se trenu, dok leti u luku daleko od vas, zajedno s njim, ostavljate starog života, a tko ima sreće i uhvati ga, s prvim dodirom već zna da će i ona krenuti istim putem...

OPŠIRNIJE »
  dupromo    11/10/2013  
Čarobni svijet svoje bebe pogledajte u Magic Baby trgovini u Vašem gradu

Vjerujemo da uz puno ljubavi svojoj bebi želite pružiti sve što je potrebno kako bi joj osigurali mir i primjerene uvjete za dolazak na svijet. Stoga odsad i u ponudi Vašeg grada možete pronaći mjesto gdje mašta postaje stvarnost – Magic Baby – najvećeg zastupnika svjetskih brandova dječjeg asortimana.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    04/10/2013  
Kvalitetno donje rublje potražite u trgovini Galeb

Tvornica trikotaže "Galeb" u Omišu djeluje još od davne 1951. godine. Od tada do danas Galeb proizvodi donje rublje od prirodnih materijala, koji gode koži. Zbog direktnog kontakta sa kožom, odabir pravog i zdravog donjeg rublja je jako bitan. Najpoželjnije je koristiti donje rublje potpuno izrađeno od organskih prirodnih materijala na bazi sirovina kao što su vuna, svila, pamuk i druga celulozna vlakna.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    03/10/2013  
Svi vole ČAROLIJU

I odrasli zažele želju kad puhnu u svjećice na rođendanskoj torti, i nadaju se kakvoj čaroliji. A djeca? Njima se čarolija događa gotovo svakog dana. A vi možete biti zaslužni za čaroliju na njihov dan - organizirajte im rođendan u igraonici 'Čarolija' u Pemo centru. Sad je još veća, još uzbudljivija i zabavnija. Igraonica i rođendaonica 'Čarolija' ima sve ono što oni vole na jednom mjestu uz budno oko odgajatelja-tobogane, bazene s lopticama, trampoline, zidove za penjanje, nogometno igralište, košarku, game room, disco kuglu... Rođendani više nisu samo puhanje svjećica u krugu obitelji i pokoja fotografija, slavljenik je najvažniji!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    01/10/2013  
Uživajte u majčinstvu uz butik Mame i Bebe

Postati mama je nešto najljepše u životu žene. Znaju to sve majke, a znaju to i u butiku Mame i Bebe gdje možete naći  sve potrebno da uživate u majčinstvu. Kad prinova konačno stigne doma  Mame i Bebe su tu sa prvim benkicama, medićima, igračkama. Svi proizvodi prilagođeni su životnoj dobi djece od 0 do 10 godina. Odjeća je sašivena od ugodnog, kvalitetnog pamuka da bebina koža nesmetano diše.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    30/09/2013  
Beauty line vas savjetuje: Keratinski tretman za snažnu i zdravu kosu

Vrelo ljetno sunce, boravak u zadimljenim prostorima, suhi zrak, pregrubo češljanje, česta upotreba pegle i fena te razni drugi štetni vanjski utjecaji rezultiraju beživotnom i suhom kosom ispucalih vrhova.

Takvoj kosi potrebna je dubinska obnova i hranjene pa je s odlaskom ljeta tretman keratinskom infuzijom namjenjen oživljavanju suhe i krhke kose sve traženija usluga u frizerskim salonima

OPŠIRNIJE »
  dupromo    27/09/2013  
Osvježite svoj ured i stan uz Profi Plan

Trgovina Profi Plan u trgovačkom centru Mercante nudi veliki asortiman boja, tapeta, naljepnica i alata za dekoraciju unutrašnjih i vanjskih prostora. Svi vi koji ovu jesen u svome domu želite učiniti drugačijom sad znate gdje trebate poći. Životni i poslovni prostori mogu se jednostavno i brzo osvježiti zidnim naljepnicama.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 61 / 62 / 63 / 64 / 65 / sljedeća >>